Борисов: Станишев е започнал да чете до половината

Бившият премиер поиска да бъде коментиран коректно
Обновена: 15 апр 2013 11:28 | 13 апр 2013 19:16, Петя Славова
1163
Борисов: Станишев е започнал да чете до половината
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Станишев освен, че чете наобратно, е започнал да чете и до половината, вадейки думи от контекста на изказването ми за фискалния резерв, заявява лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитира от пресцентъра на партията.

Днес председателят на БСП Сергей Станишев коментира изказването на Борисов при откриването на кампанията на ГЕРБ в Пловдив и отбеляза, че е потресен от цинизма, който демонстрират Борисов и компания. "Оказа се, че фискалният резерв е опоскан, изяден от българските пенсионери", отбеляза Станишев.

"Виждам, че Станишев следи от близо всяка моя дума, но и с това се справя много зле", коментира Борисов в отговор, изпратен до медиите. "В началото на месеца видях, че може да чете наобратно като прочете слогана на ГЕРБ. Днес разбирам, че освен, че чете наобратно, е започнал да чете и до половината, вадейки думи от контекста на изказването ми за фискалния резерв", посочва бившият премиер.

"Не съм изненадан, редовно по време на избори БСП от страх, че ще загуби, използва този доказан метод за манипулация. Ще повторя това, което казах вчера и се надявам следващият път, когато Станишев реши да ме коментира да го направи коректно, четейки отляво надясно и от начало до край", заявява Борисов.

Още по темата

"От първия ден на своя мандат ГЕРБ започна да изплаща 20 процента по-високи пенсии. В период на криза, при ясно изразен спад на приходите, бюджетът на Тройната коалиция формира огромен дефицит. По време на нашето управление изплатихме с 13 млрд. лева повече социални разходи спрямо мандата на Тройната коалиция.

България беше страната с най-ниските дефицити в Европа, с които се финансираха по-големите социални разходи в периода на криза. Правителството на ГЕРБ изплати 9 млрд. лева повече пенсии, което е в пъти повече от спада на фискалния резерв", отбелязва бившият премиер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
569
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Az jiveq v 4ujbina i nqmam problem, no mi e bolno za rodinata mi i za semeistvoto mi kato gledam kakvo o6te vi o4akva s BSP. Ne6tastna balgraska masa, ne razbra li nai-posle do kakvo te dovede 65 god komunisam ??!!
568
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя Бойко дори няма смелостта да се иззправи и лично да се защити за това,че обвини пенсионерите за собствените си кражби. Човек без никаква чест и възпитание е той. Ще гние в ада!
567
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Буда и компания обезлюдиха цели градове и области. Големитеб градове са се превърнали в гета. И вие очаквате пак да гласувме за него. Защо? За да ни изсмуче кръвчицата докрай ли? Не мерси. Даваме шанс на други
566
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП прелдагат алтернатива на статуквото. Те са единствената партия, които искат да спечелят не за да управляват и да крадат, а за да изпълнят програма за спасение на страната, която в страхотна криза след Герб
565
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма какво толкова да го мисля - гласувам против ГЕРБ и толкова или гласувам за ДПС кратко и ясно.
564
4
 
4
 
! Отговори
ЧевендалестТиквомраз преди 11 години
На *** този път ще им ядете пишлетата!
563
5
 
15
 
! Отговори
ЧевендалестТиквомраз преди 11 години
Гласувайте против ГЕРБ именно защото са комунисти!
562
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Буда нищо не е построил сам! Всичко е започнато при Станишев. Дори и магистраллите му са по-малко от на БСП. Сега само довършваше и режеше лентички като Петър Младенов едно врее
561
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тука герберите продължават плакатната война, но те са си роботчета - това е ясно. Не си дават сметка, че буда ще затрие целият им щаб веднага след загубата
560
4
 
14
 
! Отговори
до 750 преди 11 години
герберчо като се пише нещо против Герб и веднага червени и незнам какви не ги понасям червените и твоя гербБойко-член на БКПЦветановчлен на-БКПЦецка Цачева член на БКП и хиляди знайни и незнайни от Герб айде чао че си имам работа
559
2
 
3
 
! Отговори
Гуню Простият преди 11 години
Холестеролико-премиерико-хиперноникус
558
1
 
4
 
! Отговори
Колос преди 11 години
До Анонимен 691 Абе той е висок, ама само това е. Да гледа само , като е тоооолкова висок да не вземе да литне и да иде горе при началника си.
557
3
 
12
 
! Отговори
ББ преди 11 години
И Цветанов да не забрави да почерпи кучето което откри трупа на детето с две телешки пържоли!
556
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един средно интелигентен човек никога не би гласувал за герб!
555
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И Буда рече,да дойдат тракторите!
554
3
 
10
 
! Отговори
ББ преди 11 години
Студентите да станат пастири!
553
2
 
13
 
! Отговори
Гуню Простия преди 11 години
Я сега немоа да разбера тиквата плод ли е или зеленчук?
552
3
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Ако сте ИТ специалист и се нуждаете от допълнителна квалификация пуснете бюлетина номер 15,лично лицето Бойко Методиев Борисов ще ви научи да пасете овце!
551
2
 
15
 
! Отговори
БУДАла преди 11 години
ако пенсионерите са изяли държавата, как да си обясним стотиците милиони бонуси и премии на администрацията и правителството за последната година само? Тиквата е наглец!
550
2
 
14
 
! Отговори
до 740 преди 11 години
това не беше с виетнамци, а с китайци, и не беше трой. колиция, а Боко тиквата! Егати непоръбения гербер с кратка памет. цирк