Борисов: Станишев е започнал да чете до половината

Бившият премиер поиска да бъде коментиран коректно
Обновена: 15 апр 2013 11:28 | 13 апр 2013 19:16, Петя Славова
1163
Борисов: Станишев е започнал да чете до половината
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Станишев освен, че чете наобратно, е започнал да чете и до половината, вадейки думи от контекста на изказването ми за фискалния резерв, заявява лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитира от пресцентъра на партията.

Днес председателят на БСП Сергей Станишев коментира изказването на Борисов при откриването на кампанията на ГЕРБ в Пловдив и отбеляза, че е потресен от цинизма, който демонстрират Борисов и компания. "Оказа се, че фискалният резерв е опоскан, изяден от българските пенсионери", отбеляза Станишев.

"Виждам, че Станишев следи от близо всяка моя дума, но и с това се справя много зле", коментира Борисов в отговор, изпратен до медиите. "В началото на месеца видях, че може да чете наобратно като прочете слогана на ГЕРБ. Днес разбирам, че освен, че чете наобратно, е започнал да чете и до половината, вадейки думи от контекста на изказването ми за фискалния резерв", посочва бившият премиер.

"Не съм изненадан, редовно по време на избори БСП от страх, че ще загуби, използва този доказан метод за манипулация. Ще повторя това, което казах вчера и се надявам следващият път, когато Станишев реши да ме коментира да го направи коректно, четейки отляво надясно и от начало до край", заявява Борисов.

Още по темата

"От първия ден на своя мандат ГЕРБ започна да изплаща 20 процента по-високи пенсии. В период на криза, при ясно изразен спад на приходите, бюджетът на Тройната коалиция формира огромен дефицит. По време на нашето управление изплатихме с 13 млрд. лева повече социални разходи спрямо мандата на Тройната коалиция.

България беше страната с най-ниските дефицити в Европа, с които се финансираха по-големите социални разходи в периода на криза. Правителството на ГЕРБ изплати 9 млрд. лева повече пенсии, което е в пъти повече от спада на фискалния резерв", отбелязва бившият премиер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
609
7
 
4
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
КОЙ Е ГЛАДНИЯ БУДАИ двамата дядовци на Боко са били комунисти. Като ценен за комунистите кадър дядо му не е участвал във Втората световна война, в същото време е задявал жените в селото. Откраднал е кон. Убит е по тези причини, след 9 май 1945 година, а този който е убил конекрадеца (обикновен българин, но истински мъж, участник във войната) е осъден на 12 г. затвор. ВНУКА НА КОНЕКРАДЕЦА СИ Е КОНЕКРАДЕЦ
608
4
 
8
 
! Отговори
Петър преди 11 години
Какво друго му остава на другаря Станишев, който няма дори един работен ден. Само да чете наполовина и да обвинява безпочвено и да злослови
607
5
 
7
 
! Отговори
снидетел преди 11 години
Самата истина казва Г-н Борисов.Чух го лично. И се възхитих от постъпката му за забрани спекулация с компромата за "Московеца"Бойко е опонент с достойнство! ГЕРБ са спасението на България!
606
4
 
6
 
! Отговори
Мари преди 11 години
Борисов знае какво прави и трябва да се учат от него!
605
5
 
6
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ПОДВИЗИТЕ НА ГЕРБКакво направиха за ФИНАНСОВАТА НИ СТАБИЛНОСТ ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ ОТ ГЕРБ за последния си 1 месец:- Изтегли заем от милиард... и подари 800 милиона на петима "зърнопроизводители"...- Подарява за 100 милиона "Товарни превози" - бизнес за 10 милиарда...- Подаряват 49,46% от АЕЦ-Козлодуй на Уестигхаус за 71 000 лева...- Уж газа поевтиня с 21%, а го намалиха с 10%.. ... И какво ли разграбиха за 4 г..., най-вече в енергетиката..., ТА НЯМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ... и според криСТАЛИНКА ни трябва спешен заем МЕЖДУ 5 И 15 МИЛИАРДА...!?!?!?!- ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ
604
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И БКП
603
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от предизборна програма на Герб 2009 год Незабавно повишаване на пенсии и заплати до 1 януари 2009 смехх смехх смехх скрите се некъде ние с Фидосова сме се скрили в механата в Монтана!
602
9
 
9
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ЛЪЖИТЕ НА ГЕРБ- Ние сме самокритични ЛЪЖА, цялата им програма са неприети искания на опозицията.- Премахнахме посредниците при газа ЛЪЖА, НАЗНАЧИХА СВОИ - Осигурихме проучване на Черно море, - ЛЪЖА, ТЕЗИ НАХОДИЩА СЕ ЗНАЯТ ОТ ТОШОВО ВРЕМЕ- Спряхме Бургас-Александруполис, ЛЪЖА, СПРЯХА ГО БУРГАЗЛИИ- Спряхме пагубния проект Белене, който щеше да фалира държавата, ЛЪЖА, ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНОТО НИ ЕНЕРГИЙНО СПАСЕНИЕ - ВИЖТЕ СИ СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА .
601
10
 
7
 
! Отговори
тил преди 11 години
Аз съм потресена от цинизма на Станишев!
600
8
 
8
 
! Отговори
РК преди 11 години
Единствено ГЕРБ имаха доблестта да си признаят грешките, които на базата на постигнатото от тях избледняват. Който работи, греши, но и постига положителни резултати, а при управлението на ГЕРБ се постигна много повече, отколкото при предходните!
599
6
 
2
 
! Отговори
Турчин-фанатик преди 11 години
*** сте и въпреки. че ви го казвам пак 40% от вас няма да излязат да гласуват. Ние всички ще излезем да гласуваме, а с нас и ***. Пак ще вземем добър процент ще станем баланьор в парламента. Пак ще се докопаме до властта и пак ще взимаме хонорари от по 2 милиона долара. Вие бягайте навън и се псувайте. Правете се на много умни и не гласувайте. Така целта на майка Турция, каквото е било пак да бъде върви към успех. И въпреки, че ви го казвам вие пак не можете да го промените щото сте прости
598
4
 
8
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ГЕРБ - ЛЪЖИ И ИЗМАМИПриоритетите са в посоката на:- Досегашното дясно управление ЛЪЖА!!! Баш комунисти са- Запазване на финансовата стабилност и данъците не е никакъв популизъм ЛЪЖА, без качване на данъците държавата ще се разпадне- Лозунгът на ГЕРБ - работа Е ЛЯВО, а ПЕЧАЛБА е дясно разбиране. - Никой не обеща социални помощи, а увеличение на пенсиите и помощите когато икономиката ИЗМАМА ПЕНСИИТЕ НЕ СА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ- ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.
597
6
 
11
 
! Отговори
Чудя се преди 11 години
Сам си каза г-н Борисов, че си чел една книга.Повече какво да коментираме?
596
6
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ преди 11 години
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС, ПАК ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖЕМ!
595
7
 
12
 
! Отговори
Учения БУДА преди 11 години
Е Буда, Станишев поне чете.Пък ти предполагам, че си забравил, затова ни управляваше така умно и последователно.
594
7
 
12
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Не гласувайте за ГЕРБ те са лъжци и некадърници!
593
4
 
10
 
! Отговори
ТИКВУН преди 11 години
За изборната кампания на ГЕРБ се очаква оркестъра на СРЕТАН ЙОСИЧ
592
7
 
10
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Истината е, че фискалният резерв е изяден от некадърните калинки на ГЕРБ. Не допускайте до властта тези ненаситни скакалци.
591
6
 
11
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Не гласувайте за ГЕРБ, защото четат индиански книги и то само една през живота си! Объркаха държавата, а сега пак се стремят. Никакъв шанс за ГЕРБ!
590
4
 
9
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Коко не поддържа ГЕРБ! Някой лъжлив гербер ми използва името за тяхната лъжлива кауза. Не съм за ГЕРБ, защото са лъжци и манипулатори. Не гласувайте за ГЕРБ!