Мафията празнувала при оставката на Борисов

Даже кражбите на коли в София скочили с 20%, отчете Цветанов
6 мар 2013 09:53,
413
Мафията празнувала при оставката на Борисов
Къщата, пред която беше отвлечена дъщерята на Брендо. Снимка: Булфото

„Имаме конкретна информация, че определени представители на организираната престъпност са празнували в деня, в който кабинетът на ГЕРБ подаде оставка“. Това заяви пред bTV вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов.

„През последните 20 дни се заформя един възход на някои организирани престъпни групи“, отбеляза той. 

По думите му само за София през последните 25 дни имало 20% завишаване на кражбите на автомобили.

Цветанов не пожела да коментира кои точно представители на организираната престъпност са празнували при оставката на Бойко Борисов. На въпрос защо тези престъпници не са в затвора, а на купон, Цветанов заяви буквално: "Сами разбирате, че не всяко криминално лице, а техни родствени връзки са в затвора и това е поводът за празнуването".

Цветанов коментира и вчерашното отвличане на дъщерята на Евелин Банев-Брендо.

„Към настоящия момент нямаме никаква комуникация, която да е направена към системата. Обръщам се към всички, които имат някаква информация, да я споделят в специализираните звена на МВР”, призова той. 

„Полагайки усилия, ще можем да стигнем до хората, които направиха това престъпление. Най-важното е детето да се върне живо и здраво. Всяка една жертва при подобно престъпление е застрашена”, добави министърът в оставка. 

Той поясни, че разследването на престъпленията на Брендо в Италия продължава. На 8 март предстои второ заседание по делото на групата на Евелин Банев-Брендо. Той е в Италия в момента, уточни още вицепремиерът в оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Щом вътрешен министър (уж в оставка) си позволява да сипе подобни плювни, клевети и да споделя подобни 'информации', без да приведе и грам доказателства, значи наистина това управление си е мафиотско. Мафията основно работи така, без доказателства. Цвъцко, къде са ти доказателствата? Всеки може да каже нещо си, но ти като представител на властта, следва и доказателства за твърденията си да приведеш. Без доказателства за твърденията си за затвора.
286
0
 
5
 
! Отговори
Гошето преди 11 години
ФИЗКУЛТУРНИКА ОТНОВО ДОКАЗВА, ЧЕ ГЛАВАТА МУ СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО ЗА ЧЕЛНА СТОЙКА. ТЕЗИ НЕГОВИ ИЗЯВЛЕНИЯ НЕ СА НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ПРЕДИЗБОРНИ КЬОРФИШЕЦИ. АКО БЕШЕ ТОЛКОВА ЕРБАП, ЗА КАКЪВТО СЕ СМЯТА, ДОСЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ. ЩО ЗА НАЛУДНИЧАВ ОПТИМИЗЪМ Е ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП ДА СИ МИСЛИ, ЧЕ ОТНОВО ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.
285
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има опит за държавен преврат от страна на биесипе,понеже и на умрелите стана ясно кой режисира протестите.ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ИДЕЯ НЕ ОСТАНА НИЩО!Вече бутнаха правителството ,наред е президента, а после *** ще ни определят бъдещето. М/у другото *** са купени вече от тези срещу когото протестират.Време е да се отървем от руско -турския башибузук! Да не позволяваме ново руско -турско робство у нас.Те са шепа, ние нормалните милиони !
284
2
 
15
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Този некадърник докога ще дрънка глупости без никакви доказателства? Мястото му е в пандиза, в обща килия с Румен Петков. Двамата натвориха толкова зулуми, че и доживотен затвор ще им е малко.
283
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До имигрант BRAVO ¡ OT VSICHKI TAPOTII KOITO PROCHETOX DO SEGA TI SI NAI TOCHEN ,ZA SUJALENIE E TAKA. GALEXA SE PO GLAVICHKITE VZAIMNO I SI PAPKAXA ZAEDNO DORI .
282
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 9 XA XA XA NAIVNIK ¡
281
5
 
30
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 11 години
Голям *** е този Цветанов. Ми нали си шеф на МВР, докато не те сменят, щом се е увеличила престъпността, значи не си вършиш работата, *** *** и крадлива!
280
6
 
37
 
! Отговори
TTT преди 11 години
Това означава ли , че ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е МАФИЯ , СЛЕД КАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ БЯХА РАДОСТНИ И ПРАЗНУВАХА?!!
279
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заедно с приятелчетата си от ГЕРБ- щом поддържат престъпници и ги прикриват, и те в пандиза!
278
6
 
28
 
! Отговори
освен да лаем но и.. преди 11 години
"...преди 2 дена за 1 час бяха гласувани 50 предложения и така се продаде земя и сгради за около 300 милиона !!!" Чуйте, всички, които пишем тук: ако е вярно, да си направим добре сметката, кой е престъпника и кой хвърля кал върху другите, за да замаскира пъклените си дела. И ББ и ЦвЦВ са за затвора!
277
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според Цв. 49% от водачите на протестите са оперативно интересни и под наблюдение. Дали пък иска да ни сплаши този добронамерен иначе човечец? Ама не е демократично, бе, г-н Цветанов! Набеждаваш хората ей така. Ми ние просто за тока... Ама ние вече не участваме в протестите, успокоихте ли се вече, г-н Цв.?..
276
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде се изгуби Б.Булката защо ли се изгуби нали беше баш батман
275
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
който мисли да гласува за герб доказват че и гласуващият е към мутренците и гласуващият има интерес от тази работа не мислят за народа мислят как да крадат рекетират да забогатеят без да работят,ами неможем и да очкваме по добре това е герб показаха си лицето за 4 години
274
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Батмана дирижира от смъртното си легло Мошо бирата го чакал с нетърпениее
273
2
 
16
 
! Отговори
Денито преди 11 години
"По думите му само за София през последните 25 дни имало 20% завишаване на кражбите на автомобили" Е, Цецо, Бойко ще ти представи болнични! Дай му почивка и на него! Не може такива неща да се организират от правителствена болница! Все пак разговорите нали се подслушват?!
272
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА МИ ПРИЛИЧА КАТО НА ВРЕМЕТО ПЪРВО МАФИЯТА КРАДЕШЕ КОЛИ ПОСЛЕ СИ НАПРАВИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ДРУЖЕСТВА. СЕГА МАФИЯТА СИ НАПРАВИ ДЪРЖАВА
271
3
 
21
 
! Отговори
Гогата преди 11 години
Физкултурникът е в оставка на още ръководи МВР !!Гробарите и в момента приемат лобистки закони и продават заводи и земя за милиони;преди 2 дена за 1 час бяха гласувани 50 предложения и така се продаде земя и сгради за около 300 милиона !!!Мафията Гроб влезна във властта и съсипа България
270
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СИГУРНО ГЕРБ ЩЕ ЧЕРПЯТ
269
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦЕЦО ДРАЗНИШ
268
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АВЕ ЦВЕТАНОВ, ОМРАЗЕН СИ НА ХОРАТА, ЗЕМИ СПРИ ДА СЕ ПОКАЗВАШ, ДРАЗНИШ