Всеки министър с Библия, дар от Светия синод

Имаме нужда от тази морална подкрепа, благодари Марин Райков
47
Всеки министър с Библия, дар от Светия синод
Министрите получиха подарък от Светия синод. Снимка: БТА

Светият синод изненада кабинета с по една Библия за всеки министър в началото на третото поред заседание на служебното правителство.

Пред всеки един от вас има по една Библия, която ни е условно да го нарека подарък от Светия синод, каза премиерът Марин Райков. Премиерът призна, че е "безкрайно чувствителен" към този жест.

"Действително имаме нужда от тази морална подкрепа. Самият аз, като влязох в кабинета си, наистина имах нужда да имам този източник на подкрепа, на вдъхновение. Мисля, че всеки един от вас може да го оцени", заяви служебният премиер.

Райков посочи, че точките от дневния ред на заседанието на Министерския съвет трябва да бъдат внимателно обсъдени. Служебният премиер обаче предупреди министрите, че журналистите не трябва да чакат много дълго време пресконференцията след него. Райков също ще се включи в брифинга.

След заседанието на кабинета, на което се очаква да бъдат одобрени обсъдените вчера от социалните партньори мерки за подпомагане на най-бедните, ще се проведе и първото заседание на Изборния борд към Министерския съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....ДА ИМ БЕА ДАЛИ ПРЪВО МЕЧО ПУХ...!
41
1
 
0
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Библията е много интересна книга - министрите да прочетат " Книга на Еклесиаста или Проповедника" поне - там е направен анализ на обществото и личността едновременно - и нищо не се е променило от хилядолетия.А също и 3 книга на Езра 16-78, където на финала четем:"Горко на ония, които са свързани с греховете си и покрити от беззаконията си! Това е нива обрасла с храсти, през която пътят е покрит с тръни , тъй че не може човек да премине.Тя се изоставя и се обрича на огън за изтреба."?
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам как морално ще ги подкрепи Библията след като те не са морални или зад нея да си прикриват грешките.
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Насядали около софрата само кой да им разчупи топъх хлебец с мерудийка и ха плюскане до осиране.
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И те като синода заседават-бавно но славно.Колкото по дълго по добре и колкото толкова.
37
0
 
0
 
! Отговори
реалист преди 11 години
то,тъй като гледам реалноста,нашите министри и по законите на Библията и по законите на "Наказателния кодекс"са ОСЪДЕНИ!! Е,как тогава да вярвам на тия хора??
36
0
 
0
 
! Отговори
BIG AL преди 11 години
.....МАЩАБИТЕ ще са още по- грандиозни, на фона на обедняващия гражданин..Цецо, например, няма да се спре и ако купи НДК - например ..Или Цветито- докато не ни обира - с еко енергията..КОЙ ще ги спре ?Съвестта ли им ???Айде бе ..Знаем я тази 'съвест" - комуно- ченгеджийска , мутренска ...'Съвестта на БКП -ДС...:)BIG AL ,
35
0
 
1
 
! Отговори
BIG AL преди 11 години
Напоследък даже ми стана жал - за дянков..Той, който задоволяваше всеки каприз на Мутрата- да раздава милиони тук и там - където МУТРАТА каже и желае, пълнейки му задния джоб - за да ДАВА неандерталецът, си го получи- незаслужено - изхвърлиха го ..Нови мазни горановци - са готови да обслужват капризите на остаряващата мутра..Кандидати да служат на светиня му , на единоначалието и разсипването на България - БОЛ..Стига да има и за тях нещо ..Предстои да се задоволяват и капризите на Цветита , златевци , ***, герговци ,пенсионирани фуражки , ДС- величия, вифаджии и 'спортисти" и т.н.
34
0
 
2
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
Хитлер изобщо не е бил набожен, а твърд атеист, в много случая изяваващ се като пророк (за справка - някои от известните му речи.)
33
0
 
0
 
! Отговори
Jesus преди 11 години
То това правителство освен да се помоли, май нищо друго не може да направи.
32
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Морална подкрепа от Църквата на Ролексите. И къде е морала в един Ролекс(не толкова символ на измерване на Времето,а на брандиран имидж израз на висок социален статус закупен на висока цена).
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моралът не произтича от религията. Човек може да е добър, състрадателен и морален и без да е вярващ.Хитлер е бил много набожен... а вижте го какви ги е свършил. Бил Гейтс е атеист, но и едни от най-големите дарители в света.
30
0
 
2
 
! Отговори
749 преди 11 години
Докъде я докарахме?? На дърти години библия да четат министрите.Няма лошо в това,но тия неща се възпитават във всяко едно дете още от детска ранна възраст,за да може това да стане начин на живот и мислене.Църквата много късно се сети да си превъзпитава "елита"- на тях им липсват първите 7 год.когато човек се оформя,като морална и градивна личност.тогава се възпитава в човека и чувството за справедливост,съвест,грижи за околните и грижи за земята на която живеем.Тез неща поне аз ги учих в 3кл.
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека и ходжата да им подари по един коран че да им тръгне горкичките.
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Достатъчно ще е ако прочетат и спазват поне една от десетте божи заповеди, а именно: НЕ КРАДИ !
27
0
 
5
 
! Отговори
До 22 преди 11 години
А ти какво искаш да им подарят? Теорията на относителността ли? Науката си е наука, но моралът е нещо друго. Ако ще да си най-ученият нямаш ли морал - за нищо не ставаш.
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Второзаконието от Старият завет ми е любимо - зъб за зъб, око за око, така се действа!
25
1
 
6
 
! Отговори
някой преди 11 години
Харесва ми, че Райков има положително отношение към религията. Дано да е искрен.
24
0
 
1
 
! Отговори
Банкеръ преди 11 години
Интересно чатят ли си или си говорят.Микрофоните се виждат,слушалките не.Значи само говорят никои не чува.За какво могат да им служат лаптопите по време на заседания освен за феисбук ферми.Хептен за баламурници ни взимат.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като им гледам лаптопите са само за библии.С едната ще четат а с другата ще крадат.Светите старци са решили да морализират полит. елит за да им се кланят и да им отпускат повече средства.