Кандидат-депутати плащат ремонта на черква в Монтанско

Те извадили лични средства за храма в село Превала
21 апр 2013 10:51,
156
Кандидат-депутати плащат ремонта на черква в Монтанско
Снимка: БТА

Досегашните депутати от област Монтана и кандидати за нов мандат от партия ГЕРБ Искра Фидосова, Златко Тодоров и Петър Якимов се срещнаха късно снощи с жители на планинското село Превала в община Чипровци. Те съобщиха, че са дарили 7000 лева лични средства за ремонт на черквата в селото, която е една от най-старите в региона.

Кметът на Чипровци Анатолий Първанов съобщи, че през тази година в общината се осъществяват няколко големи проекта, свързани с инфраструктурата и туризма. За 5,5 милиона лева се изгражда нов спортен комплекс, за 1,7 милиона лева се ремонтират улици в Чипровци и в селата Железна и Мартиново.

Предстои реализацията на голям проект за обособяване на ландшафтен парк в планината над с. Превала за 280 000 лева. В парка ще бъдат трасирани няколко екопътеки от селото до Язова планина; по тях ще се поставят беседки, пейки и заслони. По друг проект в Чипровци ще бъде изграден център за традиционни местни занаяти.

Водачът на листата на ГЕРБ Искра Фидосова съобщи, че по време на правителството на ГЕРБ в област Монтана са инвестирани над 250 милиона лева. За цялостната подмяна на водопроводната и канализационната мрежа на община Монтана са предоставени 57 милиона лева, на община Лом - 96 милиона лева.

Болниците в Монтана и в Лом са обновени и оборудвани с модерна апаратура, предстои откриването на филиал на Русенския университет "Ангел Кънчев" в Монтана. За изграждане на обходен път край Монтана са отделени 43 милиона лева, а за пътя Монтана-София през старопланинския проход Петрохан - 37 милиона лева.

През последните четири години депутатите от ГЕРБ са обиколили няколко пъти всичките 146 населени места в област Монтана и са имали приемни във всяко едно селище. Изслушали сме хората и сме решили голяма част от техните проблеми, поставени в приемните, каза Искра Фидосова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: черкваПревала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
Truth_Hurts преди 11 години
На това му се вика законно купуване на гласове...
99
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
На еднотоновия слон давам еднопосочен билет за Месопотамия .
98
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този човек не разбра, че има много по-важни неща за решаване в тази държава, и чак след това да се наблегне на мащабно строителство, не можеш да градиш нещо от покрива....И не престана да ни навира абревиатурата ГЕРБ, кога ще чуваме по-често думичката България от него.....няма работа, чужди компании владеят България,, няма сигурност, няма пари, той си едно знае обаче, ами за БСП ще гласувам ,колкото и да не искам.....
97
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
БРИДЖИТ БОРДО САМО ДА ИМА ДА ВЗЕМА ! ЕДВА ЛИ ЩЕ ДАДЕ НЯКОЙ ЛЕВ ! ГЕРБЖИЙСКИ ОБЕЩАНИЯ! ПО Е ВАЖНО ПОСЛЕ ,КАКВО ЩЕ ДАДАТ!!ДАНО ,НАРОДА ТОЗИ ПЪТ ДА ГИ ОТСВИРИ !!ДАНО ДАДЕ ШАНС НА НОВИ НЕОПОРОЧЕНИ ПАРТИИ!!
96
0
 
4
 
! Отговори
стоил преди 11 години
и още един път песента-айдуци мале шетат из селата-поздрав за всички наивници от хисарския поп
95
0
 
7
 
! Отговори
Стефанова преди 11 години
Колкото и да се силят, тези вече не могат да ни купят! Правят дарение или с наши пари от субсидията си или от това ,което откраднаха от нас по време на мандата си.
94
0
 
4
 
! Отговори
damata преди 11 години
До ДИСИДЕНТА Тая ще си остане и девица щото си мисля, че никой не си е намразил оная си работа, та да легне с фидоска!
93
0
 
8
 
! Отговори
damata преди 11 години
Я стига сте го показвали тоя трикрилен гардероб бе!!!!
92
0
 
5
 
! Отговори
Иванка преди 11 години
Не ми дава мира един въпрос - даряването на "лични" средства по време на предизборна кампания не се ли смята за покупка на гласове?
91
0
 
9
 
! Отговори
Смешници преди 11 години
"Лични" средства от държавната субсидия, тоест - от нас.
90
1
 
11
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
Да се премахне субсидирането на партии!Да се забрани строежа на джамии!Да се забранят новините на турски!Да се ограничи *** раждаемост - след 1 дете да се плаща данък!Да се съкрати държавната регулация на 20 %!Да се освободят от данъци и се поощряват новите фирми, създаващи работни места!Да се съкратят с 50 % държавните служители!Да се уволнят корумпираните полицаи!
89
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ задминаха Доган с порциите! С чужда пита- помен. Тези мижави 7000 лв. от джобовете си ли ги дадохте или от държавната си субсидия? И стига сте натяквали на хората какво сте направили, ТОВА ВИ Е РАБОТАТА! Живяли сме преди вас, ще живеем и след вас, само лъжете, че ако не сте вие, България няма да я има.
88
0
 
10
 
! Отговори
ДИСИДЕНТА преди 11 години
СЪОБЩЕНИЕ:ДЯВОЛА ЖЕЛАЕ ДА ПОРЪЧА-СПЕЦИАЛЕН,ПОДСИЛЕН,САМОСТОЯТЕЛЕН КАЗАН,ЗА ИСКРА ФИДАНКОВА.РАЗМЕР-9XL.МОЛЯ КОМПЕТЕНТНИТЕ МАЙСТОРИ КАЗАНДЖИИ,ДА СЕ ОБАЖДАТ НА ТЕЛ:0869 666999!
87
0
 
4
 
! Отговори
Дали? преди 11 години
Ако това не е способ за купуване на гласове, какво ли ще е? Дарение от Партията-с какви пари? Да, условията определят тактиката
86
1
 
12
 
! Отговори
SEA преди 11 години
Лични средства,ама друг път.На дебелата *** заплатата и е малко повече от 2000 лв.,сиреч не е чак толкова много,че да раздава пари наляво-надясно.Айде стига вече,не сме чак толкова прости(колкото и да им се иска на някои).
85
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тази лъже и маже като за световно.......изсече берковският балкан и половината град е гепила.....плаче за затвора--фидоска-монтанска!!!!
84
0
 
13
 
! Отговори
Блян преди 11 години
Липсва ми дебеланката от Монтанско.Доста се е понаклала, да не вземе да се пръсне.
83
0
 
14
 
! Отговори
ДИСИДЕНТА преди 11 години
ФИДОСОВА-"ЖЕЛЯЗНАТА ДЕВИЦА" НА ГЕРБ!
82
1
 
19
 
! Отговори
ДИСИДЕНТА преди 11 години
ЗА ЖИВОТА СИ СНОСЕН,БЛАГОДАРЯ НАГЕРБ В СМИСЪЛ,ПРЕНОСЕН!!!
81
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИКВИТЕ с чужда пита,майчин помен правят!