Заплашван съм, но да говорим за предизборни програми

Цветанов: Обявяваме във вторник водачите на листите
Обновена: 31 мар 2013 09:03 | 30 мар 2013 19:34,
580
Заплашван съм, но да говорим за предизборни програми
Цветан Цветанов. Снимка: Булфото, архив

Знам за някои от заплахите срещу мен. Но не смятам, че това е важна тема, която вълнува обществото. В момента знаете, че сме в един предизборен период и по-добре да говорим по реални програми, по реални политики, които могат да бъдат реализирани, и хората да преценят и да направят най-правилния избор.

Ако направим равносметка за всичко това, което се свърши в организираната престъпност, смятам, че направихме сериозни резултати. Това каза в интервю за предаването „Дикоff” на Нова телевизия заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той заяви, че продължават да пристигат благодарствени писма от евроатлантическите ни партньори, министри и директори на служби. „Тава означава, че сме успели да върнем доверието и да свършим много добра съвместна работа”, поясни бившият вътрешен министър.

Той отчете още и какво е било направено от правителството на ГЕРБ. „Април 2012 година беше открит 85-тият офис на ДЕА в България. Правителството на САЩ взе решение и последния подпис, който положих като вътрешен министър, заедно с американския посланик подписахме меморандум и в момента 2 млн. долара ще влязат в ГДБОП”.

На въпрос нанесъл ли е публичен шамар на България германският вътрешен министър Ханс-Петер Фридрих с изказването си, че страната ни все още не е готова за Шенген, Цветан Цветанов посочи: „България и Румъния покриха критериите от март 2011 година. Виждате какво се случва в Европа и всичко минава през вътрешната политика.

В Германия предстоят избори. Това, което в момента се случва в Германия и тук се предприемат много ясни действия от българското, румънското и от немското правителство, това е да ограничим възможността българи и румънци да бъдат в тежест на социалната система на една работеща Германия".

Преди два дни приключихме обсъждането на листите на ГЕРБ, заяви още Цветан Цветанов. Той допълни, че утре ще има разговор с лидера на партията Бойко Борисов и ще се вземе окончателното решение за представителите в тях. Във вторник ще има готовност да се обявят водачите на листи.

На въпрос дали е възможна коалиция с БСП под някаква форма той отговори, че в България и в Европа лидерите на партиите, които спечелят изборите, получават мандат за съставяне на правителство. „Ние с БСП в никакъв случай няма да влизаме в коалиция или в политически компромис”, категоричен беше Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


580
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
355
14
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ преди 11 години
Г-н Цветанов премиер !Не искаме оня бъзльо Бойко, който се изпокри, когато хората започнаха да се самозапалват .
354
3
 
16
 
! Отговори
бд преди 11 години
Не знам дали Цв.е заплашван от някого ,но самия той е реална заплаха за Б-я.Не съм предполагал ,че на толкова *** гражданин ще се отделя такова внимание.
353
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този от обучението си в Щатите по партийно строителство е налапал два - три *** лафа като "правим политики" и си мисли, че с това може да скрие критичната липса на какъвто и да е интелект.
352
4
 
14
 
! Отговори
замбо преди 11 години
До adriana.dimovaФидосова, каква е тая снимка бе! Сложи си истинската, не бъди скромна! Или най-добре си отивай в *** и не пиши тук, че се осмърдя!
351
4
 
14
 
! Отговори
Куката преди 11 години
Самите редови полицаи, бившите му подчинени, също му мислят разни недобри неща. Внимавай, Цецо, това са 60 000 въоръжени лица, увеличавай охраната !
350
2
 
10
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....ЦЕЦКО ДА НЕ СИ adriana.dimova ...НИ ТЪЕ СРАМ...!
349
1
 
5
 
! Отговори
Няма смисъл преди 11 години
Тези и за *** не стават. Виж го как гледа към висините и всички са така, като успремили се нагоре към някой висок връх или висока кула. Ще е най-добре да ги качим на 10км височина със самолет, за да е съвсем високо, и да ги видим колко са им големи крилата. Ако са такива ангелчета каквито се опитват да ни се представят винаги, то ще си долетят до земята, ако пък не са то лека им ....
348
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гроб носи смърт и нищета !
347
0
 
1
 
! Отговори
Ехо цензурата преди 11 години
Да си направим фабрика за ***. Де, що е политик, все става за "чудесен" материал/суровина. Сапуните ще ги кръстим според материала вложен в тях - "Политик", "ДС", "ДДС-ар", БСП-ар" и т.н. Ще станат 100% хит на пазара у нас. Някои да има нещо против?
346
1
 
7
 
! Отговори
роки преди 11 години
"да говорим по реални програми, по реални политики, които могат да бъдат реализирани"Възхищавам се на Цветанов! Малко хора могат да правят изказвания, без изобщо да си ползват главния мозък. Явно ще се пазаруват *** гласове, нормален човек не може да гласува за този.
345
1
 
2
 
! Отговори
Hueva Miglena преди 11 години
na snimkata syshtestvoto prilicha na ZASHIt HIMEn na devica
344
1
 
9
 
! Отговори
7 преди 11 години
За младите ,които не помнят или не знаят-ето такива снимки се правеха по по време на соца!Героят е устремил поглед към светлото бъдеще,от осанката му се излъчва готовност и увереност да срази враговете на партията!Браво dnes.bg-развеселихте ме!Това не е като да публикуваш снимка на някой от от опозицията,ама такава,че и той самият да не може да се познае!
343
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя посредствен кривоглав *** да се стяга за седмия си апартамент - килия 107 в Пазарджишкия затвор! УШЕ несретно!!!
342
2
 
8
 
! Отговори
Ъпсурд преди 11 години
Страшно е когато човек с много комплекси се докопа до огромна власт. Очевидно е , че юношата Цветанов е бил обект системен тормоз от момчетата и студено пренебрежение от девойките. Това в голяма степен се е отразило на разбирането му за политика, която е изпълнена с реваншизъм, завист и злоба!Само му погледнете физиономията и преценете сами!
341
2
 
7
 
! Отговори
владетеля преди 11 години
Абе накъде си тръгнал бе некадърнико,ти освен да лъжеш,крадеш,отвличаш и убиваш друго не знаеш.
340
4
 
16
 
! Отговори
Марсианец - чукча преди 11 години
Че кой се интересува от програмата на ГЕРБ. Те вече показаха как се управлява /пардон, КРАДЕ / четири години с измислена програма , от която не изпълниха нито една точка. Какви са гаранциите че някои от тях ще чете и изпълнява новата програма. Виж ако я сложат в кориците на "Винету" и я разпространяват с автограф на ББ, може някои селянин да си я купи.
339
2
 
13
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
Заплашван съм...ЦЕЦКО ДА НЕ ТИ ПУКА...САМО ДА НЕ ОБРЪКАШ АПЧЕТАТА...!
338
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кризата в световен мащаб доиде от алчноста на банките които отпускаха кредити на куцо киораво и сакато само за да вземат по голям процент премия,няма лошо нека раздават но с това всичко се обърна срещу тях,свидетел съм през 2008 как на един човек му дадоха 50 000лв защото гледал 5 декара домати,ами нали се сещата че това е сезонна работа и тои няма да може да го върне,при въпроса ми защо ги давате като няма да ги върне,отговора беше,НАТИСКАТ НИ,според мен това е цел на заробване
337
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
парите в нашите банки по депозитите също ги няма,има ги само на хартия и виртуално,иначе всичко е изнесено
336
3
 
15
 
! Отговори
миро преди 11 години
икономическата политика на герб е пълен провал,400 хиляди нови безработни,над 100 хиляди закрити семейни и малки фирми.на отсрещната улица имаме обущар на 76 години, накараха човека да купува нов касов апарат и да се свързва дистанционно с нап, той се отказа и затвори. резултата е, че сега не постъпва патента от него, който е плащал, а ние останахме без обущар. ние като държава сами се самоунищожаваме, всичко младо избяга, държавата прилича на старчески дом и *** катун