Мафията празнувала при оставката на Борисов

Даже кражбите на коли в София скочили с 20%, отчете Цветанов
6 мар 2013 09:53,
413
Мафията празнувала при оставката на Борисов
Къщата, пред която беше отвлечена дъщерята на Брендо. Снимка: Булфото

„Имаме конкретна информация, че определени представители на организираната престъпност са празнували в деня, в който кабинетът на ГЕРБ подаде оставка“. Това заяви пред bTV вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов.

„През последните 20 дни се заформя един възход на някои организирани престъпни групи“, отбеляза той. 

По думите му само за София през последните 25 дни имало 20% завишаване на кражбите на автомобили.

Цветанов не пожела да коментира кои точно представители на организираната престъпност са празнували при оставката на Бойко Борисов. На въпрос защо тези престъпници не са в затвора, а на купон, Цветанов заяви буквално: "Сами разбирате, че не всяко криминално лице, а техни родствени връзки са в затвора и това е поводът за празнуването".

Цветанов коментира и вчерашното отвличане на дъщерята на Евелин Банев-Брендо.

„Към настоящия момент нямаме никаква комуникация, която да е направена към системата. Обръщам се към всички, които имат някаква информация, да я споделят в специализираните звена на МВР”, призова той. 

„Полагайки усилия, ще можем да стигнем до хората, които направиха това престъпление. Най-важното е детето да се върне живо и здраво. Всяка една жертва при подобно престъпление е застрашена”, добави министърът в оставка. 

Той поясни, че разследването на престъпленията на Брендо в Италия продължава. На 8 март предстои второ заседание по делото на групата на Евелин Банев-Брендо. Той е в Италия в момента, уточни още вицепремиерът в оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СоняКое е лъжа, че Бойко е мафиот ли? Или че се фръцна като обидена ученичка и заряза държавата? Даже се преструваше на болен, за да го съжаляват. Само много елементарен човек може да му вярва.
246
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мафията никога не е преставала да върши пъклените си дела и престъпления.Но по време на това управление и найвече на "упоритата борба"на Цветан Цветанов със самия себе си,лъжливата информация,която предлагаше в страната и ЕС се опитваше да създаде впечатление,че се бори с мафията.Мафията е той,неговия шеф и шайката около тях.Който е непослушен или го вкарват ва затвора или го убиват.Да са разкрили едно убийство?Не.Те знаят кой е извършителят,защото те са поръчителите.
245
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИНСТРУКЦИИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ДРАСКАЧИ: rustocks.blog.bg/politika/2013/02/21/eto-kak-sa-instruktirani-drugarite-net-aktivisti-na-bsp.1055954
244
20
 
17
 
! Отговори
Соня преди 11 години
Е, какво стана - искахте оставката на правителството на площадите ,пригласяйки на БСП, ДПС, Костов и Сидеров, обиждахте Борисов с какви ли не етикети и лъжи, а сега "избягал бил от отговорност" - вие знаете ли какво искате или важното е да сте против всичко и всички - народопсихология на българина ! Сега ще сърбаме попарата на безредието и хаоса! Плюете Борисов, но повечето бандити избягаха в чужбина, от здравата ръка на МВР-факт, хайде Галевите да се връщат и другите-още не сме поумнели!
243
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
определени представители на организираната престъпност са празнували в деня, в който кабинетът на ГЕРБ подаде оставка - м да щото шефа се пребира
242
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
".....няма комуникация ............Към системата".Това се казва коментар на баш,правеш са на Върховен полицай.Прав е Бащицата:.Луд умора нямаааааааааааааааааааааааа.Празнодумие и влизаме ли в ШЕНГЕН г-н Министър на ВР?
241
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е каква стана тая ! Ела зло , че без тебе по - зло , така ли ? или за тези близо четири години, някои хора имаха други занимания, пък сега се върнаха в занаята ? Е нема такава зържава!!!!!
240
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цв Цв пита дали протестиращите си плащат данъците и от къде имат пари?А ние да питаме ли откъде пари за 6 апартамента?
239
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"През последните 20 дни се заформя един възход на някои организирани престъпни групи"Абе ЦВ ЦВ нали за 3.5години пребори цялата престъпност? От къде се взеха тези организирани престъпни групи. Или просто с ББ сега им наредихте да се пуснат в деиствие?
238
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не малка част от народа също е доволна от оставката на ББ. Да не кажа по-голяма,но това не е от голямо значение сега. Тази част за организирана престъпност ли я има Цв.Цв. ?
237
3
 
22
 
! Отговори
народа преди 11 години
това ми мяза на периода когато Буда беше главен секретар на МВР Дали пък не е същата работа и под същото ръководство а Шило в торба не стои Страх ги тресе господата от мафията ГЕРБ Това което казва Цецко Кумецо ми е ясно И той като Буда все другите виновни Да виновни защото ги търпяхме толкова време да съсипат държавата Те са виновните за това положение Те върнаха мизерията и нищетата Те ни направиха безработни без бъдеще и перспектива Те ни откраднаха всичко 2,6 милиарда здравни вноски
236
4
 
32
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Добре, бе! Цветанов, 3.5 години имахте да я ликвидирате тая престъпност, но щом празнуват, значи са останали такива, които да празнуват! Демек, не сте си изпълнили задачата, не сте си свършили работата!
235
0
 
14
 
! Отговори
# преди 11 години
Мафията на свободна практика празнува оставката в конкурентната мафия на бюджетна субсидия
234
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
който мисли да гласува за герб доказват че и гласуващият е към мутренците и гласуващият има интерес от тази работа не мислят за народа мислят как да крадат рекетират да забогатеят без да работят,ами неможем и да очкваме по добре това е герб показаха си лицето за 4 години
233
15
 
7
 
! Отговори
TankoBG_ преди 11 години
БСП щели да се връщат на власт?!!! Баси ташака. Я прочетете: trud.bg/Article.asp?ArticleId=1820199 "ГЕРБ ще бие БСП на тези избори. Това показват залозите, които пусна "Еврофутбол". От понеделник букмейкърската къща вкара в програмата си и игри "Парламентарни избори 2013". Коефициентите за победа на ГЕРБ са 1,30, а за БСП - 1,80."Сега е момента БСПинозните да заложат за победата си....(ПС: Еврофутбол да се чете Евробет)
232
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
I AZ CAM EDIN OT MAFIATA , 6TOTO I AZ PRAZNUVAH .BRAVO VA CECU GOLEM MISLITEL SI . TI S TAQ MISAL SA NAREDI DO TAKIVA VELI4IA KAT - 4ARLI 4APLIN , BENI HIL , MISTAR BIIN , I UDI KALVA4A . VELIK SI NEMA 6TO . AMA ZA VSEKI SLU4AI VARVI NA MAIKATI V ONAQ RABOTA TA SI PO4INI , TA I NIE MALKO DA SI PO4INEM OT TVOITE BISERI . UMREHME OT SMEH
231
7
 
22
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
До: номер 252Е че те Галеви затова са Галеви, защото бате Бойко ги галеше по главичките! Негови хора са, хайде стига лъжи, ако не бяха, досега да търкат наровете и отдавна щяхме да сме в ШЕНГЕН - ако не беше мафията на ГЕРБ на власт!!!
230
4
 
8
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 11 години
"В началото на протестите исканията на хората бяха справедливи. В момента обаче в първите редици са много криминално проявени лица. Питайте ги какво са направили за държавата и какви данъци са платили."Първо, за тези лица ти говориш от първия ден.Второ- питай ги те, аз не ги познавам, за разлика от теб!
229
3
 
4
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Я! Един кръжочник ми е сложил минусче - на коментара ми с номер 246
228
4
 
16
 
! Отговори
batman преди 11 години
Цвъци не спря да шмърка кока и да говори глупости! Мистър Нос!