Мафията празнувала при оставката на Борисов

Даже кражбите на коли в София скочили с 20%, отчете Цветанов
6 мар 2013 09:53,
413
Мафията празнувала при оставката на Борисов
Къщата, пред която беше отвлечена дъщерята на Брендо. Снимка: Булфото

„Имаме конкретна информация, че определени представители на организираната престъпност са празнували в деня, в който кабинетът на ГЕРБ подаде оставка“. Това заяви пред bTV вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов.

„През последните 20 дни се заформя един възход на някои организирани престъпни групи“, отбеляза той. 

По думите му само за София през последните 25 дни имало 20% завишаване на кражбите на автомобили.

Цветанов не пожела да коментира кои точно представители на организираната престъпност са празнували при оставката на Бойко Борисов. На въпрос защо тези престъпници не са в затвора, а на купон, Цветанов заяви буквално: "Сами разбирате, че не всяко криминално лице, а техни родствени връзки са в затвора и това е поводът за празнуването".

Цветанов коментира и вчерашното отвличане на дъщерята на Евелин Банев-Брендо.

„Към настоящия момент нямаме никаква комуникация, която да е направена към системата. Обръщам се към всички, които имат някаква информация, да я споделят в специализираните звена на МВР”, призова той. 

„Полагайки усилия, ще можем да стигнем до хората, които направиха това престъпление. Най-важното е детето да се върне живо и здраво. Всяка една жертва при подобно престъпление е застрашена”, добави министърът в оставка. 

Той поясни, че разследването на престъпленията на Брендо в Италия продължава. На 8 март предстои второ заседание по делото на групата на Евелин Банев-Брендо. Той е в Италия в момента, уточни още вицепремиерът в оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
4
 
18
 
! Отговори
Дзвер преди 11 години
Кумоноид е нещо като Цецо и Боко, нали? Или като тетка Цачева и Фидоошу?
266
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО
265
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
284, очакваме всичките комуноиди да ги изправят пред наказателен взвод и да се стреля по тях, докато не падне стената зад отрепките и не издълбаят яма с куршумите.
264
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦЕЦО, ЦЕЦО, ПРАЗНОГЛАВЕЦО, Е СА КЪВ ША РАБОТИШ, ДЕПУТАТ, АМЧИ АКО НЕ ТЕ ЗЕМАТ У ПАРЛАМЕНТО КЪВ ША СИ, ОХРАНИТЕЛ НА БАНКАТА НА ЦВЕТЕЛИНА ЛИ.
263
2
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
До ттт - ТТТТТТ ъпи въпроси ,Цецо ги лови ,а справедливата ни съдебна система ги пуска,най големите престъпници са в правосъдието ни.
262
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То пък сякаш спряха убийствата и престъпленията през време на "управлението" на ГЕРБ?! През ден ги имаше...
261
3
 
7
 
! Отговори
Триколор преди 11 години
"определени представители на организираната престъпност са празнували" ... Сигурно е така, защото докато бяха на власт трябваше да работят и за имидж, а кражбите и далаверите вършеха задкулисно. Сега, като не са на власт (според официалната версия) ръцете им са развързани за основната им дейност - престъпленията.
260
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами нали са ваши хора им подадохте сигнала "Давайте, какво чакате!"
259
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този сайт е пълен с червени и атакисти, направо ми се драйфа като гледам коментарите.Тези платени *** обслужват интересите на олигархията, а тя им подхвърля жълти стотинки за мръсните писания. Жалки са.
258
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още на другия ден *** уволни Кулезиц по заповед отгоре, защото другарите се страхуват от истината както вампир се страхува от слънчева светлина
257
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По ТВ 7 при Люба Кулезич показаха вестници от Русия, в които директно си пише, че свалянето на ББ е дело на руската резидентура в БГ, които са договорили с ЕРП-тата тези много високи сметки за да се вдигне народа и да свали ББ. Това е направено в отговор на спирането на проекта Белене, като по този начин е бил застрашен геополитическия интерес на Москва на Балканите! Полк. Гордиевски от бившето КГБ беше включен по телефона и обясни че агентите на Москва в БГ са 50 човека! Той каза че руските служби подържат тесни връзки с ЧЕЗ в Чехия и че Москва все още смята БГ за своя колония и разчита много
256
1
 
10
 
! Отговори
ттт преди 11 години
"определени представители на организираната престъпност са празнували"В затвора ли са празнували? Ако не, точно ЦЦ е човекът, когото трябва да питаме : Защо не са там?
255
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мафията си празнува 23 години при всяко правителство.ГЕРБ не пипна с пръст олигарсите и монополите,така че мафията е необезпокоявана и до момента.Всички партии управлявали до сега трябва да бъдат изправени пред извънреден съд за извършеният геноцид.
254
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мафията а хората празнуват, че се отърват от мафията!
253
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Безсрамието и гьонсуратлъкът отдавна са запазена марка за тебе и шефа ти, Цв.Цв.
252
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Соня Соня няма смисъл да отговаряш на хора ,които за пари правят всичко.Не си ли забелязала ,че в тяхните писания няма грам истина и всичко им се дава готово написано и те го приписват тук.По стила си личи ,че коментарите им ги пише един и същ /човек/
251
0
 
2
 
! Отговори
Видях мафията празну преди 11 години
Не знам
250
6
 
17
 
! Отговори
гарфилд преди 11 години
Бойко нареди на дянков да вдигне акциза на цигарите за да се търси контрабандната стока на самия Бойко. Кой не е виждал *** по пазарите, и как полицията ги пази? В резултат бюджета е с минус 2 милиарда, а мутрата е милиардер!
249
6
 
18
 
! Отговори
batman преди 11 години
Съдът в Страсбург смята Борисов за участник в убийство, ЦРУ каза че е крупен трафикант, какво очаквате от такъв тип и шайката му?
248
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
те са празнували ама сега става страшно.Тиквата ще разчиства терени за себе си.