Първанов има сметки в черни офшорни зони, скочи Янев

Ще го съдя, така и на избори не се лъже, закани се потърпевшият
Обновена: 20 апр 2013 12:55 | 20 апр 2013 12:53,
283
Първанов има сметки в черни офшорни зони, скочи Янев
Георги Първанов Снимка: БТА

Президентът на България от 2002 до 2012 г. Георги Първанов има сметки в черни офшорни зони чрез подставени лица, твърди лидерът на РЗС Яне Янев.

В предаването на Люба Кулезич по Нова телевизия Янев разкри, че в списъка с въпросните подставени лица влиза и вдовицата на банкера Емил Кюлев – Весела Кюлева.

"В списъка е и Георги Гергов, пак с близки негови подставени лица. Директно ще се намери финансова взаимовръзка между Първанов и Георги Гергов", каза още Янев.

Според Янев в списъка има политици, които "с типичната си селска хитрост са преразпределили капитала измежду много фигури, които да им управляват финансите.

Георги Първанов веднага обяви, че ще съди лидера на РЗС за твърденията му. Казаното от Яне Янев е груба и долна лъжа, беше категоричен Георги Първанов.

"Дори по време на избори не може да се лъже така”, отсече Първанов. Той обеща, че ако се докаже, че той притежава такива авоари, те ще бъдат дарени на партията на Янев. Ако не се открие обаче, Янев трябвало да си понесе заслуженото.

Според информацията на Янев, получена от институции в чужбина, сметки в черни, сиви и бели офшорни зони имали още няколко десетки българи. Сред тях са „крупен банкер, който по българските студия се изживява за някакъв бонвиван, недосегаем, с голяма заплата и е близък с един експремиер. И дъщерята на въпросния експремиер е в списъка, каза още Янев.

Екскметът на Варна Кирил Йорданов също имал авоари в страни, където данъците са ниски или дори нулеви.

Офшорни сметки имал и "най-богатият български социолог", който по думите на Янев имал "яркочервено лице и яркочервено съдържание". Лидерът на РЗС обаче не пожела да му каже името, но загатна, че социологът е в съдружие с друг социолог, който е "много темпераментен, много ръкомаха" .

„В дъното на енергийната мафия стои Красимир Георгиев-Фронтиера, а негов повелител и чадър е Румен Овчаров”, заяви още Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама че новина, имал пари в офшора.А къде да ги държи в БулБанк ли?
123
11
 
37
 
! Отговори
2 преди 11 години
Първанов ограби България сигурно ще живее с орлите. Тези от БСП се мислят за безсмъртни.
122
22
 
11
 
! Отговори
:)))) преди 11 години
Гледах предаването и Янето каза, че за черните офшорни зони нищо не може да се докаже! Въртя, ***, въртя, *** и каза там две-три имена с триста зора. Не бях виждала скоро някой толкова да озори Люба...сигурно няма толкова имена в този списък, колкото пъти жената го подканя да каже великите истини:))))
121
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе Янке,какво стана с анонимния сигнал за незаконното подслушване?Нали беше съшит с бели конци според теб.Друго нещо е съшито с бели конци,Янке,друго-дупето ти.
120
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
докато българия е страна на идиотивинаги ще има кой да ги занимава с глупостине че тия са цвете за мирисанеама янето пръска карамфилчета и герберчета за да не се усети силната миризма от гербавите милиардери - стар номер но в българия минаваи шараните лапат въдицата
119
7
 
20
 
! Отговори
ДГД преди 11 години
АБВ и у ГЗ на триперливия агент Гоце дето знае как се лъже по избори!
118
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vsichki sa opleteni kato SVINSKI cherva samniavate li se v tova az ne
117
7
 
25
 
! Отговори
Иво преди 11 години
То за този с развалените зъби всеки знае че е крадец,Янка какво ново откри.............
116
4
 
9
 
! Отговори
непонятно преди 11 години
В България нали има банки ,защо в 4ужди ги носят?
115
4
 
8
 
! Отговори
Ivanov преди 11 години
Goce sega bezraboten li e ili se e zabisal veche na borsata za bezrabotniNe mi izglezda da chaka na socialni pomoshti
114
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едва ли са само четири.
113
6
 
15
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Очевидно е, че е имал някаква информация за това - нали тогава се говореше за някакъв швейцарски диск !?
112
8
 
27
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Истинските мъже в БГ са тези, които казват истината срещу ченгеджийницата от ДС !Истинските мъже са Цветанов, Костов, ген. Атанасов и Я. Янев !През октомври 2010 г. Костов в ефир по БНТ1 беше казал, че Гоце е някъде около главата на октопода.Я. Янев изкара много кирливи ризи на Гоце и Геле покрай пускането на рецидивисти от тяхна страна . Сега ни казва, че Гоце има офшорни пари .Аз също се обзалагам, че Гоце има изнесени незаконно пари в офшорни зони ! Неслучайно и Дянков се изпусна за ' младия милиардер ' . Очевидно е, че е имал някаква информация за това - нали тогава се говореше за
111
3
 
10
 
! Отговори
бедничкият Гоце преди 11 години
vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=365261124chasa.bg/Article.asp?ArticleId=801410
110
8
 
28
 
! Отговори
до 155 преди 11 години
Колко удобно само. Значи когато милионите в имота са на другарите, всичко е лъжа. Когато става дума за 6 панелки обаче за 300 000 е истина. Колко комунистически, колко другарски. колко удобно :))) Има и още нещо - всичко написано са имотите на Гоце е с ФАКТИ - колко квадрата, колко пари, от кой точно е купен, точен адрес. НЕ знам какъв темерут и *** трябва да си за да не признаеш такива факти. Дори в любимият ви Уикиликс другари има тема за милионите в имоти на Гоце. Нали на БИВОЛЪ вярвате?
109
5
 
32
 
! Отговори
До 158 преди 11 години
До АнонименИма ги, има ги!Бди сигурен.Иначе, похвално, че си антикомунист.А Първанов е типичен такъв...прави се на беден за пред народа, но милионите му са по сметките...можеш да си сигурен в това.
108
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заклет антикомунист съм. Но ако Първанов разполагаше с тези пари, едва ли щеше да живее в панелен блок. ЯЯ е с психични отклонения , той е човек с маниакален рефлекторен идиотизъм. когато нарочи някого го атакува без да подбира средствата. Така беше с ББ, сега с Кунева, Г.Първанов. Утре ако се промени ситуацията обръща палачинката. И вкарва от време на време , че е борец срещу корупцията.Сега само и само да угоди на ББ е единствения който казва , че документите за Флоров са фалшиви.Откачалка.
107
12
 
27
 
! Отговори
само истината народе преди 11 години
Браво Яне! Не ми се вярва да говори без да е сигурен и да има доказателства
106
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 156Така се получава и с панелките на Цветанов. Московеца се изказва неподготвен и разни другари като теб му вярват безрезервно без да отчетат, че се изказва достатъчно неподготвен. Все пак да не забравяме, че единственият политик на който беше извършена пълна прокурорска имотна проверка е точно Цветанов.
105
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 156Въпреки моите уважения към Иво Инджев, има теми по които се изказва достатъчно неподготвен! За съжаление хора като вас се подлъгват по тези теми!