Заплашван съм, но да говорим за предизборни програми

Цветанов: Обявяваме във вторник водачите на листите
Обновена: 31 мар 2013 09:03 | 30 мар 2013 19:34,
580
Заплашван съм, но да говорим за предизборни програми
Цветан Цветанов. Снимка: Булфото, архив

Знам за някои от заплахите срещу мен. Но не смятам, че това е важна тема, която вълнува обществото. В момента знаете, че сме в един предизборен период и по-добре да говорим по реални програми, по реални политики, които могат да бъдат реализирани, и хората да преценят и да направят най-правилния избор.

Ако направим равносметка за всичко това, което се свърши в организираната престъпност, смятам, че направихме сериозни резултати. Това каза в интервю за предаването „Дикоff” на Нова телевизия заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той заяви, че продължават да пристигат благодарствени писма от евроатлантическите ни партньори, министри и директори на служби. „Тава означава, че сме успели да върнем доверието и да свършим много добра съвместна работа”, поясни бившият вътрешен министър.

Той отчете още и какво е било направено от правителството на ГЕРБ. „Април 2012 година беше открит 85-тият офис на ДЕА в България. Правителството на САЩ взе решение и последния подпис, който положих като вътрешен министър, заедно с американския посланик подписахме меморандум и в момента 2 млн. долара ще влязат в ГДБОП”.

На въпрос нанесъл ли е публичен шамар на България германският вътрешен министър Ханс-Петер Фридрих с изказването си, че страната ни все още не е готова за Шенген, Цветан Цветанов посочи: „България и Румъния покриха критериите от март 2011 година. Виждате какво се случва в Европа и всичко минава през вътрешната политика.

В Германия предстоят избори. Това, което в момента се случва в Германия и тук се предприемат много ясни действия от българското, румънското и от немското правителство, това е да ограничим възможността българи и румънци да бъдат в тежест на социалната система на една работеща Германия".

Преди два дни приключихме обсъждането на листите на ГЕРБ, заяви още Цветан Цветанов. Той допълни, че утре ще има разговор с лидера на партията Бойко Борисов и ще се вземе окончателното решение за представителите в тях. Във вторник ще има готовност да се обявят водачите на листи.

На въпрос дали е възможна коалиция с БСП под някаква форма той отговори, че в България и в Европа лидерите на партиите, които спечелят изборите, получават мандат за съставяне на правителство. „Ние с БСП в никакъв случай няма да влизаме в коалиция или в политически компромис”, категоричен беше Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


580
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То че държавата е фалирала отдавна е вярно,но някои прикрива умишленно всичко това и всичко ще се разбере много скоро като изгърми и банковата система,които има пари в банките да му мисли,ще трябва да спасява страната както в кипър,пък които няма може би имота му ще вземат и ще го продадат за това че някои преди това е крал като замаян и е предавал държавата си
334
0
 
4
 
! Отговори
До 405 преди 11 години
Кара ги да работят и да не участват в престъпни схеми. Забрани ин рушветите и да се събират с групировки. Ето за това не го харесват. Има и честни полицай които го подкрепят колега. Нека не забравяме трактора къде работеше и кой го назначи и кой арестува.
333
1
 
3
 
! Отговори
До 402 преди 11 години
От кое гето пишеш?
332
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
POPITAITE OBIKNOVENITE POLICAI KAKVO MISLQT ZA UPRAVLENIETO NA CVETONOV I 6TE VI STANE QSNO ZA6TO GO MRAZQT TOLKOVA!
331
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Честните хора не се страхуваме от подслушване, това е проблем на престъпниците.
330
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цялата мафия и опозиция работят срещу герб и народа.
329
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ako Cvetanov e bili mnistur rukovodil MVR chestno i pochteno, ako be napravil taka, che Ciganskata prestupnost da bude silno ogranichena, ako ne be kral i lugal za apartamentite si, ako ne be sluga na Borisov i otkrit kum vsichki bez izkluchenie, togava niamashe da ima nujda da bude ohraniavan!!Togava samiat narod shteshe da go pazi i da se gordee s nego, da mu pomaga i iska da e otnovo ministur za da se jivee normalno.No.....ne e taka poradi koeto toi se strahuva, ohraniavat go no dokoga?
328
13
 
2
 
! Отговори
Т. Дончева преди 11 години
Станишев кога е на инструктаж при трактора? Какво са ни подготвили следващите дни? Ще има ли достойнство да се извини и подаде оставка?
327
12
 
2
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 11 години
Цецо червените *** се усират само като чуят името ти. Показал си че знаеш как да ги размазваш на избори а те знаят че са им последни.
326
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кой луд ще гласува за апартамента
325
3
 
12
 
! Отговори
Нели преди 11 години
Това е измислена партия Герб от олигарсите мутрите и разбойниците защо ти не я измисли или създаде бедни ми и ограбен българино от 23 годишния криминален преход а сега умело те внедряват в нея и понеже си наивен им се покланяш ,моля те недей вече става по беден и по болен!
324
3
 
7
 
! Отговори
Герб не са нищо, преди 11 години
освен хвалби, Боже ,изгони ги,изгони и БСП
323
0
 
9
 
! Отговори
сашо преди 11 години
Сега убедихте ли се че ни управляват олигарси,мутри и разбойници а ти ще отидеш на 12 май да гласуваш за бедността си българино !!!
322
1
 
4
 
! Отговори
NA CECKO S LIBOFF преди 11 години
ETO VIJTE CECKO NA6IQ GEROINIMA NE ZNAEM KOI E TOI TOVA E CECKO NA6IQ KRADECZDRAVO BURKAL V SLADKIQ MEDEC.ISKA CECKO DA E V PARLAMENTAVI4KI ZNAEM 4E E STARA MENTADA POKRADVA KATO V STARO VREMEI HI4 DA NE MU DREMESTRAH TRESE GO CECKO NA6A OKOLO NEGO SAMO SLUGINAJDA MU PAZAQT TE O-RANOTO DUPENCEPAK DA LAPNE TOPLOTO MESTENCETRAKTORA IZLEZE OT ZATVORALELE LELE KAKVA TQ STANA HORASMETKA 6TE MU TURSI TOI DOKRAQA MOJE DA E TOZI MAII TOGAVA 6TE E NAI-DOBREVUV ZATVORA CECKO DA SE PRIBERE
321
2
 
1
 
! Отговори
будя преди 11 години
До protivnikдруги му викат на това селф реинфорсинг дилюжън
320
2
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
Цецо е пич. И той почна да се крие и да се пази за авторитет от тези които изобщо не го търсят. Стига с бай Живковски номера. Така той навремето бил нелегален и се криел от фашистите - да ама никой него търсел...
319
2
 
15
 
! Отговори
ДЯДО ЙОЦО преди 11 години
Ами ще те заплашват бе мафиот с мафиот, то не сте ги забълкали с бойко една или две далавери, контрабандта с цигарите кой я ръководи, далаверките по магистралите, шестте апартамента не са ти от заплата!!!!!!!!!
318
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този дето заема Наполеонови пози, да се отдръпне и смирено да чака правосъдието да го застигне!По голям наглец от него и неговия господар,тук в страната,защото той има господари и зад Океана няма и отдавна трябваше да са изправени на съд ,чиито заседания да са завършили със справедливо тежки присъди за тях.
317
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ е ГРОБ за БСП
316
1
 
13
 
! Отговори
iva преди 11 години
Всички си го мислим но не казваме на глас герб ще си купят изборите и ще управляват четири години единственото което правиха е да си осигурят нов мандат.Проверката на ЦЦ се извършва от прокурор награждаван от ЦЦ за добра служба /как,защо/ и с всичко е така....лъжа и лицемерие от некадърници жадни за власт и пари за наша сметка.