Малцинствата да са представени в НС и всички държавни служби

Това е в интерес на националната сигурност, смята Ремзи Осман
16 мар 2013 16:46, Петя Славова
388
Малцинствата да са представени в НС и всички държавни служби
Малцинствата да са представени в държавните институции, иска Ремзи Осман. Снимка: Булфото

В интерес на националната сигурност е малцинствата да припознаят свои представители не само в Народното събрание, но и във всички държавни служби, в полицията, в съда и в специалните служби. Това заяви досегашният депутат от ДПС Ремзи Осман на организирания днес в доспатското село Барутин възпоменателен митинг в памет на жертвите на т. нар. възродителен процес.

"Възродителният процес" ще остане сред непочтените страници в съвременната българска история, заяви народният представител в 41-то НС Алиосман Имамов, пише БТА. Той каза, че главната тежест на кризата са понесли малцинствата.

"За да бъдеш свободен днес, трябва да имаш работа, не е достатъчно само правото да избираш религията и името си", каза Имамов. Според него истинският патриот в България е онзи, който успее да обедини нацията и да изведе страната от кризата.

Ораторите на митинга поставиха за пореден път въпроса, че събитията от "възродителния процес" трябва да бъдат включени в учебниците по история.

"Преди 40 г. автоматите на режима не ни уплашиха, преди 23 г. и танковете не успяха да ни спрат по пътя към демокрацията", заяви Мустафа Карадайъ, организационен секретар на ЦОБ на ДПС.

На възпоменателния митинг в родопското село присъства и главният мюфтия Мустафа Хаджи. Митингът в Барутин се провежда всяка година през март, почитайки жертвите на насилствената смяна на имената в района през пролетта на 1972 година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От това дето се пише тук ми става неудобно да кажа че съм от България .Всеки има право на собствено мнение по всички въпроси до толкова колкото не нарушава правата на другия .Най-отгоре би трябвало да са интересите на държавата ни и гражданите .Всички по конституция сме с еднакви права без оглед на вероисповедание , происход или някакво друго отличие.Това трябва да е държавна политика и идеология в противен случай ще разделим съдбата на Югославия .ВГ управниците доста помогнаха на НАТО ....
334
1
 
14
 
! Отговори
ура ура преди 11 години
ха Браво на супер идеята .Едно министерство на турците,едно на ***,а всички те заедно и поотделно да не плащат данъци,да бъдат под министерска закрила при кражби ,убийства и безчинства,българите са длъжни да им плаща режийни,детски помощи,раждания и отопление,защото иначе ще бъдем най-расистката държава
333
9
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
До 9999, първо пиши на български,не ставаш по интересен с латинските букви,второ само в България гонят някои малцинства да я напуснат,а другите ***,точно затова е създадена партията ДПС,защитава малцинствата,трето щом пишеш на латиница предполагам,че си ходил в ЕВРОПА,хе си ли случвал някоѝ протест там да чуеш някои да гонят малцинства,или да крещят ***,а колкото до даването всички малцинства дават,щом живеят в страната ни,но първо трябва да им се подсугори работа,училища и други.
332
2
 
14
 
! Отговори
??? преди 11 години
Кой пуска постоянно такива статии в пространството и мъти водата, няма ли служби да го разследват и осъдят. В България сме българи с еднакви права и задължения, стига някакви малцинства да командват и да имат само права и да рушат всичко. Каква е тази демокрация малцинства които не се имат за част от държавата да управляват. СТИГА ВЕЧЕ. И такива платени извратеняци с такива статии да се гонят до дупка.
331
2
 
5
 
! Отговори
9999 преди 11 години
Ne moga da razbera,zashto samo v BG.<malcenstvata> imat pretencii,vse nedovolni,vse iskat,a kakvo sa napravili ili dali na tova obshtestvo-hem ne gelaqt da se itegrirat,kato v dr.dargavi,hem neprekasnato iskat...ili zashtoto taka im e po-udobno i taka namerili.Ima edno pravilo-parvo dai,a posle iskai!
330
0
 
10
 
! Отговори
митко преди 11 години
До художникаПак няма да им хареса на ***, защото в Китай ако те хванат да крадеш , действат както бодигарда от депото! И после ако отидеш да ревеш за да търсиш правата на крадеца и ти след него може да потеглиш!В Китай не си изхвърлят *** на един куп в махалата, и децата им ходят да се образоват. България е на светлинни години назад от Китай!
329
2
 
8
 
! Отговори
марин преди 11 години
Политиците от т.нар. малцинства продължават да спекулират с националната сигурност, мир и други митове!Какво ще донесат те в държавните структури - видяхме - кражби и разлагане на държавата!Искат власт със заобикаляне на демократичните принципи- трябва ценз, конкурси, избори!ДПС искат привилегии извън системата!Защо арменците,добре интегрирани в българското общество и са доказани патриоти не искат специални привилегии?Никой не ви заплашва!!Та който не му харесва държавата- на добър час!
328
4
 
3
 
! Отговори
do:348 преди 11 години
da be na tebe Turskiq ti barka v gaza kato hemoroid , ami otidi na Proktolog be sled kato ima6 HEMOROIDI
327
2
 
6
 
! Отговори
9999 преди 11 години
Ne moga da razbera,zashto samo v BG.<malcenstvata> imat pretencii,vse nedovolni,vse iskat,a kakvo sa napravili ili dali na tova obshtestvo-hem ne gelaqt da se itegrirat,kato v dr.dargavi,hem neprekasnato iskat...ili zashtoto taka im e po-udobno i taka namerili.Ima edno pravilo-parvo dai,a posle iskai!
326
1
 
2
 
! Отговори
художника преди 11 години
Най-добре е да изберем в парламента само китайци, те и без това са май най- голямото малцинство в България. Станишко ще им бъде премиер в сянка! И като потекат едни инвестиции............
325
2
 
5
 
! Отговори
джон преди 11 години
До до 343Ни у Долната , ни у Горната Камара има индианци!
324
2
 
1
 
! Отговори
covek преди 11 години
IMENNO VSICKI MINISTRI BYAHA BILGARI EEE VIJTE NA KAKVO DERECE NI DOKARAHA ..........................PRAVELNO MINISTIR NA OBRAZOVANIETO OT DPS LUTFI MESTAN DAVI UCI MALKO NA ORGINALEN BILGARSKI
323
4
 
11
 
! Отговори
до 343 преди 11 години
В Американските училища индианците не изучават майчин/индиански/ език.По улиците и на обществени места говорят единствено на английски език.Я се разходи в Кърджали или в Разград и да видим дали така ще мислиш,защото и в общината говорят на турски език.В университетите влизат с предимства още от по комунистическо време и все се пишат депресирани.Ние какво да кажем дето 500г са се гаврили с дедите ни и сега пак искат да ни управляват!?Това няма да стане! Народе, събуди се!
322
1
 
12
 
! Отговори
xaxoo преди 11 години
Министър на образованието - ДПС, така всички ще изучават безплатно майчин (турски) език!Министър на Външните работи от ЕВРО РОМА - веднага ще ни приемат в Шенген!Социален министър - *** с 16 деца - без това всички социални помощи са за тях!Финансов министър - Бехтие Османова (данъчен инспектор във Варна), таман знае как да краде и лъже!....
321
2
 
0
 
! Отговори
tuzarya преди 11 години
До СтигаКвоти! Нещо много сексистко се изказваш рожбо!
320
5
 
0
 
! Отговори
до-data преди 11 години
Много правилно,и доказано работещо.Радвам се че има хора които мислят.
319
12
 
2
 
! Отговори
data преди 11 години
Политиката на САЩ от 60-те и 70-те показва че това е работещ модел .А и ние като общество няма как да мръднем напред ако не интегрираме малцинствата
318
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Патриот съм до дъното на душата си и затова мисля че наистина е нужно да има хора във всички сфери дори и най вече в разузнаване ,съд и полиция хора с различен цвят и религия.Ако искаме България да е силна трябва да се гравитира около нея и да се приобщават всички български граждани,стига да имат достатъчен капацитет и квалификация. За мен всички които са родени тук,бащите им са родени тук и дедите им са родени тук са БЪЛГАРИ,независимо от тяхната религия.Много е елементарно,въпрос на преценка
317
1
 
8
 
! Отговори
gost преди 11 години
само малцинствата ли да са принзавани бре а норрмалните балгари какво става нас както и да е аман от простотия
316
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никога не съм харесвал гербавите ***, но убедих се, че само Герб спря и спира връщането на комунистите и на тия от картинката отново на власт. Затова само Герб!!