Станишев лъже, БСП ще разчита на компромати!

Цветанов отсече, че няма и доза истина за българския „Уотъргейт“
Обновена: 28 мар 2013 17:10 | 28 мар 2013 17:02,
694
Станишев лъже, БСП ще разчита на компромати!
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Сергей Станишев лъже, обяви бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. На извънреден брифинг той коментира твърденията на лидера на БСП за българския “Уотъргейт“.

По-рано днес Сергей Станишев съобщи за незаконна схема за подслушване на висши политици и бизнесмени, ръководена лично от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. 

Зам.-председателят на ГЕРБ определи изказванията на Станишев като “серия лъжи“. Според Цветанов червеният лидер е поставил начало на една компроматна предизборна кампания.

Още по темата
В продължилото няколко минути изявление без право на въпроси от медиите Цветанов обясни, че БСП явно ще разчита на черен пиар, анонимки и компромати в предизборната си кампания. По думите на бившия вътрешен министър социалистите организирали “активни мероприятия“ и фабрикували компромати.

В изнесеното днес няма и доза истина, отсече Цветанов. Той обаче беше категоричен, че ГЕРБ няма да влизат в обяснителен режим. ПП ГЕРБ няма да се включи в подобен сценарий, сигурен е Цветанов.

Очаквах повече мъжество от лидера на ПЕС, разочаровано добави зам.-шефът на ГЕРБ. Той изрази своето недоумение от опита да се вкарат българските институции в предизборната борба. В 15.30 Станишев се срещна с главния прокурор Сотир Цацаров, за да внесе сигнала за незаконно подслушване на политици, общественици и бизнесмени при него.

Призоваваме да запазим неутралитета и авторитета на българските институции, заяви Цветанов. По негови думи те не трябва да бъдат използвани в борбата за вота на избирателите.Институциите работят и ще работят при всяко правителство, завърши Цветан Цветанов.

По-рано днес Станишев изброи и хората, които са били подслушвани: Георги Първанов в периода на създаване на „АБВ“, президентът Росен Плевнелиев при създаването на служебния кабинет, лидерите на ДСБ Иван Костов и на „Атака“ Волен Сидеров в периодите, в които са критикували ГЕРБ.

Подслушвани са още Ахмед Доган при делото за „Цанков камък“ и Сергей Станишев неколкократно. Бившият финансов министър Симеон Дянков, еврокомисарят Кристалина Георгиева при посещенията й в България, съдия Нели Куцкова също са били слушани. 

Иво Прокопиев, Гриша Ганчев, Миньо Стайков, Красимир Гергов, Цветелина Бориславова са сред подслушваните бизнесмени, посочи Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
356
5
 
4
 
! Отговори
Цвъчко да си скрие преди 11 години
Физкултурника има право на избор...къде да се скрие ...в кой от 6-те апартамента.....
355
3
 
3
 
! Отговори
До Адриана Димова преди 11 години
До г-жа Димова....Май по цяла нощ си стоиш сама ...и нищо чудно при тази уста !!!..
354
2
 
3
 
! Отговори
Домби до 478 преди 11 години
До valenzetoВаленцецо този злокачествен рак за който говориш не се лекува и знаеш ли защо? Защото не може разсейки от рак да се лекуват с причинителят им! Бойко е един от основните ракови образуваниия заедно с БСП! И ти ми говориш че той е лекаря? Валенцецо време е да се събудиш!
353
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези червеноруски *** са не само за подслушване, те са за изхвърляне от парламента. И без подслушване се разбра, че направиха преврат в страната и са готови да я потопят в кръв. Не подслушване, ами затвор за вас. Нека ви подслушват, защото сте опасни за страната, която доведохте до кастрофа.
352
1
 
4
 
! Отговори
Човек от народа преди 11 години
Кучетата лаят, кервана си върви!Който и да лъже от двамата, никой няма да понесе съдебна отговорност! ... Както винаги...
351
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТАНИШЕВ Е ПРОВЕРИЛ ПОНЕ ТРИ ПЪТИ ИСТИННОСТА НА СИГНАЛА ПРЕДИ ДА ГО ВРЪЧИ НА ЦАЦАТА- ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНО. ТОЙ ЗНАЕ ОТГОВОРА, ИСКА ЦАЦАТА ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ. ХИТЪР ХОД, КАКТО И МИШО МЪРШАТА- ПЪРВО СИГНАЛ ЗА НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ, ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ИЗВЕСТЕН.
350
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Целокупния Български Народ вярва на Цвинокио!Не е прав Станишев - подслушването е Законно - защото главата на Държавата го е наредил! Измамник този Станишев, не разбира такива тънкости.
349
2
 
12
 
! Отговори
radioprestilka преди 11 години
Няма нищо за чудене в сигнала! На Цецо му скроиха оперативка, ама от тези които той прави! Да си призная имам една хипотеза, кой е подал компромата, защото това накрая ще се окаже истина! Бойко от поне 3 години се чуди как да отлюспи Цецко, е сега в точния момент му спретна Оперативното мероприятие, с помоща на чужди служби! Всички гербери ще викнат, това е не възможно, размислете, помислете и ще дойдете на моето!
348
2
 
7
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 11 години
СЛУЖЕБНИЯТ ПРЕМИЕР МАРИН РАЙКОВ КУПУВА *** ГЛАСОВЕ ЗА ГЕРБ
347
1
 
1
 
! Отговори
яя преди 11 години
Яяяяяяяя.Истина ли е? Ама и ти си един лъжец и плювалник способен да казваш: знаете ли? запознате ли сте? Този кой е? и АЗ ПИТАМ, но не съм на власт а ти питаш. Кого питаш? Мен и всички като мен които ви избираме. Затова на Вас и всички като вас никога ВЛАСТ
346
6
 
3
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
463 аиде да ти го обясня по простичко-та ракът е заболяване,има два вида доброкачествен и ЗЛОкачествен.злокачествения има разсеики та тези разсеики ги лекува ББ,но няма как да стане лесно и бързо и не е просто да се изхвърли този рак за сега.на времето едни там други хич не им пукаше да лекуват държавата от тази болест и сега ще е мн трудничко,и не е изоставил никои,или забрави виковете-оставка??и мисълта ми е-не така като дете на 13 години,мисли като мъж и разсъждаваи
345
4
 
4
 
! Отговори
СМЪРТ ЗА ГЕРБ преди 11 години
СЕГА БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА НАТИСК МАРИН РАЙКОВ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА
344
4
 
5
 
! Отговори
55 преди 11 години
На Станишев ще му повярвам ако кааже че това е рутина още от негово време,всичко друго са филмиии......
343
6
 
7
 
! Отговори
До465 преди 11 години
А АЗ КАЗВАМ-ГЕРБ САМО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!
342
3
 
11
 
! Отговори
Домби преди 11 години
Така, Станишев казва, че е получил писмо в което и писало тези неща и това, което той иска е проверка. Та извинявай Цвъцьо за кое лъже той? За това че е получил писмото? Защото не може да лъже за фактите написани в него, понеже не ги е писал той! Абе вие герберите сте много прости бе!
341
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВАЛЕНЦЕ, ТИ ДА НЕ СИ ТИКВАТА ? НЕЩО НАЗИДАТЕЛНИЯТ ТИ ТОН И СВРЪХСАМОЧУВСТВИЕТО НА НЕГОВОТО МЯЗАТ. ТИ КОЙ СИ ДА МИ ДАВАШ НАКЛОН НА ШАПКАТА ? АЗЗ ОТ ПРОСТИ БАРМАНИ АКЪЛ НЕ ИСКАМ, НЕ МОЖЕШ ДА МИ СТЪПИШ НА КРАЙЧЕЦА НА ДИПЛОМИТЕ МИ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ И КАРИЕРА. АЙ ГЛЕДАЙ СИ БАКШИШИТЕ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НЕПРИВИЧНИ ДЕЙНОСТИ .
340
3
 
6
 
! Отговори
До valenzeto преди 11 години
Що си такъв *** бе? Стига с този Станишев сте се оправдавали! Поговорка -на калпавия х.й вълната му пречи.Стига вече сте драпали за власт-за вас вече няма да има такава.Народа ви показа колко сте желани!
339
4
 
8
 
! Отговори
Аспарух преди 11 години
Хахаха, ***, той, лично и дружката му по портфейл бат будко използваха прокуратурата, за да си разчистят бизнес територията, сега пак станишеф им виновен...ГЕрБ, хората не ви вярват и ви презират, защото дойдохте с обещания за прозрачност, нов морал и край с корупцията, а накрая на управлението ви, беше видно, че не сте с нищо по-различни нито от станишеф, нито от доган, нито от царя, нито от костоф.Не сте нищо повече от лицемери, използвали наивността на българския народ!
338
4
 
9
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 11 години
Бойко Борисов този *** докара най много беднотия и несправедливост в България. Популизъм, фалш и гьонсуратлък е онова, което ни показа Бойко Борисов. Накрая се доказа и като страхливец, изостави държавата 3 мес. преди срока. Хората се палеха от бедност и глад причинен точно от Бойко Борисов.
337
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Писах вчера с някаква Валл:-Муци, ти ли сипеш мозък у форума?-Къв форум бе, кви 5 лв? Изчезнаха ми две снимки тва е!