Заплашван съм, но да говорим за предизборни програми

Цветанов: Обявяваме във вторник водачите на листите
Обновена: 31 мар 2013 09:03 | 30 мар 2013 19:34,
580
Заплашван съм, но да говорим за предизборни програми
Цветан Цветанов. Снимка: Булфото, архив

Знам за някои от заплахите срещу мен. Но не смятам, че това е важна тема, която вълнува обществото. В момента знаете, че сме в един предизборен период и по-добре да говорим по реални програми, по реални политики, които могат да бъдат реализирани, и хората да преценят и да направят най-правилния избор.

Ако направим равносметка за всичко това, което се свърши в организираната престъпност, смятам, че направихме сериозни резултати. Това каза в интервю за предаването „Дикоff” на Нова телевизия заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той заяви, че продължават да пристигат благодарствени писма от евроатлантическите ни партньори, министри и директори на служби. „Тава означава, че сме успели да върнем доверието и да свършим много добра съвместна работа”, поясни бившият вътрешен министър.

Той отчете още и какво е било направено от правителството на ГЕРБ. „Април 2012 година беше открит 85-тият офис на ДЕА в България. Правителството на САЩ взе решение и последния подпис, който положих като вътрешен министър, заедно с американския посланик подписахме меморандум и в момента 2 млн. долара ще влязат в ГДБОП”.

На въпрос нанесъл ли е публичен шамар на България германският вътрешен министър Ханс-Петер Фридрих с изказването си, че страната ни все още не е готова за Шенген, Цветан Цветанов посочи: „България и Румъния покриха критериите от март 2011 година. Виждате какво се случва в Европа и всичко минава през вътрешната политика.

В Германия предстоят избори. Това, което в момента се случва в Германия и тук се предприемат много ясни действия от българското, румънското и от немското правителство, това е да ограничим възможността българи и румънци да бъдат в тежест на социалната система на една работеща Германия".

Преди два дни приключихме обсъждането на листите на ГЕРБ, заяви още Цветан Цветанов. Той допълни, че утре ще има разговор с лидера на партията Бойко Борисов и ще се вземе окончателното решение за представителите в тях. Във вторник ще има готовност да се обявят водачите на листи.

На въпрос дали е възможна коалиция с БСП под някаква форма той отговори, че в България и в Европа лидерите на партиите, които спечелят изборите, получават мандат за съставяне на правителство. „Ние с БСП в никакъв случай няма да влизаме в коалиция или в политически компромис”, категоричен беше Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


580
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
19. Имаме воля полицейската кубинка да стане национален символ на страната.20. Имаме воля да продадем горите на нашите хора.21. Имаме воля Бойко Борисов да не слиза от нито един екран.22. Имаме воля да ви пробутаме роботи, а не депутати.23. Имаме воля още един път да изкараме хората по улиците.24. Имаме воля да пращаме заплашителни есемеси на всеки журналист из страната.25. Имаме воля да си намерим нов Бареков, който да ни се обяснава в любов от екрана.26. Имаме воля да накараме половината народ да се самозапали от отчаяние.27. Имаме воля да разпродадем цялото Ч
374
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на заседанията на Европейския съвет.10. Имаме воля полицаите да пребиват невинни хора по-чевръсто, отколкото преди.11. Имаме воля да побеждаваме престъпността единствено и само на кино.12. Имаме воля да строим още 15 години магистрала "Тракия".13. Имаме воля да нахраним Искра Фидосова.14. Имаме воля отново да дадем цялата власт на калинките.15. Имаме воля всичките ни министри да са за прокуратурата.16. Имаме воля на премиера да му пука повече за "Бистришките тигри", отколкото за социалната политика.17. Имаме воля да забогатеем още повече на ваш гръб.18. Имам
373
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
цитат :1. Имаме воля още четири гоини да обвиняваме за всичко Тройната коалиция.2. Имаме воля да подслушваме още повече хора.3. Имаме воля да продължим да харчим фискалния резерв.4. Имаме воля Бойко Борисов вече да живее в правителствена болница.5. Имаме воля да ви насадим още един финансов нацист като Симеон Дянков.6. Имаме воля още един мандат да не увеличим нито един кьорав доход.7. Имаме воля Ивана да напише поне още една песен за премиера.8. Имаме воля да подарим България на монополите.9. Имаме воля премиерът още няколко години да си играе на телефона на
372
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
youtube/watch?v=ilsyScWVaec
371
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма нищо по лошо от това да се взаемеш на сериозно ,а пък всъщност никой не му дреме за тебе,защото от тебе нищо не зависи.Само се иска да излизаш и да си казваш репликите когато трябва
370
6
 
1
 
! Отговори
До нфб преди 11 години
И аз бях блокиран, но пиша основно против куманезите, не против Борисов. Така че търси причината в себе си и не се филмирай излишно:D
369
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя пък Цветанов ако знаеш какъв шубелия е вечер го вкарват в тях 6 ченгета
368
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
фИДОСОВА ЩЕ КУПУВА *** В МОНТАНСКО ГАРАНЦИЯ ЩО НЕ Я ПОДСЛУШВАТЕ
367
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИЯ 240 КЪДЕТО СА ВЪТРЕ ТРЯБВА ДА НЕ ОСТАВИМ НИТО ЕДИН ЗА ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ
366
1
 
9
 
! Отговори
ОФ преди 11 години
Това е измислена партия Герб от олигарсите мутрите и разбойниците защо ти не я измисли или създаде бедни ми и ограбен българино от 23 годишния криминален преход а сега умело те внедряват в нея и понеже си наивен им се покланяш ,моля те недей вече става по беден и по болен!
365
0
 
7
 
! Отговори
Ние преди 11 години
УТРЕ Е 1-ВИ АПРИЛ. ТОВА Е ПРАЗНИКА НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО!
364
0
 
9
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Най-голямата заплаха идва от приумиците на ГЕРБ
363
1
 
4
 
! Отговори
Бие преди 11 години
Цецо-о, Цецо,Ти не разбра, че най-големият проблем на страната са политиците и съдебната система. Само български Пиночет може да оправи 23-годишните бакии.
362
1
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Пазете се Брендо ви е пратил килари!
361
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАХАЛНО И ТЪПИЧКО ЧОВЕЧЕ. Се га май го стягат за премиерин, че Буда ще ходи в Пандис Палас. Бяха му обещали на ТУЙ за президентин, ама не стана. Сега му се пада премиерин. Беки народът *** се върже втори път.
360
2
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Много са стряскат тея мутри бе?Като беха сикаджии и ходеха да сабират рекет не са стряскаха хич сега станаха едни нежни деликатни вдигат кръвно депресират се!
359
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мариян Вълев Куката ви го каза Мамка ви ,мамка ви и на предишните,мамка ви на всички комунистически ***,за това защото докарахте България до тук!!!!
358
2
 
14
 
! Отговори
А МЛЪКНИ ДЕ преди 11 години
ЦВИНОКИО Е КАТО БУДА- ВСЕ НЯКОЙ ГИ ЗАПЛАШВА. АМИ ЩО НЕ ГИ ГРЪМНАТ НАЙ СТНЕ И ДА МИРЯСАТ. АМАН ОТ ТИЯ. ГОЛЯМ ПРАЗ - С ТЯХ ИЛИ БЕЗ, СВЕТЪТ НЯМА ДА СВЪРШИ И ЖИВОТЪТ ДА СПРЕ. НЕ ЧУХ ДРУГИТЕ ПОЛИТИЦИ,КОИТО СА СЪС ЗАПЛАХА ЗА ЖИВОТА ИМ ДА СА СЕ РАЗХОЖДАЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДА ПЛАЧАТ КАТО МОМИ ЗА ХЕЙ ИЛИ ДА СЕ ЛЕНДЗАТ ОТ НАЙ-ВИСОКАТА ТРИБУНА В ДЪРЖАВАТА- ПАРЛАМЕНТА. И ТОВА МИ БИЛО МЪЖ. ЛИЦЕМЕР И ЛЪЖЕЦ. С ДВЕ ДУМИ *** ФИЗКУТУРНИК, ЧЕ И ГРОЗЕН.БРРРРР
357
2
 
10
 
! Отговори
БОЖКЕЙ... преди 11 години
ЦВИНОКИО ПЪРДИ ЗДРАВО И НАЙ-ВЕЧЕ ПО ТУРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ И ПОЛЕГНАЛАТА МУ БНТ. ПЪРДИ И ИМА НАГЛОСТТА ДА ПИТА КОЙ СЕ ИЗПЪРДЯ ИЛИ НАПРАВО ПОСОЧВА, ЗА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ И БУДА. ОСВЕН ЧЕ ГЛЕДА КАТО ЛУД ОНАЯ СИ РАБОТА, НЕ САМО ДА СЕ Е ИЗПЪРДЯЛ. ГЛЕДА КАТО ****Н И ПИТА КОЙ МИ *** В ГАЩИТЕ. ОБИКНОВЕН *** АКТИВИСТ НА БКП И ГЕРБ.
356
5
 
4
 
! Отговори
зад червената мъгла преди 11 години
Клуб ''Розова прашка"" все едно и също бе другари? Нема въображение нещо? Ами пишете, че яде деца, че външния дълг е от безбройните му апартаменти, нещо по-гадничко така, той народа ***, кой ще проверява после? Пък и си имаме Сашо Диков, сестра Галева и т.н.На това ли ви учи другаря Кирил Добрев!