СДС: Добавките Костов, Кунева и Станишев са виновни за тока

Кабаиванов ще преговаря за коалиция с десните партии, но без ДСБ
17 фев 2013 17:34,
203
СДС: Добавките Костов, Кунева и Станишев са виновни за тока
Снимка: Bulphoto

Настояваме да се потърси отговорност на предишните правителства за кражбите в енергетиката. Това оповести в Пловдив лидерът на СДС Емил Кабаиванов, цитиран от кореспондента на Dnes.bg.

Кабаиванов обвини правителствата на Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев за високите сметки за ток в момента.

Той изключи вариант за национализация на енергийните дружества и обяви, че подкрепят протестите, като призова те да не се политизират.

„Добавката Костов, добавката Кунева и добавката Станишев са виновни за сегашните сметки, които плащаме”, каза още лидерът на СДС.

Той смята, че ако по времето на Царя дружествата са разпродадени за жълти стотинки, при евентуална национализация те ще се купят на три пъти по-високи цени.

По думите му сегашното правителство е виновно, че три години не е намерило механизъм, с който да вземе мерки срещу високи сметки.

Националният съвет на СДС е получил мандат да преговаря с партии от център-дясно за явяване на парламентарните избори. На национална конференция в Пловдив Съюзът на демократичните сили е взел решение да подпише споразумение с всички партии от Синята коалиция без ДСБ и със съюз „Единство”, в който влизат трима независими депутати.

В края на месец март от партията ще оповестят в какъв формат ще се явят на изборите през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още един овчар.
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гербер цъфна на балкона,светлина и цвят струи.Ало Ваньо..., в телефона,Мишо- бирата спаси!Ало Ваньо..., Се - Ре-Се-то,властно някак си звучи,Eс- ем -ес със Е- ге- не-то:Вучката ми запази!Се-ре -се-та от амвона,бързо страстно се четат.Закачени на пиронадокторски съдби висят.Цяла нощ с Емо Фаса,бридж-белот каре плющи.Сутрин, да изпълни баса:авион,мачле, мечти...Спортни зали, магистрали,трикольор навред се рей!И калинките запяли:Хей, живот здравей, здравей...А Станишев е виновен.Туй е ясно, то се знай.Дълг народен и синовен,герберъ
11
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вярно ли е ще бойко тиквеника щял да си подава оставкавката.И да назначи временно правителство
10
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От истината боли-ток и парно не могат да си плащат само мързеливите,тези, които не са работили едно време и взимат мижави пенсийки , и тези, които са неквалифицирани и взимат малки заплати, или са станали даскали за 400 лева заплата. В моето семейство такива проблеми няма-аз и съпругата ми сме в бизнеса, а баща ми като генерал взима максимална пенсия.
9
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кое е това прасенце на снимката?Познава ли го някой?
8
4
 
19
 
! Отговори
Асен преди 11 години
Всички партии имат вина за грабежа и мизерията,няма невинни............
7
13
 
5
 
! Отговори
bg преди 11 години
KOSTOV SAM ILI NE RAZBIRA ILI E PALEN *** SLED TOLKOVA ZLO ZA BALGARIA I DSB DA ISKA DA E V VLASTA .......ILI NIAMA SRAM ILI SI E *** PO ROJDENIE I NEVMENIAERMOST.......JALAK ...
6
6
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
вие от сдс няма да влезете в следващото народно събрание.нищо не разбираш а пък и визажа ти един за клоун не ставаш.отивате си от сдс колкото и да се пъчите
5
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ти дебела ***,какво направи?Само хам-хум и грух,грух!
4
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***!
3
5
 
38
 
! Отговори
Анчо преди 11 години
Другарю Кабаиванов, защо по времето на виновните Кунева и Тройната коалиция ЕРПтата бяха мирни и кротки, а по времето на невинния Бойко Борисов, оскубаха хората??
2
5
 
43
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
Така ли ти каза Господаря?Тамагочи, Тамагочи. Няма ли да се скриеш. 34% държавно участие го няма, а ЕРПтата лъжат.
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
q mi pripomni v koia partia beshe kostov togava gospodine