Мафията празнувала при оставката на Борисов

Даже кражбите на коли в София скочили с 20%, отчете Цветанов
6 мар 2013 09:53,
413
Мафията празнувала при оставката на Борисов
Къщата, пред която беше отвлечена дъщерята на Брендо. Снимка: Булфото

„Имаме конкретна информация, че определени представители на организираната престъпност са празнували в деня, в който кабинетът на ГЕРБ подаде оставка“. Това заяви пред bTV вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов.

„През последните 20 дни се заформя един възход на някои организирани престъпни групи“, отбеляза той. 

По думите му само за София през последните 25 дни имало 20% завишаване на кражбите на автомобили.

Цветанов не пожела да коментира кои точно представители на организираната престъпност са празнували при оставката на Бойко Борисов. На въпрос защо тези престъпници не са в затвора, а на купон, Цветанов заяви буквално: "Сами разбирате, че не всяко криминално лице, а техни родствени връзки са в затвора и това е поводът за празнуването".

Цветанов коментира и вчерашното отвличане на дъщерята на Евелин Банев-Брендо.

„Към настоящия момент нямаме никаква комуникация, която да е направена към системата. Обръщам се към всички, които имат някаква информация, да я споделят в специализираните звена на МВР”, призова той. 

„Полагайки усилия, ще можем да стигнем до хората, които направиха това престъпление. Най-важното е детето да се върне живо и здраво. Всяка една жертва при подобно престъпление е застрашена”, добави министърът в оставка. 

Той поясни, че разследването на престъпленията на Брендо в Италия продължава. На 8 март предстои второ заседание по делото на групата на Евелин Банев-Брендо. Той е в Италия в момента, уточни още вицепремиерът в оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
2
 
11
 
! Отговори
захари преди 11 години
Брей, ами като не са искали да радват мафията да бяха останали да си доизкарат мандата. Това беше мъжкото поведение, а не опитите да се нареждат на държавни служители да ходят на контрапротести, медийното представянето на "подставени" протестиращи, криенето по болници и прочее врътки...
226
2
 
19
 
! Отговори
А? преди 11 години
Мафията,да не е празнувала излизането от болница на кръстника? А,пудел? Пак не си разбрал,тъпанарино!
225
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А БЕ ТОЯ ГО НЯМАШЕ ДОСТА ВРЕМЕ ДА НЕ Е ПРАВИЛ РЕМОНТ НА 6 те АПАРТАМЕНАТА БЕ НАРОДЕ? СИГУРНО ВЧЕРА Е ПРИВЪРШИЛ РЕМОНТИТЕ И ДНЕСКА ВЕДНАГА ПРИ ОНЕЗИ ОТ БОСФОР ТВ СЕ НАБУТА. ДА НИ ОБЯСНЯВА КОЛКО Е ***. А БЕ ЗНАЕМЕ ЧЕ СИ *** НЯМА КАКВО ДА ГО ДОКАЗВАШ. НАЛИ БЕШЕ ПРЕБОРИЛ МАФИЯТА БЕ ФИЗКУЛТУРНИКА? ПРЕБОРИЛ СИ АМА НА МАРКО ЧАДЪРО.
224
2
 
16
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 11 години
Тия се изказват на смени. Утре очаквам Фидосова да "запълни" дупката.
223
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не само хората от Герб са за затвора а и тапите хора които гласуват за тях всички сте за разтрел защото сте ***!!!
222
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българите се познаваме ,че успяваме да плюваме по всичко и всички.Това е положението.Хайде да ходим да ядем хляб.И наздраве.
221
5
 
18
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
До: номер 231Не бе, не трябва да бъдем критични към другарите от ГРОБ.*** няма начин да са престъпна мафиотска организация.*** сигурно е кръжок по рисуване! За това не казват нищо за тях нали?
220
4
 
13
 
! Отговори
кореноплодно-будист преди 11 години
Отишъл боко Тиквата на врачка и я попитал какво е бъдещето муА тя му отговорила:- И бъдещето ти е тъмно и неясно, както и миналото ти.Но не се притеснявай,скоро ще се събереш със старите си приятели - бай Миле, Поли Пантев, Карамански, Дима Рунака и др.
219
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко защо се крие уж в Болница ,криесе за да не истърве пак някояа издънка както всеки ден го правише като министър но сега народът за да несе огневи по думите му решиха по този начин и пуснаха Цв,Цв пред медиите подготовка пак за избори впрочем целият герб да се наказва да не участват слдващите избори за наказание
218
2
 
18
 
! Отговори
Eати и идиото си цв. преди 11 години
Цвръко,тия дето са празнували оставката на Буда,казваш-мафиоти,а защо са на свобода,бе байно?????????????????????????? А кумецо ти празнува ли?????????*** си *** като ***,цвъко!!!!
217
1
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 11 години
Хаха, смехория! Празнува народа! А престъпленията не са спирали. Къде повече, къде по малко, вървят си като на конвейр.
216
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойико е най-големия ***!!! тои е един от създателите та нали те финансират изцяло Герб
215
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА БЕ ВЧЕРА ГИ ВИДЯХ МАФИОТИТЕ ДА КУПОНЯСВАТ НА СРЕДАТА НА ЦЕНТЪРА. ПИЕХА ШАМПАНСКО И МЕЗЕХА ДРУСАН КЕБАП. А ДА НЕ ЗАБРАВЯ ВИДЯХ СЪЩО ТАКА ДА ДРУСАТ КЮЧЕЦИ...... А БЕ ТОЯ ЗА *** ЛИ НИ ИМА? ПО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА ЧЕ НЕ НИ ИМАТ ЗА ХОРА.
214
0
 
9
 
! Отговори
Леонсио преди 11 години
Всичко, за което говориш си беше така и досега. Въпросът е в начина на поднасяне.
213
0
 
12
 
! Отговори
марио преди 11 години
За каква престъпност говори Цветанов - та нали отдавна я победи, че и награди получи от чужбина?! Или ГЕРБ са абдикирали тотално и не искат да си поемат отговорността, въпреки че още няма служебно правителство!
212
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако не искате да се наказва ГЕРБ ще има всеки ден мутренски работи ще видим животът е пред нас да има закон правосъдието трябва да работи яко правосъдието да са над всички партии.и строги строги да няма милост палатките са там до 12 март и какво чакаме да ги защитим за всички дето са докарали България на това положение да се съдят
211
1
 
6
 
! Отговори
коментар преди 11 години
Закъсали сте го. Мафията празнува,народът протестира.А, сега вие , накъде?
210
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм чул *** да са се радвали на оставката на гроб?!
209
0
 
2
 
! Отговори
detelina преди 11 години
До до ДетелинаА,защо това го казваш на мен?!Кажи го на тях!!!Нешка Робева ина една приказка-БЪЛГАРИНА СЕ СТРАХУВА,ДА НЕ НАСТИНЕ И ДА НЕ СЕ МИНЕ!!!
208
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има отвлечено дете, този приказва баща му колко голям престъпник е ! По-отвратителен министър не сме имали !!!