Чувам добре, няма нужда да ми говорят през мегафон!

Райков разкритикува Сидеров, който се опита да нахлуе в МС
Обновена: 28 мар 2013 12:27 | 28 мар 2013 12:27,
184
Чувам добре, няма нужда да ми говорят през мегафон!
Марин Райков Снимка: БТА

Служебният премиер Марин Райков разкритикува лидера на "Атака" Волен Сидеров, който днес се опитва да нахлуе на заседанието на кабинета.

Нямам нищо против всяка група български граждани да изразява своите критики, но единственото нещо, което не мога да разбера, е защо политически лидер иска да говори с мен през мегафон, изрази недоумението си Райков.

Леко иронично той обясни, че скоро е минал през лекарски преглед, слухът му е добре и няма нужда да му се вика през мегафон.

По думите на Райков шумовата среда, в която е работел кабинетът днес, не е била особено благоприятна, а са се обсъждали важни теми като подпомагането на най-нуждаещите се български граждани.

Служебният премиер определи посланието за “революционна бдителност“ на Сидеров на заседанията на МС като “разбираемо и благородно“.

Още по темата
Все пак трябва да бъдем оставени да работим, заяви Райков.

Това правителство няма да се превърне в предизборна платфрорма на която и да е политическа сила, отсече за пореден път той.

Днес Волен Сидеров направи истински цирк с викове и блъскане по вратите на централния вход на Министерския съвет. Той за поредна седмица се опита да влезе на заседанието, но това не се получи. Стигна се до обиди към Райков, охраната на НСО и целия кабинет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
1
 
! Отговори
пагане преди 11 години
Не мога да си обясня защо са го нарочили, че е "луд"!?? Лично съм разговаряла с него и мога да кажа ,че не само е нормален, но и изключително ерудиран и истински патриот. Знаете ли какво е казал Хр. Ботев -"Свестните у нас считат за луди!".За съжаление така е в България, защото българите са овчедушно стадо, което седи и гледа как го газят ***, турци и западноевропейски дипломати"***. Не ме интересува къде има вила - дали на Лазурния бряг или на Луната! Интересува ме да спре строежа на джамии, да сппре циганкото разплождане, да не ни се бъркат разни Хелзинкски комитети! Ще гласувам за
144
1
 
4
 
! Отговори
FBI преди 11 години
чужди Олигарси плащат за главата на Волен Сидеров милиони , Тайните Служби не дават Информация за сега
143
0
 
3
 
! Отговори
рррр преди 11 години
да продават защото някак трябва да печелят! време е и държавата да поеме някак конрол и от това да се възползват бг производителите!
142
1
 
2
 
! Отговори
ДО 160 преди 11 години
Е да, много благородство в Англия сигурно им е дошло от свирепо експлоатираните колонии. Сигурно затова са играли крикет в кралския двор, когато в България са се търкаляли отсечени глави. Сигурно от благородство Чърчил е настоявал да няма държава България на Балканите. Подивели от злоба, плямпате разни истерични глупости, включително за обезглавената интелигенция на 9-ти. Като че ли не помня каква неграмотност и туберкулоза беше преди 9-ти
141
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ррррGospodi 6to sa bezumno tvardenie ?! EC ne probutva ni6to a prodava !!! Obarnete se po vaprosa kam tezi BG-Firmi koito sa kupili. Az sa6to predpo4itam balgarski domati pred holandski, no holandskite domati v BG gi prodavat BG-Firmi a ne holandski.
140
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С какво се занимава служебния кабинет - преобразуване на апетитни имоти от публична държавна в частна държавна собствност. За незапознатите - това е схемата за приватизиране или заменки- 1. преобразуване на нещото в частна държавна собственост, 2. замяна за някакви камъни във видинско на някой наш човек. ТАКИВА ДЕЙСТВИЯ СА СКАНДАЛНИ И НЕДОПУСТИМИ ЗА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ МЕСЕЦ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!! ГЕРБ ЛАПАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО И НЯМА КОЙ ДА ГИ СПРЕ!!! АТАКА СА ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ. ПОДКРЕПЕТЕ ГИ
139
1
 
2
 
! Отговори
Рудан преди 11 години
До дфдфсдрг Докато писа против Сидеров , на заседанието Мин. съвет продаде два държавни имота ,единият в Германия. .......Ха познай, кой е луд за връзване???И кой е за лудницата. ,, НЕ Е ЛУД,КОЙТО ЯДЕ ЗЕЛНИКА,ЛУД Е КОЙТО МУ ГО ДАВА ,,В случая....ТИ...
138
0
 
5
 
! Отговори
рррр преди 11 години
ЕС пробутва продукти и то *** еФтино и родните фирми фалират! Европейския план "20-20-20" целящ началяването на износа на ток! Кланиците работят само с вносно месо и БГ животновъдите немогат да си продадат стоката,а няма и износ и са в загуба всеки ден! Зеленчукопроизводството и овощарството са също както животновъдството! И тово всичко въпреки субсидиите ;) Б.Б. и ЕС източиха джоба на българина
137
0
 
3
 
! Отговори
рррр преди 11 години
хахаха никога няма да има алтернатива на политиците в БГ! Всички са едни и същи крадци и с протести няма да се получи защото протестиращите се рровокират от различни партии и политици и ако дойдат и те на власт ще са лесни за манипулиране от сегашните политици! Не проблем е да крадат от данаците които плащам проблем ми че чрез дъргавата ме рекетират ;) проблем е че БГ евродепутатите и БГ политиците не защитават държавата и народа прид ЕС, а така ЕС се подиграва с нас
136
0
 
2
 
! Отговори
Рудан преди 11 години
До Васил -Василе ,Василе!!Нали видяхме ,,интилигенността,, на М.Райков в Либия с мед. сестри. Вариант-А ,вариант Б -вариант дрън- дрън и т. под. глупости.Заради тази интилигентност борча от 2 млрд. долара изгоря. Знаееш ,знаееш !!!
135
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ИВАН Иване не срами това хубаво име по добре се пиши Асане.
134
1
 
4
 
! Отговори
РУДАН преди 11 години
Осн. въпрос е ,,Защо не пускат никого ,не само Сидеров,, Какво толкова крият????? Защо е тази секретност???? Всеки гражданин има право да присъства. Явно пак мислят ,,НЕ НА ПОЛЗУ РОДУ,,
133
1
 
1
 
! Отговори
баба Върба. преди 11 години
Днес бяхме ве София на ескурзия и подкрепихме Волен който искал да става министър но комунистите не го пускали.Ако на дукарат пак ще дойдем в София.
132
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ррр Айде стига си лъгал....Симпатизирал си на Сидеров!!!Разравяи ги шапките ни!!!
131
1
 
2
 
! Отговори
Рудан преди 11 години
До рррр Що се правиш на улав ? Ами Бойко и циркаджиите от Герб ? Това лай-о дето го изс-аха ,кой ще го бърше?То не бе простотия и калинки ,не бе тупане като маимуните .Нали 2012 г.щяхме да пътуваме до морето по магистрала.Това не е ли цирк?
130
0
 
5
 
! Отговори
рррр преди 11 години
Няй-големите бай-*** в политиката на България- Волен,Бойко,Яне,Марешки,Доган-Местан,Ку-ку-кунева
129
3
 
6
 
! Отговори
рррр преди 11 години
Тъпия болен сиеров е пълен *** тъкмо за малко му симпатизирах...нооо тоя пак се издъни и то не 5-10 пъти а десетси пъти... собола *** неможе действията си и поведението си да управлява че и държавата иска да управлява евахти смешника хората като го викаха не ходи се прави на интересен че сега провокации праи ама и пенсионерите и необразованите някой ден ге спрат да ти вярват бе болен спиндеров...
128
1
 
3
 
! Отговори
до 150 преди 11 години
Може и да си видял, но НЕ си РАЗБРАЛ:( дати обяснявам, как англ. обяснявал на въпроса" как се постига този жив плет?-200 години поливаш, подстригваш)Великобритания НИКОГА не е имала ТОТАЛИТАРНИЯ соцком РЕЖИМ!ХОрата са предавали БЛАГОРОДСТВО и БОГАТСТВА по семейна линия.9.09.1944 оБЕЗГЛАВИ всички интелигентни.БОГАТСТВО се предае по БКП линея, заедно с арогантност, простащина( като СИДЕРОВ).Не ми говори за Англия.В момента като англичанин се държо Райков.НО остава неразбран.Друго ще е, ако псув
127
5
 
7
 
! Отговори
болница преди 11 години
Крайно време е Сидеров да бъде арестуван, да му се предпишат успокоителни инжекции и да се престане с РАЗРУШИТЕЛНАТА, ОТРИЦАТЕЛНА енергия, която излъчва!Само ненормален човек може да има такова поведение!Ядосва се, че БЪлгария може да се оправи, че има интелигентен Премиер, че няма да може да направи ЗАВОЙ към Русия и Азия.
126
9
 
5
 
! Отговори
ИВАН преди 11 години
В МОМЕНТА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОГРАБВА БЪЛГАРИЯ ТИХОМЪЛКОМ А ВИЕ СТОИТЕ ВЪВ ФОРУМА И ПЛЮЕТЕ ПО ЕДИНСТВЕНИЯ ЧОВЕК ДРЪЗНАЛ ДА СЕ ОПЪЛЧИ СРЕЩУ ТОВА! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС! СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС, ФОРУМНИ МИШКИ!