Депутати искат по-ниски цени на електроенергията

Настояването ще бъде разглеждано на днешното извънредно заседание
12 мар 2013 07:16, Петя Славова
73
Депутати искат по-ниски цени на електроенергията
Снимка: Булфото

Извънредно заседание на Народното събрание ще започне от 13.00 часа, съобщи БНТ. То бе свикано от председателя на парламента Цецка Цачева на 8-и март.

Очаква се по време на събранието депутатите да поискат от Министерски съвет и ДКЕВР да се намалят цените на електроенергията. Предложението е дадено от Коалиция за България, откъдето настояват да не се прекъсва тока на неизрядните длъжници.

На същата среща ще бъде разгледан на второ четене Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности, чийто вносител е Яне Янев.

Третата точка в дневния ред на депутатите е денонсирането на Споразумението между Руската федерация и правителствата на България и Гръция за сътрудничество в строителството и експлоатацията на петролопровода Бургас - Александруполис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
0
 
! Отговори
? преди 11 години
Сетиха се депутатите.....след дъжд качулка-след сватба булка !
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗАРАДИ ПОТРЕСА ОТ РАЗКРИТИЯТА ОКОЛО БСП ДЕПУТАТИТЕ ИМ ДОРИ НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ ЦЕНАТА НА ТОКА Е ВЕЧЕ СВАЛЕНА
56
2
 
9
 
! Отговори
ФАС преди 11 години
А ние искаме по ниска заплата за нашите депутати защото те не си заслужиха парите.
55
1
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 11 години
Може да се "свали" цената на тока , но трябва да се махнат структури в енергетиката като БЕХ. А , как да ги премахнат като те пълнят партийните централи с парици ?Ако не са БЕХ ,НЕК, митниците и т. н. к'во ще лапат политиците?
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е НА КЪДЕ ПО НИСКИ ЦЕНИ ЗА ТОКА БЕ ДУПЕТАТИТЕ? НАЛИ НИ ГИ СВАЛИХА ОТ ДКВР то СЪС 1 СТОТИНКА НА 1 ЛЕВ. НА КЪДЕ ПОВЕЧЕ? НА ВСЕКИ ЛЕВ ПЕЧЕЛИМЕ ПО 1 СТОТИНКА ТОВАЕ ГОЛЕМО ПОСТИЖЕНИЕ БЕ ДУПЕТАТИТЕ. ЩЕ ЗАБОГАТЕЕМЕ КАТО ШЕФО НА ЧЕЗНИТЕ СЪС ПО 100 000 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИЙ ШЕ ВЗИМАМЕ БЕ ДУПЕТАТА-ТИ.
53
7
 
6
 
! Отговори
ДАНИЕЛ преди 11 години
Тия който цъкат минуси на коментарите против герб да ми ядат оная работа нещастници...
52
1
 
0
 
! Отговори
@ 63 преди 11 години
И аз съм ЗА такъв кабинет , мисля че в момента е най-доброто , което можем да си позволим.
51
1
 
5
 
! Отговори
подкрепям преди 11 години
За мен най-добрия или най-лошия, ако искате го наречете вариант е коалиция ГЕРБ-Националистически блок (АТАКА/ВМРО) със силен граждански коректив. Първите: инфраструктура и еврофондове. Вторите: борба с монополите и *** въпрос, патриотично образования и икономика. Този блок трябва да бъде подложен на силен медиен и граждански коректив. ББ не е диктатор, това е една лъжа, напротив-той най-лесно се подава на обществен натиск: спомнете си АКТА и шистов газ...Дори социолози го отчитат..:))
50
2
 
7
 
! Отговори
. преди 11 години
Дупетатите да увеличават заплати , не да "облекчават" тоновете мъки на народа с жълти стотинки !
49
1
 
6
 
! Отговори
Прости сметки Гогов преди 11 години
За тока добре ами парното оня гогов неще да намаля цената от 1 април що ?Колко на долу дадоха руснаците близо 23% ти колко намали 10% колко останаха за теб 13ДКВР искаха да намалят с още 5% за топлофикациите бизнеса и хората да са 15% и за теб остават 7 за десет години е договора с руснаците малко лие за тебе ????? 7% да си оправиш бакиите за 10години колко потребява България на година и умножи по 7 %? А за 10години
48
3
 
8
 
! Отговори
pepe преди 11 години
Гадни популисти!! Това е анти пазарно!! После, защо нямало инвестиции в България. Няма инвеститор, който да търпи, държавата да му се меси в бизнеса! Защо не оправиха доходите на хората, така, че да не са последните в Европа (дори след Сърбия, Македония, Албания, Косово)Това е проблемът! Сега тъпия избирател се радва, че е останал все толкова беден, за сметка на спъване на частния бизнес и качеството на услугата. Прости хора, лесно се водят за носа
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Спешно да повикаме Ханс-Петер Фридрих и ако е възможно да приемем бързи мерки срещу румънците и българите, които злоупотребяват със социалната система в България.Е хайде муканите не ни касаят, ние държим за българите, има една част дето вече трето поколение злоупотребяват със социалната система, та да вземем същите мерки моля.
46
2
 
0
 
! Отговори
spiegel.de преди 11 години
Innenminister Friedrich will verhindern, dass Rumänien und Bulgarien dem Schengen-Abkommen beitreten - Deutschland müsse den Ansturm auf das Sozialsystem stoppen. Doch nach SPIEGEL-Informationen sind nur wenige Zuwanderer aus den beiden Ländern überhaupt arbeitslos gemeldet.
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Германският министър на вътрешните работи Ханс-Петер Фридрих се обяви за бързи мерки срещу румънците и българите, които злоупотребяват със социалната система в Германия.
44
2
 
3
 
! Отговори
Боби преди 11 години
А,вие се сетихте,до сега къде бяхте в тиквите,***!
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
700 евро от Социцални помощи на месец си е далавера в Германия и то без работа , така жиевеят чужденците в Германия , цял ден на кафенце, да работи Германеца
42
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разни *** дето в устата им е само комунисти, нека да се сетят че когато беше комунизъм нещата вървяха. Здравеопазване за всички, обучение за всички, работа за всички и въобще всеки можеше да живее. Сега могат само тези по върховете и разни мошеници и далавераджии.
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да се попречи на идването от България и Румъния на хора само за да получават социални помощи, заяви германският министър на вътрешните работи.Германският министър на вътрешните работи Ханс-Петер Фридрих се обяви за бързи мерки срещу румънците и българите, които злоупотребяват със социалната система в Германия.
40
2
 
10
 
! Отговори
гюбрето преди 11 години
Ако не беше станала гюрунтията нямаше да искат.Смятайте какви скапаняци са.
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комунистите много рано се сетиха, бе! В 12 без 5. Всичката им работа е такава. Тия хора наистина за нищо не стават. Дано повече хора осъзнаят това и никога, ама никога повече да не им дадат властта.