БСП видя подставено лице на Цветанов в Обществения съвет

Има и представители на монополите, алармира Станишев
Обновена: 1 мар 2013 22:01 | 1 мар 2013 21:56,
253
БСП видя подставено лице на Цветанов в Обществения съвет
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

Подставено лице на Цветан Цветанов е внедрено в Обществения съвет при президента. За това предупреди лидерът на БСП Сергей Станишев на извънреден брифинг.

Той обърна внимание на медиите, че снощи, очевидно под натиска на Цветанов, в списъка на съвета е дописан Иван Павлов от синдиката на служителите на МВР.

По време на предишното правителство той беше начело на протестите, а в момента активно работи, за да няма протести срещу Цветан Цветанов. Станишев изтъкна, че Павлов е личен и верен човек на вътрешния министър в оставка. Според лидера на БСП целта, с която е внедрен Павлов, е той да блокира работата на друг представител на полицейски синдикат Валентин Попов. 

„В парламента днес вече предупредих за опасностите от този състав на Обществения съвет, който трябва да работи в помощ на служебното правителство”, напомни Станишев. По думите му в съвета има представители именно на монополите, верни на досегашното управление лица, които и до този момент са давали съвети на управлението на Борисов.

Още по темата
„Посланието, което отправя българският президент с този състав на Обществения съвет, е подигравка с исканията на протестиращите”, каза лидерът на БСП.

Станишев напомни, че едно от основните искания на хората е премахване на монополите и прекратяване на политиката, която поставя пазара над хората. „Този подход може само да дискредитира Обществения съвет”, добави Станишев.

Соцлидерът напомни, че с писмо вече е предупредил президента за опасностите пред бъдещето служебно правителство и пред България, ако се приложат подобни предложения. „В този Обществен съвет трябва да бъдат представени българските граждани и техните искания, очаквания и надежди”, категоричен беше лидерът на БСП.

Той изрази силното си притеснение от случващото се. „Подобни действия подкопават самата идея за Обществен съвет, който да помага на служебното правителство. С тези решения президентът не показва да е на висотата на своите отговорности”, каза още председателят на социалистите. Станишев призова президентът да е част от отговорния диалог и решенията, с които да се постигне съгласие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никога не съм гласувал за БСП, но винаги когато гласувам за други партии, оставам без работа и не ми стигат парите за елементарни неща. Така беше със СДС, ОДС, НДСВ и сега с ГЕРБ. А когато са участвали БСП, които не обичам, винаги съм живял сравнително по добре. На кого да вярвам на мене си или какво ме манипулират. Ако сравним времето и се върнем назад то при ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ имаше работа и пари и добри заплати и пенсии. С 86 % увеличиха пенсиите..... Е защо тогава гласувах за ГЕРБ? Сигурно
142
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този съвсем е изпляскал.. И аз съм *** комунист ама това вече на нищо не прилича тц тц..
141
4
 
9
 
! Отговори
Krasimira преди 11 години
видял поставено лице,пълни глупости , той е едно голямо поставено лице . да се маха той със всичките си поставени лица , а не само да говори глупости
140
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази карикатура съвсем се побърка.Това минава границите на разбираемото и дори привържениците му ще обърнат гръб.
139
2
 
8
 
! Отговори
АнтиБСПорно преди 11 години
Да попитам: С какви пари Спинишев купува циромите?Кой му ги даде? Или той си ги взе отнякъде?Или е продавал дрога и е покровителствал контрабандата и трафика? От какво печели пари БСП след като преточи политическата си власт в икономическа?
138
3
 
8
 
! Отговори
KALITKO преди 11 години
STANISHEV ***.NE ISKAM KOMUNISTI I TURTZI DA ME UPRAVLYAVAT.
137
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя път - ВСИЧКИ БЪЛГАРИ да гласуват!Иначе купените ще ни наложат някой.
136
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се поддавайте на байганьовския принцип "Всички са маскари" налаган от комунистите. Това е начин да се намали избирателната активност, което облагодетелства БСП и ДПС, благодарение на промитите мозъци на ***, турци и комунисти.
135
2
 
9
 
! Отговори
HUI преди 11 години
NE ISKAM KOMUNISTI I TURTZI DA ME UPRAVLYAVAT.HORATA NE MOGAT DA GO PONESAT.
134
2
 
10
 
! Отговори
deja vu преди 11 години
Спинишев взе да ми прилича все повече на Уорлик!
133
2
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Колко пари се плащат от нашият джоб за да го охраняват от народната любов ,а той ежедневно ни се подиграва и използва като ***?
132
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До bebaАко вече си къпана - ходи да подремнеш
131
2
 
5
 
! Отговори
CHUK преди 11 години
GRABITELITE SA TUK I TYAHNOTO IME E BSP I DPS.DPS-SILATA NA KRADTZITE.SILATA NA DIVATZITE.NISHTO PROTIV OBIKNOVENITE TURTZI.
130
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До STANISHEV, OT FORUMA SE VIJDA narodnata lubov KAM TEB, TAKA, 4E DOKATO E VREME STIAGAI BAGAJA I SE ORIENTIRAI KAM SEVERNA KOREA - TOVA E PREPORAKA ZA MASLAROVA, GOTZE, OVCHAROV I CELIAT VI elit.
129
3
 
4
 
! Отговори
beba преди 11 години
О- о-о неразумни юроде до кога ще промивате мозъците на ограничените люде?
128
3
 
11
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 11 години
Това Белене зареди Съсела като акумулатор,ръси ли ръси глупост след глупост,жалко ,че той може да избяга при баба си в Украйна,а ние ще рупаме кочана.
127
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След управлението на герб политиката никога няма да е същата. Точно поради тази причина ще подкрепя тях. Не искам пак бсп и дпс
126
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другари вас никой не ви иска но вие не искате герб. Писна ми да чета станишев който нищо не казва. Много е сърдит на герб това го разбрахме. И на мен някой вземе ли ми кокъла ще съм му много сърдит. И на мен някой ако разгласи далаверите ми ще го ненавиждам.
125
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До като комунистите продължават да се взират в герб и не казват нищо по въпроса за мизерията губят много % . Дори и лудата бабка до нас не ще да чуе за тях.
124
3
 
3
 
! Отговори
До 142 преди 11 години
Не прочетох никъде за България на гражданите. Или визирайки останалите партии видя тях. Там са всички полуграмотни които отпаднаха от другите партии.