При фекалии в хола - тъгувайте за Нона!

Застояла съм се, ще карам колело, рече екоминистърът в оставка
8 мар 2013 16:15,
102
При фекалии в хола - тъгувайте за Нона!
Нона Караджова Снимка: БТА

Хората ще оценят какво сме направили само ако останат без вода, ако канализацията им връща обратно и имат фекалии в хола. Това заяви министърът на околната среда и водите в оставка Нона Караджова. 

По нейни думи много малко хора се интересували от темата, защото тази инфраструктура, която осигурява сметосъбирането и канализациите, е извън погледите на хората. Това, което сме направили, не е само за нас, това е за нашите деца, заяви Караджова.

Тя обясни, че за нея на дневен ред не стои дали ще остане в политиката и дали ще оглави листа за кандидат-депутати от ГЕРБ. 

Тези теми изобщо не стоят пред мен. На първо време ще си почина. Имам дете на десет и голямо, на които отделях малко време. Идва пролет, застояла съм се, ще карам велосипед и ще ходя по планините, защото съм планинар, описа плановете си министърът в оставка.

Караджова беше категорична, че не е започнала работата си като министър с политическа амбиция.

Знаете, че съм експертен министър, заяви тя и допълни, че има много дълъг опит. Караджова беше категорична, че за в бъдеще няма да има криза с боклуците в България, защото е била изградена необходимата инфраструктура. 

На екипа на МОСВ под моето експертно ръководство поставям една много добра оценка, давам отличен на моите колеги, оцени работата на ведомството си Караджова.

По нейни думи тя и екипът й са свършили много работа и се надява всичко да бъде продължено от следващите правителства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** КАТО НЕЯ ЦАПАТ НАВСЯКЪДЕ
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евала за заглавието - на тая не мога да й запомня името, а като напиша "фекалии" и веднага ми излиза Нона Караджова.
82
0
 
1
 
! Отговори
Кънчо преди 11 години
Пък аз имам фекалии по к-у-р-о и пак се сещам за Нонка.
81
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алкохолът не прощава на никого, Нона теб те е превърнал във фекалия !!!! И не се качвай на колелото , че то не върви на алкохолни пари ,а трябва да се въртят ***!!!
80
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбирам как така фармацевтите станаха най-богатите хора в света. Поне 60 процента от новорекламираните лечебни продукти или не работят, или са с много кратък ефект, или водят до пристрастяване. Унищожихме си горите, отровихме въздуха, а после ще се лекуваме.Не разбирам също как така населението намалява, а наследниците на земи се увеличават.
79
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние не можем да си позволим да се качим в планината и да си купим колело. Налага се да си стоим в хола и да гледаме фекалиите по медиите.
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Екологията, здравето и образованието са най-важните неща за оцеляването на българина като ВИД. Следва културата. Тези неща нямат възвращаемост, особено финансова, затова всяко правителство ги подритва към опашката. Никой не иска на инвестира в нещо, от което няма материална печалба. Не се сещат, че ако искаме да имаме здраво и културно поколение, което да има висок морал, трябва да започнем оттук. Това е световен проблем, впрочем.
77
1
 
4
 
! Отговори
Мале мале преди 11 години
Тия всички некадърници , ще се изредят , един по един , да се хвалят ( дето нищо не са направили.) , какви специалисти са и как издигнаха България,Че всички ЕС страни отчитат , колко са корумпирани ..
76
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази празноглава кукумявка е специалист по герберастия!Егати *** куче.Колкото и да е *** обаче , едва ли си вярва че без нея ще спре водата...И къде се е крила тази миризливка , та я откри Буда?Марш по дупките , гербери нагли!Без вас света е двойно по-хубав!
75
0
 
6
 
! Отговори
Стан преди 11 години
Пардон - Доган е по-мажен фекалий. Но те нали ще се целуват където и когато Доган каже, та и двамата са еднакво големи и миризливи фекалии. И който гласува за тях също е фекалий.
74
7
 
4
 
! Отговори
Стан преди 11 години
От Станишев по мазен фекалий нема.
73
1
 
12
 
! Отговори
въх преди 11 години
въх, баба Яга на живо!!!!
72
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОКУЩО ЕДНО ***, ДЪРТО, МАЗНО, ТЪПО, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА НАГЛО ФЕКАЙЧЕ НАРЕЧЕНО НОНА КАРАДЖОВА СЕ ОБАДИ!
71
2
 
7
 
! Отговори
коментар преди 11 години
Меркел се зарадва на финансовата дсциплина и бедността ни , думи , за които германският избирател щеше да я изхвърли моментално.Напрово-екип МЕЧЕТА.И когато утер мразените от някои гърци се вдигнат от мерките срещу ЕС, да се вдигнеме заедно с румунците и гърците , за да разерат , че ЕС никога няма да е същият.Защото с нас ще бъдат и италианци и испанци- а това вече е НЕЩО.Бъдете солидарни с страните и хората , като нас.
70
2
 
8
 
! Отговори
коментар преди 11 години
Да , добър екип си имахме. След четири години г-жа Наона , ни обеснява как щ тъгуваме за нея при фекалите в хола?Мило и трогателно за работата й.Г-жа Павлова цяло лято и есен ни обесняваше , как сме готови за зимата , до падналият пет сантиметров сняг.Г-н Борисов , прозря , че бедният и безработен , не се радва на неговите магистрали и паркове,А заместник на г-н Цветанов, откри външна следа в отвличането на дъщерята на Брендо. Демек нашите ги изловиха, дойдоха външнИ.А Меркек се зарадва на
69
4
 
14
 
! Отговори
до нонка преди 11 години
всеки ден се сещам и сега за теб крадлива куч... защото само на 12г.от пловдив остави селата разорани и прибра парите отпуснати за канализация ,насочи към софия като краде да си беше направила пластична операция на зурлата ,ама то това оправя ли се ,а мозък в главата ти как ще налеят,като и на твоя ментор ***
68
3
 
8
 
! Отговори
На дали преди 11 години
По-важно е не колелото а какво ще има на седалката и как ще "мърда"!!!
67
2
 
6
 
! Отговори
snaiper преди 11 години
baba jaga kakvo kolelo shte kara damsko ili magko
66
2
 
18
 
! Отговори
На дали преди 11 години
Тази баба Яга ли ще ми казва какво ще имам в хола се?!!!!Ама тия изедници не разбраха ли ,че ще ги наритаме със шутове,ако ще да са и от ГЕРБ!!!Баси продажниците!!!!
65
2
 
14
 
! Отговори
коментар преди 11 години
Нона,от 70 год, никой не се грижи за тях , защпто е имало един 'фашист' за кмет Нно София,последният преди 9 сеп. , койти направи София , без шум и хвалби , най чистата столица в Европа.докара Рилската вода в СОФИЯ. но никога не му е хрумнало да взима и стотинка от това , да му дойде идеята да оптрдели цената от водата според консумацията , да пренасели морето и да продаде Рила?Не sorry, предпочитам страната си , пред селската ти ПРОСТОТИЯ , от тази твоя незаменимост и казаната простотия..