Лили Павлова свали кръвното на Борисов

Занесла в болницата добри новини за магистрала "Струма"
Обновена: 27 фев 2013 17:49 | 27 фев 2013 14:36,
270
Лили Павлова свали кръвното на Борисов
Лиляна Павлова и Бойко Борисов обикновено заедно откриват нови пътни отсечки Снимка: архив, Булфото

Премиерът в оставка Бойко Борисов се почувствал по-добре в болницата, след като регионалният министър Лиляна Павлова му занесла добри новини за граденето на магистралите у нас.

Той беше приет в бившата правителствена болница в понеделник вечер с високо кръвно, но състоянието му се подобрило, след като министър Павлова, за която наскоро той каза, че заслужава "златен медал" и искаше да я направи вицепремиер след оставката на Симеон Дянков, му съобщила за напредъка по магистрала "Струма".

Това съобщи самата Павлова, която присъства на подписването на договор за проектиране и строителство на лот 2 на магистрала "Струма". 

Тя отбеляза, че вчера ЕК е одобрила цялата апликационна форма за изграждане на магистралата. Има напредък на изпълнението на лот 1 и има възможност този участъкът да бъде пуснат предсрочно, похвали се още Лиляна Павлова. Тя информира, че днес е била на свиждане при  премиера в оставка Бойко Борисов в болницата и е докладвала  каква е реализацията по проектите.

Още по темата
„Независимо че сме в оставка, работим и полагаме усилия работата да продължи по най-добрия начин“, заяви Павлова.

„Бях притеснена за състоянието на премиера след последните дни. Днес той се чувства по-добре, когато му занесох тези добри новини и писмото за одобряване на апликационната форма, това допълнително подобри здравословното състояние на премиера“, отчете регионалният министър.

Министърът напомни, че изборът на фирмата изпълнител на магистрала „Струма“ е станал на принципа на икономически най-изгодната оферта. Този участък е изключително натоварен и приоритетен европейски коридор, отбеляза министърът. Тя напомни, че магистралата трябваше да е готова преди десет години за Олимпийските игри в Гърция.

Изграждането на лот 2 - 37-километровия участък Дупница-Благоевград, е на стойност близо 359 млн. лв. и се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и  националния бюджет чрез Оперативна програма "Транспорт".  Срокът за изпълнение е 22 месеца. 

Павлова заяви още, че договорът с изпълнителя на лот 4 на магистрала "Тракия" може да бъде прекратен във всеки един момент, ако не се спазват ангажиментите по него. Тя каза, че последните проверки са показали, че има забавяне в темповете на работа на изпълнителя.

Когато са изчерпани всички механизми по договор да бъде санкциониран изпълнителят, това е последната възможна стъпка. Ако продължат по този начин, има възможност това да се случи, допълни министърът и уточни, че това може да стане и преди първи юни, когато е крайният срок за изпълнението на обекта.

Правим необходимото да създадем предпоставки да не може занапред да се вземат решения, които да повлияят пътищата, които сме започнали или сега започваме, да бъдат спрени, каза министърът.

Целта е процесът да стане необратим от политическа гледна точка, това е моята цел и желание, допълни Павлова. Друг проект, по който има забавяне, е при изпълнението на лот 2 на магистрала "Марица", каза министърът.

Павлова каза, че на този етап няма причина да бъде обсъждано предложение тя да стане член на служебен кабинет. Лиляна Павлова посочи, че подобно предложение не й е било отправяно. В отговор на въпрос тя уточни, че не е член на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дядя Ленин възкръстна,направи първото дишане след кома.
200
3
 
9
 
! Отговори
Nerdcho преди 11 години
Ех, тази Лилкааа! Как му ги носи тези добри новини на Боко? Хахаха
199
7
 
19
 
! Отговори
А.КОНСТАНТИНОВ преди 11 години
ВИЖТЕ ГО БАЙ ***! САМО ОСТАВА ДА СЕ ЗАТУПА ПО ГЪРДИТЕ МАГИСТРАЛА, МАГИСТРАЛА
198
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи Гина (виж Пълна лудница) го вдигнала на крака с две думи. Брей!!!
197
6
 
4
 
! Отговори
До свещеника преди 11 години
Май Бойко нещо лошичко е мислел щом му се случват тия ми ти болежки........Така излиза от вашето твърдение
196
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Занесла в болницата добри новини за магистрала "Струма"....а те са. Успяхме да ОТКРАДНЕМ още НЯКОЛКО МИЛИОНА на ИЗПРОВОДЯК от ДЪРЖАВАТА.Нищо ,че хората нямат пари да си ПЛАТЯТ ТОКА...........
195
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА И АНАЛИЗИРАЙТЕ ИЗРАЖЕНИЯТА НА ЛИЦАТА НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НЕЯ И САМИ ЩЕ СИ ОТГОВОРИТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!
194
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сагата почва да става интересна-след посещението му спаднало......Сега си обяснявам защо Серго е толкоз припрян и припа наляво,наляво-явно си чака реда!
193
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това вече е гавра. Магистралите са само в главата му,а в джоба на ГЕРБ са парите. Ще видите какво купуване на гласове ще има.
192
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лили да не сваля премиера и кръвното му, а да си свали килограмите !!!
191
8
 
15
 
! Отговори
НЕ Е ДОБРЕ преди 11 години
Борисов си изтърка зъбите да обяснява колко хиляди километри Магистрали е Построил .Но няма нищо на лице , пуснете гугъл земя и ще видите .Пак се опитва да открадне парите .
190
10
 
5
 
! Отговори
6 преди 11 години
ЕНП.На въпрос на представител на белгийска медия дали Бойко Борисов е единствената силна фигура в България, Манфред Вебер отговори: "Определено Бойко Борисов е силна фигура в България, но не е единствен. Впечатлен съм и от работата на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. ГЕРБ притежава и други сериозни и силни фигури в управлението на страната".
189
6
 
3
 
! Отговори
pa4o преди 11 години
TAZI MINISTARKA MOJE DA VDIGA I DA SVALIA NE6TO DRYGO NO NE I DA RAZBIRA OT STROITELSTVO. MNOGO E PYXKAVA I ZAKRAGLENKA , NO ZA MINISTAR NE STAVA. DA SE ORENTIRA V DRYGA RABOTA.
188
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко време още ще ни бъдат навирани в очите мутрите на лъжливите ***, загробили България? Това, че те срам нямат го знаем от години, но журналистите не се ли срамуват? Още ли са на ясла при Буда и държавните пари, смъкнати от гърба на народа?
187
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До пиарите на Б.Б.: - умилихте ме! трогнахте ме! разплакахте ме! чак ми потекоха сополите...След изпълненията с високото кръвно и прединфарктно състояние /нито достатъчно лека болест, че да е несериозно, нито достатъчно тежка - че да го постави в невъзможност да продължи да Ръководи/, след умилителните и дръзновени посещения на Неговите хора в болницата, давам идея за следващи изпълнения: да бъде поставен на домашно лечение, а млади герберки да дават денонощни дежурства край леглото на болника.
186
3
 
13
 
! Отговори
фен на хан Крум преди 11 години
Пълен провал на Герб с тези *** министри. Лилито не разбира нищо от строителство, не го е учила и работила и 100 хиляди строители и пътищари и се смят на глупавите приказки. Пробутват ни я като добър министър, но няма как да стане - жената е много зле. Такъв е и министър Добрев дето не е помирисвал промишленост, но повтаря до втръсване това, което му нашепват от централата. Такива са и останалите - провала им е логичен.
185
2
 
10
 
! Отговори
ha ha ha преди 11 години
Като прочетох заглавието не се сдържах да не се посмея....сетих се за лафа как на някой му пада кръвното при вида на хубава жена защото му се събира кръвта на едно място и "приликата" с Л.Павлова в случая :D :)))
184
2
 
8
 
! Отговори
перо преди 11 години
Ще утепате добрият футболист.Лили Павлова му сваля кръвното, вие му го вдигате.Оставете го на мира за малко.А, и да свали малко от килограмите и щом със футбол не става , да мине на пенсионерска диета.
183
1
 
2
 
! Отговори
# Танев 203 преди 11 години
Танев! Драги! Срам ме "хваща"като ти чета излиянията..... Как си позволи да се изкажеш "толкова грамотно" въобще... :))))))))))))))))))
182
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези грижа ги загрижела,народа гладен и бос те магистрали та магистрали.Лилито и кръвното му свалила,да е назначат в правителствена болница.