Аз съм безпартиен, моята партия са селата и градовете

Христо Стоичков подкрепя студентите, но няма да става политик
Обновена: 23 мар 2013 18:30 | 23 мар 2013 16:44,
653
Аз съм безпартиен, моята партия са селата и градовете
Христо Стоичков подкрепи студентите. Снимка: БТА

Моята партия са села, градове, в които съм бил между хората. Това заяви пред журналисти Христо Стоичков, който присъства на национална среща, организирана от студенти от цялата страна, в зала „Арена Армеец”. Той беше категоричен, че няма да става политик, но ще подкрепи студентите.

„Не веднъж или два пъти са свързвали името ми с политически сили, за последен път казвам - аз съм безпартиен”, отсече футболната легенда.

Христо Стоичков е поканен за неформален лидер на гражданското движение на студентите.  По думите му партия нямало, нямало и бъде сформирана.Камата симпатизирал на хора, за които мисли, че могат да оправят с нещо България.

„Моето е най-лесно, взимам си нещата, взимам си багажа и отивам в Испания или Щатите и въобще не ме интересува, но когато съм поел ангажимент към тези млади хора, когато погледнах в очите им дали искат да правят нещо задкулисно, или искат да вървят по правия път, аз съм тръгнал по един прав път и съм го извървял сам, имал съм добри съотборници, президенти, които са подкрепяли моето бъдеще, затова дадох моето съгласие”, каза още Стоичков.

Още по темата
 „Ще намерят начин и подход, с умните хора на България, да ги упътят какво трябва да направят. Аз не искам нито един, когато излезе пред обществото или пред децата, и да каже „ние искаме да направим това” и утре да не може да го направи, значи той е излъгал всички, излъгал е мен. Това ще бъде моята първа крачка - аз да се оттегля сам, за да не цапат моето име", добави той.

На въпрос на журналисти гарантирано ли му е, че името му няма да бъде петнено, както е поискал, Стоичков отговори, че когато студентите са му се обадили да стане тяхно лице, е изчакал няколко часа, за да даде отговор.

„Нашите студенти са честни хора, млади, имат бъдеще, перспектива”, посочи Стоичков.

Футболната легенда заяви, че лично той е платил залата. „Не да се споменават олигарси и най-различни хора. Имам достатъчно пари, за да извадя 10 000-15 000 лева и да дам на студентите, които единствено се притесняваха как ще поемат разноските по залата”, посочи Стоичков.

Той имал уверението на студентите, че те ще бъдат честни с него. Стоичков е готов да им помага с целия авторитет който има, включително и на Запад.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


653
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
3
 
! Отговори
boicho.boichev.7 преди 11 години
Е това е-"гледай си футбола"!Другият да си гледа примерно строителството, доктора-болните.АПОЛИТИКАТА Я ОСТАВЕТЕ НА ВЕЛИКИТЕ НИ "ПРОФЕСИОНАЛНИ" ПОЛИТИЦИ!КОИТО НИЩО ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ ОСВЕН ДА КРАДАТ!Като чуя "професионален политик" и направи ми се повръща!От едно време още, от комсомола и партията, с политика тръгваха да се занимават най-големите подлеци и некадърници-за това сме на това дередже сега!Аз на човек без занаят, без професия не вярвам!
23
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За това ,че е прославял България получи предостатъчно . Не желаеме един невъзпитан профан, който даже майка му и баща му не искаха да го видят, да се бута и в политиката.
22
2
 
42
 
! Отговори
иван преди 11 години
Господи,защо така ни наказваш?Всички прости хора ли ще се изредят да ни управляват?
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
безпартиен от ГРОБ....
20
0
 
15
 
! Отговори
А.ПЕТРОВ преди 11 години
КАНЯ ФЛОРОВ И ЦВЕТАНОВ НА ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА,ФЛОРОВ ЗНАЕ КЪДЕ Е ДЕТЕТО,ОТВЛЕЧЕНОТО ДЕТЕ Е ГАРАНТ ЗА ОСТАВАНЕТО НА ЦВЕТАНОВ ВЪВ ВЛАСТТА,ХОРА ТОВА Е АДСКИ СКАНДАЛ,И ВСИЧКИ МЕДИИ МЪЛЧАТ ОТ СТРАХ,НЯМАМ ДУМИ ,ЦВЕТАНОВ ОПРАВДА ОТВЛИЧАНЕТО НА ДЕТЕТО ЗАЩОТО ИМАЛО ЛОШ БАЩА
19
0
 
28
 
! Отговори
topkata преди 11 години
Тоя ли безпартиен се цепеше преди година и нещо, че България имала нужда от 2-3 мъже, като Байко, чудото Дярков и самият ТОЙ, да я ОПРАВЯТ. Добре, че не успя за се включи и той в ОПРАВЯНЕТО, че то и сега сме цъфнали като жабуняк, а тогава ... щехме да вържем като гнила круша.
18
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стоичков е направил много за страната и трябва да си остане такъв какъвто е. ГЕРБ искат да до употребят, както СТ. Златева и други известни личности. Те ще използват всички средства до изборите само и само да спечелят. Забравяте какъв е ББ. Ако не е първи неможе да го преживее и вдига кръвно. Същото правеше и като главен секретар, пиар , пиар , пиар.....той е болезнено самовлюбен. Такъв човек е опасен за българския народ.
17
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Армеец докарваха платени хора-работници,деца и *** и ги пускаха с входни талони-билети в залата,хората-без билети не бяха допускани.Имаше тумби с *** докарани от провинцията с автобуси.
16
2
 
19
 
! Отговори
chach преди 11 години
az sam bezpartien i bezmozachen. zaiavi stoichkov.
15
15
 
4
 
! Отговори
boicho.boichev.7 преди 11 години
С кого да го сравнявам?С Бойко борисов или със Станишев?Та той е професионалист, човек който с труда и таланта си е успял.А бат Бойко и Станишев цял живот са яли от властта и от политиката.Ако Христо Стоичков е кандидат, с голямо удоволствие ще гласувам за него.
14
1
 
36
 
! Отговори
който си спомня преди 11 години
България нищо не ми е дала. - кой го беше заявил това?Нещо и с отричане от родителите имаше, ако не греша.Чист гербераст, а..ален.Някой беше и лице на ВИС, ама не помня кой.
13
38
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз също подкрепям Стоичков.
12
1
 
57
 
! Отговори
СМЕШНО Е ДАЖЕ преди 11 години
Не ти вярвам Стоичков! Та нали ти подкрепяше Бойко и се пъчехте по снимки и стадиони! Сега само това остана и ти да яхнеш протестите! Гледай си топката и не се кепази повече ДОКТОРЕ!
11
1
 
23
 
! Отговори
lyudmil stoyanov преди 11 години
Ако не друго, ще може да тегли една майна там, където трябва.
10
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аман от специалисти по всичко!Гледай си футбола там, кво се занимаваш с глупости...
9
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не сте прави, Цв.Цв. е значително по-***!
8
44
 
16
 
! Отговори
реалист преди 11 години
А бе *** , колкото Стоичков е прославил страната ни ,толкова всичките политици заедно не са направили това !!
7
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
toq pak kadesebuta kaval takav
6
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ти *** ****** проста!
5
9
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Христо Стоичков подкрепя студентите, ще им помага с целия си авторитет........Боже , слез на земята и си прибери вересиите (желателно е да почниш от док.Хуйнурис верния френд на БУДА)