Кандидат-депутати плащат ремонта на черква в Монтанско

Те извадили лични средства за храма в село Превала
21 апр 2013 10:51,
156
Кандидат-депутати плащат ремонта на черква в Монтанско
Снимка: БТА

Досегашните депутати от област Монтана и кандидати за нов мандат от партия ГЕРБ Искра Фидосова, Златко Тодоров и Петър Якимов се срещнаха късно снощи с жители на планинското село Превала в община Чипровци. Те съобщиха, че са дарили 7000 лева лични средства за ремонт на черквата в селото, която е една от най-старите в региона.

Кметът на Чипровци Анатолий Първанов съобщи, че през тази година в общината се осъществяват няколко големи проекта, свързани с инфраструктурата и туризма. За 5,5 милиона лева се изгражда нов спортен комплекс, за 1,7 милиона лева се ремонтират улици в Чипровци и в селата Железна и Мартиново.

Предстои реализацията на голям проект за обособяване на ландшафтен парк в планината над с. Превала за 280 000 лева. В парка ще бъдат трасирани няколко екопътеки от селото до Язова планина; по тях ще се поставят беседки, пейки и заслони. По друг проект в Чипровци ще бъде изграден център за традиционни местни занаяти.

Водачът на листата на ГЕРБ Искра Фидосова съобщи, че по време на правителството на ГЕРБ в област Монтана са инвестирани над 250 милиона лева. За цялостната подмяна на водопроводната и канализационната мрежа на община Монтана са предоставени 57 милиона лева, на община Лом - 96 милиона лева.

Болниците в Монтана и в Лом са обновени и оборудвани с модерна апаратура, предстои откриването на филиал на Русенския университет "Ангел Кънчев" в Монтана. За изграждане на обходен път край Монтана са отделени 43 милиона лева, а за пътя Монтана-София през старопланинския проход Петрохан - 37 милиона лева.

През последните четири години депутатите от ГЕРБ са обиколили няколко пъти всичките 146 населени места в област Монтана и са имали приемни във всяко едно селище. Изслушали сме хората и сме решили голяма част от техните проблеми, поставени в приемните, каза Искра Фидосова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: черкваПревала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
16
 
! Отговори
3333 преди 11 години
С КРАДЕНИ ПАРИ...ЦЪРКВА НЕ СЕ СТРОИ
59
0
 
11
 
! Отговори
Да , да преди 11 години
Представете си , за шосе около Монтана отпускат 43 мил.А за такъв дълъг път Монтана - София , през планината ,прохода Петрохан , само 37 мил . Голям акъл трябва и как ще се ремонтира като пътя е правен качествено още при Живков и сега е в жалко състояние .
58
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комунистическите коментари из форума стават все по-долнопробни. Личи си че комунистите много са изпаднали в умствено и културно отношение. Чалгата и вярата в светлото бъдеще на комунисма не прощават никуму.
57
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нарича се рекламен ход !Самата новина е - рекламна -предизборна.
56
2
 
7
 
! Отговори
Мишо преди 11 години
Тройнaтa лaмя крaдеше милиони ,зa нaродa имaше трохи.ГРОБ открaднaхa милиaрди зa нaродa не остaнaхa и трохите.Докaрaхa ни до глaд и ГРОБ
55
0
 
8
 
! Отговори
RZArector преди 11 години
"7000 лева лични средства"... да бе, как ли пък не!
54
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тази на фотото горе да не е свинята майка на прасенцата дето ги докараха пред парламента да *** в подкрепа на скопения нерез и мутраген Буда.
53
0
 
2
 
! Отговори
merakliya преди 11 години
Hubaviza, pu da ne i uruki .
52
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Парите не са техни, откраднати са от обикновените хора.
51
0
 
9
 
! Отговори
ХАХАХА!!!! преди 11 години
ЧУДИХ СЕ ЗАЩО НЕ СЕ ПОЯВЯВА ТАЗИ .......А ЖЕНА ИИИИИ ЕТО Я СКРИЙ СЕ БЕ ЖЕНА ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МНОГО ХОРА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ЗАРАДИ ТЕБЕ Ц.Ц. И ОЩЕ ДОСТА
50
0
 
15
 
! Отговори
,,PIPO,, преди 11 години
MNOGO KASNO,IZPUSNAXTE VLAKA.MOSHENIZI !
49
0
 
13
 
! Отговори
атака-14 преди 11 години
ЗА РАЗЛИКА ОТ ГЕРБАВИТЕ КРАДЦИ КОИТО ПАРАДИРАТ С ТАКИВА АКЦИИ ПРАВЕНИ С КРАДЕНИ ПАРИ ,ПП АТАКА СЕ ОТКАЗА ДА ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ И СКЪПИ КОНЦЕРТИ ,ЗА СМЕТКА НА ТОВА ДА ПОДПОМАГА ПАРИЧНО И МАТЕРИАЛНО БЕДСТАВЩИ И БЕДНИ БЪЛГАРИ ,В МОМЕНТА ВОЛЕН Е НА ПОСЕЩЕНИЕ В БОРОВИШКИЯ МАНАСТИР СВ.ТРОИЦА ЗА ДА ДАДЕ НА МАНАСТИРА ПАРИ ЗА РЕМОНТ, ПРЕДИ 2 ДЕНА ОТ ПП АТАКА ДАДОХА ПАРИ ЗА ГАРАНЦИЯ НА ПОЛИЦАЯ ЗАСТРЕЛЯЛ ПО ВРЕМЕ НА КРАЖБА *** ВДИГНАЛ БРАДВА СРЕЩУ НЕГО ЗАРАДИ КОЕТО ПОЛИЦАЯ Е УВОЛНЕН И ПОДСЪДИМ
48
1
 
14
 
! Отговори
. преди 11 години
Зарибяват хората по селата , адски долни ! Да се провери колко селски цървки са поправили по време на мандата си партиите им.
47
1
 
18
 
! Отговори
малчо преди 11 години
Да не се допуска дебеланата в политиката защото много яде и много трябва да краде за да се нахрани.
46
0
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Нека дават пари - после ще ги е яд че са ги дали ))) стола на Фидосова е истинал и бъдещето и е неясно ..а бизнес мафиотските кръгове чакат от нея парите си за лобиране !!! като върне парите ще вземе и да поотслабне ))
45
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДЕБЕЛАТА *** ФИДОСОВА С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВИ.ТОВА СА ВАШИТЕ ПАРИ ДРАГИ ИЗБИРАТЕЛИ,А НЕ НА СВИНЯТА ФИДОСОВА,КОЯТО ОСВЕН ДА КРАДЕ ДРУГО НЕ ЗНАЕ ДА ПРАВИ.
44
0
 
11
 
! Отговори
разведката преди 11 години
тази мазната си прави църква за да се изповяда за неграховете които не е направила но тя няма ненаправени грехове помогнете и монтанчани на изборите да не може по вече да прави грехове чрез вас и държавата и да ви будалка както си иска ако пък ли не ще и купувате телишки шол и хубава рибка за кученцето и а пък за вас ще остане от кученцето трохички и нещо друго нали се сещате халал да ви е
43
0
 
3
 
! Отговори
фидосова преди 11 години
няма да дам пари за свинекладница утре може някои гладни пенсионери да ме набутат там
42
0
 
10
 
! Отговори
Адапрес преди 11 години
Индулгенцийки Фидосова, индулгенцийки... Дяволите в Ада от сега са надписали едно ново казанче, много запръжка чакат.
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иначе разработката Лале е срещу Сретан Йоцич. Образувана е през 2002 година точно в НСБОП.В Лале има запис на бай Миле, който казва: Бойко взе парите и до Варненеца не стигна нищо.Говори се за пари, с които е трябвало да бъде освободен вече заловения Сретан Йоцич. Парите са взети, но поръчката за освобождането не е изпълнена.Много по-късно Сретан Йоцич пред Белградския съд казва, че: В България се чувствах сигурно, защото бях под защитата на разузнавателния сектор, на Бойко Борисов, който по-късно стана кмет на София.