Кандидат-депутати плащат ремонта на черква в Монтанско

Те извадили лични средства за храма в село Превала
21 апр 2013 10:51,
156
Кандидат-депутати плащат ремонта на черква в Монтанско
Снимка: БТА

Досегашните депутати от област Монтана и кандидати за нов мандат от партия ГЕРБ Искра Фидосова, Златко Тодоров и Петър Якимов се срещнаха късно снощи с жители на планинското село Превала в община Чипровци. Те съобщиха, че са дарили 7000 лева лични средства за ремонт на черквата в селото, която е една от най-старите в региона.

Кметът на Чипровци Анатолий Първанов съобщи, че през тази година в общината се осъществяват няколко големи проекта, свързани с инфраструктурата и туризма. За 5,5 милиона лева се изгражда нов спортен комплекс, за 1,7 милиона лева се ремонтират улици в Чипровци и в селата Железна и Мартиново.

Предстои реализацията на голям проект за обособяване на ландшафтен парк в планината над с. Превала за 280 000 лева. В парка ще бъдат трасирани няколко екопътеки от селото до Язова планина; по тях ще се поставят беседки, пейки и заслони. По друг проект в Чипровци ще бъде изграден център за традиционни местни занаяти.

Водачът на листата на ГЕРБ Искра Фидосова съобщи, че по време на правителството на ГЕРБ в област Монтана са инвестирани над 250 милиона лева. За цялостната подмяна на водопроводната и канализационната мрежа на община Монтана са предоставени 57 милиона лева, на община Лом - 96 милиона лева.

Болниците в Монтана и в Лом са обновени и оборудвани с модерна апаратура, предстои откриването на филиал на Русенския университет "Ангел Кънчев" в Монтана. За изграждане на обходен път край Монтана са отделени 43 милиона лева, а за пътя Монтана-София през старопланинския проход Петрохан - 37 милиона лева.

През последните четири години депутатите от ГЕРБ са обиколили няколко пъти всичките 146 населени места в област Монтана и са имали приемни във всяко едно селище. Изслушали сме хората и сме решили голяма част от техните проблеми, поставени в приемните, каза Искра Фидосова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: черкваПревала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ха,ХА,ХА,ХА ЛИЧНИ СРЕДСТВА ,НЕ НА НАС ТИЯ ,ПУСТИНЯЦИИИИИИИ
79
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЛИЦЕМЕРИЕ!!!!За 4 години какво са направили,не сега за ИЗБОРИТЕ!!
78
0
 
12
 
! Отговори
Един благоразумен преди 11 години
На мене ми е жал за всеки един гербаджия в Монтанско, защото ще е принуден да гласува затова същество. Но то такива са им всичките кадри, кой човек с поне малко ум в главата и достойнство ще стане от ГЕРБ и послушно ще играе по свирката на оня *** Бойко.
77
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега дават 7хиляди, после попа ще има да им връща. Че иначе, ако няма пари, ще изпратят бичетата от партията да му вземат някой орган.
76
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как е захапала микрофона - много е гладна, пък и гледа, че само вода има пред нея. А е научно доказано, че *** на вода не може да изкара повече от час. В най-лошия случай трябва да му се даде да гали една пачка пари. Тогава и до два часа може да изкара.
75
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази Ф.. е станала като балон , ще литне към планините
74
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Фидоска извадила освен пари и ...лична сланина, пряснонатрупана през мандата на ГЕРБ!
73
0
 
13
 
! Отговори
55 преди 11 години
НА ФИДОСКО ЩЕ И ПОДАРИМ СТАРА ПЛАНИНА ЗА ДЪРВЕСИНА ЗА ЗАВОДИТЕ ...ХАЙДЕ БУДАЛИ ,ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ
72
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ф., ходи си храни помияра със сьомга и ни освободи от погнусата, която пръскаш с поведението си!
71
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този път Монтана - София , го асфалтирваха изцяло с отводни улеи , преди 40 години , и от тогава нищо не се прави , Да се асфалтита наново целия път ? Кой си присвоява милионите .Това е държавен път , влагат се пари и съответно разходите се отчитат пред държавните органи и се праща комисия да се види качеството за какво са изразходени парите .Така работят другите държави и гледш хубави пътища !
70
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпотията ГЕРБ! И защо не оправиха църквата , докато бяха на власт? Боже , колко алчност има в тези...
69
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евтин пиар на наглите гербери!Окрадоха милиарди , а с някакви 7хил гнусната Фидоска се готви да я гледаме и в следващия парламент.Тази е най-противното същество , влизало в парламент някога!
68
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България или ГЕРБ? Това ви е изборът!
67
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гейберастът така си представя живота - граби, крадне, пъха в чувала. После дава некой лев на църквата да опрости греховете си. :)Как само ще цвръркат на пържено в нагорещения казан в отвъдното...
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ронят сълзи дупедатите гейберастки - 1000лв на човек са дали, цели два дена трябва да прибират подкупи за да избият тая сума!
65
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фидоската как е захапала микрофона - все едно кебабче поглъща.Нищо чудно. *** само да лапат знат. Къде пари, къде кебапи, къде евтини банани. Да смучат и гълтат им е призванието.
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само *** може да им се върже на номерата на гейберастките ***!
63
4
 
13
 
! Отговори
A4o преди 11 години
Нека минат през старопланинския път Монтана - София и да видят какво е станало с 43-те милиона лева , които били отпуснали!!!!За неинформираните - пътя е в окаяно състояние, дупките които замазаха преди зимата , сега са още по големи, следа няма от асфалта изсипан в дупките.....Такава им е цялата работа, такава НИ Е цялата работа!
62
1
 
5
 
! Отговори
Ох преди 11 години
Още при Костов обявиха Чипровци за планински корорт , да строят почивни станции .Костовица поведе идеята за чиста екология и бомбардираха входа на рудник в Мартиново . Имаше и блокове с апартаменти за работниците .В планината имаше и санаториум - някой си го присвои и до тук .Развалиха поминака и нищо с великите идеи - проекти !
61
0
 
10
 
! Отговори
томов преди 11 години
"лични средства...". Да лични са, откраднати от народа! Безсрамници! ГЕРБ притежават такива финансови възможности, че могат 100 чисто нови църкви да построят, без това се отрази на партийната им касичка... Подкрепям коментара, че с мръсни пари не се строят църковни храмове!