Кандидат-депутати плащат ремонта на черква в Монтанско

Те извадили лични средства за храма в село Превала
21 апр 2013 10:51,
156
Кандидат-депутати плащат ремонта на черква в Монтанско
Снимка: БТА

Досегашните депутати от област Монтана и кандидати за нов мандат от партия ГЕРБ Искра Фидосова, Златко Тодоров и Петър Якимов се срещнаха късно снощи с жители на планинското село Превала в община Чипровци. Те съобщиха, че са дарили 7000 лева лични средства за ремонт на черквата в селото, която е една от най-старите в региона.

Кметът на Чипровци Анатолий Първанов съобщи, че през тази година в общината се осъществяват няколко големи проекта, свързани с инфраструктурата и туризма. За 5,5 милиона лева се изгражда нов спортен комплекс, за 1,7 милиона лева се ремонтират улици в Чипровци и в селата Железна и Мартиново.

Предстои реализацията на голям проект за обособяване на ландшафтен парк в планината над с. Превала за 280 000 лева. В парка ще бъдат трасирани няколко екопътеки от селото до Язова планина; по тях ще се поставят беседки, пейки и заслони. По друг проект в Чипровци ще бъде изграден център за традиционни местни занаяти.

Водачът на листата на ГЕРБ Искра Фидосова съобщи, че по време на правителството на ГЕРБ в област Монтана са инвестирани над 250 милиона лева. За цялостната подмяна на водопроводната и канализационната мрежа на община Монтана са предоставени 57 милиона лева, на община Лом - 96 милиона лева.

Болниците в Монтана и в Лом са обновени и оборудвани с модерна апаратура, предстои откриването на филиал на Русенския университет "Ангел Кънчев" в Монтана. За изграждане на обходен път край Монтана са отделени 43 милиона лева, а за пътя Монтана-София през старопланинския проход Петрохан - 37 милиона лева.

През последните четири години депутатите от ГЕРБ са обиколили няколко пъти всичките 146 населени места в област Монтана и са имали приемни във всяко едно селище. Изслушали сме хората и сме решили голяма част от техните проблеми, поставени в приемните, каза Искра Фидосова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: черкваПревала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
9
 
! Отговори
дядо преди 11 години
Сърничката Фидосова май нещо се е поболяла,изглежда ми отслабнала и вече не е така секси
39
0
 
5
 
! Отговори
Shark преди 11 години
Силно се надявам, че хората не са толкова наивни и няма да се хванат на тази въдица и да ги изберат отново за това че са дали от джоба си някакви си 7000лв, които после ще си върнат стократно, а на хората от този район отново ще им подадат среден пръст.
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бъдещето на премиера Бойко Борисов е поставено под въпрос. След като Брендо го заплаши, че ще разкрие тайните му, сега информацията стигна и до Брюксел.Както може би знаете, още преди доста време Уикилийкс (WikiLeaks.org) разкриха тъмното минало на премиера. Той е замесен в контрабанда на огромни количества метаамфетамини, пране на пари през СИБАНК, както и нелегални сделки с горива, чрез Лукойл.
37
0
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Не мога да разбера защо така се бият за властт когато есента ще паднат -без значение кои са-- дали Герб или други ,,пожарът на бедността е запален и няма отърване в близко бъдеще -трябват супер радикални мерки за да се тушира напрежението ,Ако някой не е разбрал -в Бг вече не може да се живее- глад мизерия и престъпност убиват бавно народа и думата морал е заместена с думата бира и кебапчета - 90% от хората вече не се интересуват от нищо друго освен храна !!
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая продължава да яде кюфтета
35
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Искра Фидосова се похвали, че нейното куче яде само телешки шол, сьомга и кюфтенца."А децата на съседите и си похапнали кисело мляко на промоционална новогодишна цена.
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напишете в Google "Искра Фидосова и Ванъо Танов"Тази жена е за затвора!
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4 години кражби, и сега дарява свинята майка. КЪСНО Е ГРОБ!
32
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много са мили депутатите от ГЕРБ. Вчера обикаляха грижовно из нашия град и като видеха гладни деца ги питаха добре ли се чувстват и им даваха бонбон. Лукче ли беше, локум ли беше не видях, но децата оставаха много доволни.
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЯЛОВ Е ***
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Болниците в Монтана и в Лом са обновени и оборудвани с модерна апаратура, предстои откриването на филиал на Русенския университет "Ангел Кънчев" в Монтана. За изграждане на обходен път край Монтана са отделени 43 милиона лева, а за пътя Монтана-София през старопланинския проход Петрохан - 37 милиона лева."И това все с лични пари на ГЕРБерите! Брей! Или с чужда пита помен правят?Свикнали на чуждото, че и предизборно с чужди пари си се хвалят!
29
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя затова Фидосова е ходатайствала за нейни познати престъпници да станат митничари. Ще вземат пати от грешните българи и с тях ще поддкрепят Монтанско -културатата ще подпомагат, църкви ще строят, на децата фанелки с логото на ГЕРБ ще подаряват и други благочестиви дела.
28
2
 
17
 
! Отговори
опс преди 11 години
Личните средства са откраднати от........българския народ !!!
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С чии пари ги плащат тези ремонти?
26
1
 
14
 
! Отговори
св. Петър преди 11 години
Който има грехове ,се мъчи да подкупи Господ.
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как жално гледат простакесите на снимката. Още малко сълзи ще им потекат. По десет кожи смъкват от българите, ама в предизборно време много се разчувстват.
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-обичала дебелата свинкя да кара изнудваните фирмаджии да ходят да дават рушветите в Белград. Там възможността да бъде засечени при предаване на парите е много малка тъй като влиянието на сръбската мафия върху полицията в Белград е голямо. Така с малък процент за защита плащан на сръбските босове монтанската свинкя *** водите на корупционнот море без страх от сблъсък със закона.
23
1
 
8
 
! Отговори
ВИЖ МИ ОКОТО,ЛЪЖЛО преди 11 години
ОХО,СВИНЬОСКА Е СПЕСТИЛА ОТ СЬОМГАТА И ФИЛЕНЦАТА ЗА КУЧЕТАТА Й, И Й СЕ Е ОТКЪСНАЛО ОТ СЪРЦЕТА ДА ОТДЕЛИ НЕЩИЧКО ЗА ЦЪРКВАТА. НО ДАЛИ Е ТАКА. ТАЗ ТЛЪСТА ЛЪЖКИНЯ Е ВЗЕЛА НЯКОЙ ЛЕВ ОТ НАРОДНИТЕ, ПРИБРАЛА Е ЗА СЕБЕ СИ ТЛЪСТАТА ПАЧКА,А ЗА ГОРКАТА ЦЪРКВА - КВО*Т Й СЕ Е ОТКЪСНАЛО ОТ АЛЧНАТА ДУШИЦА.НЕ Й ВЯРВАЙТЕ.ТОВА АЛЧНО ЖЕНИЩЕ ИСКАШЕ ДОКАТО Е ДЕПУТАТКА И ПРИБИРАШЕ ОГРОМНИ ПАРИ ОТ ЛОБИРАНЕ И РЕКЕТ,СЪС ЗАКОН ДА ПРОДЪЛЖИ И ДА Е НОТАРИУС,ОТКЪДЕТО СА И ДРУГИТЕ Й ТЛЪСТИ ПРИХОДИ.
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прочистването на България от скотове като *** трябва да започне в най-скоро време. Иначе тяхната гангрена ще стигне до сърцето и идва края на1300г история.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички бизнесмени в Северозападна България са пропищели от тормоза на корумпираните гербери. Специално тази сингулярност в гравитационното поле дето е с микрофона на снимката е най-алчната.