Бареков се произнесе: ГЕРБ загърбиха отечеството!

Журналистът си призна, че е пращал SMS на Цветанов
6 юни 2013 16:28,
316
Бареков се произнесе: ГЕРБ загърбиха отечеството!
Николай Бареков Снимка: архив, Булфото

Изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков си призна, че е пуснал SMS на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов с текст: „Г-н Престъпник, не си трийте ръцете с мен. С НЕуважение: Н. Бареков“.

По-рано в парламента Цветанов публично се оплака от съобщението в отговор на въпрос на репортер на TV7 дали не е подменил вота на избирателите с напускането си на залата на Народното събрание. 

“Да, това е SMS, който аз изпратих вчера на Цветан Цветанов, в който си позволих да го квалифицирам като престъпник. Направих това, защото от няколко седмици Борисов и Цветанов лъжат Европа, че са загубили изборите заради мен и TV7”, заяви Николай Бареков.

Още по темата
Журналистът зададе и публичен въпрос към Цветанов дали е вярно, че по време на изборите за президент и вицепрезидент на страната през 2011 г., Цветанов е направил твърдение пред Станимир Флоров, че щом ГЕРБ печатат бюлетините за изборите, значи ще ги спечелят.

Николай Бареков заяви също, че за разлика от ГЕРБ той е сред хората. Обикаля страната и се среща с разочарованите от управлението от последните три години хора. 

“ГЕРБ загърбиха отечеството си и се самозабравиха”, коментира още той. „Те загубиха изборите заради неучастието на голям брой фалшиви бюлетини в изборите, както и заради поведението си във властта”, категоричен е Бареков.

„Не подменяме вота. Ние защитаваме точно тези над 1 милион български граждани, които вие пренебрегвате от вашата телевизия. Но вие си обслужвате само ДПС”, заяви пък Цветан Цветанов по-рано в кулоарите на парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Проститутките на околовръстния поне си знаят -правят каквото правят и вдигат гащите. А този с месеци наред е "изплюл дъвката".
196
6
 
32
 
! Отговори
бир еки преди 11 години
Този е просто лай'.'о
195
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДУДУК БЪРБОРЕШКИ Е ГЛАВНАТА ДЕПЕСАРСКА ***. ДА СИ ПРИЗНАЕ ЗА КОЛКО ДЕПЕСАРСКИ СРЕБЪРНИКА СЕ Е ПРОДАЛ НА НОВАТА ТРОЙНА ШАЙКА
194
56
 
10
 
! Отговори
VELIK. преди 11 години
Бареков е великан. Трябва да му издигне паметник редом до Левски и Ботев. Истински войвода!Мачкай Ники, мачкай!!!
193
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига с Бареков,Делян,Волен- даите нормални хора . Стига тормоз от тяхната простотия.
192
7
 
32
 
! Отговори
luben.pandev преди 11 години
Бареков копае ГРОБ / Граждани за Руска Ориентация на България/ за България под мъдрото ръководство на Групировката. Някога така стартира Слави Трифонов - с пълзене пред Мултигруп. Стигна далеч. Сега е вече наркотизиран извратеняк, който развращава децата пред очите на цяла България. Този също ще стигне далеч, но в лигавото си самопредлагане не се знае кой ще му опъне халката.
191
11
 
35
 
! Отговори
denim58 преди 11 години
До АнонименЧовече ,аз отговарям на 203Бареков е фурнаджийска лопата ,ама ще има и други избори и тогава сегашната комунистическо турска и с бутафорни националисти диктатура ще отиде надявам се в историята!
190
13
 
48
 
! Отговори
ЕЙ преди 11 години
Баси *** е Бареков,ТУРСКА *** НА ДПС И БСП !
189
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА ТИ *** НАРОДА И ДЪРЖАВАТА , ЩОМ ТОВА НЕЩО Е ЦЕНТЪР НА ВНИМАНИЕ ....КАКТО И ШЕФОВЕТЕ МУ
188
54
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо друго не е важно, важното е никога вече да няма ГЕРБ
187
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е 6 години не го ли разбра, а правеше минуети на Боко в студията на двете медии за масова ДЕзинформация. Предателят е най гнусното нещо. По гнусно от Станишев, Волен, Боко и Местан взети накуп.
186
11
 
54
 
! Отговори
Тошо преди 11 години
този Бареков ,излезе голяма *** на Делян Пеевски,никога не съм очаквал специално от него,аз го мислех за сериозен журналист,а тои излезе голям ***,да отива да си пее Радка Пиратка и да остави хората да си работят,не стига че е виновен ами на това отгоре е настроел всички журналисти от дпсарската тв да го слушат като воиници му стоят мирно,просто ги съжалявам тия хора които работят с него
185
11
 
39
 
! Отговори
Gero преди 11 години
Бареков, осъзнай се ти тотално от злоба си изперкал. Направо вече си много забавен, клонящ към шизофреник, ***
184
32
 
10
 
! Отговори
Иво преди 11 години
До лекар-психологЕ къде ги видя тези "умни и достойни хора на България"? И ти ли си от тях? Платен драскач си, ръсиш глупости със завидно постоянство! Цветанов и началникът му са за дрънголника! И това ще стане, предлагам ти бас! Може да го уредим, ама такъв, че и аз да се видя накрая с пари в джоба! Обещах, че ща гръмна шампанско, когато разбера, че Цветанов е вече с белезници. Браво на Бареков! А то беше една размисъл в онази събота! "Седя и мисля, седя и мисля и накрая виждам, че само седя"
183
13
 
26
 
! Отговори
ЕС преди 11 години
Др Бареков преиграваш като в Български театър
182
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 206. Толкова години си мислил, че си умен и сега се оказва, че глупакът си ти, щом вярваш на тоя ветропоказател.
181
6
 
17
 
! Отговори
denim58 преди 11 години
До КуроландесПо правилно да се каже ГЛУПАВ пич!
180
6
 
21
 
! Отговори
Дедо поп преди 11 години
От всеки микрофон дудук не срава, *** от наш Кольо я какъв дъска стана!!!
179
6
 
6
 
! Отговори
Ico преди 11 години
V druga durjava ako kajesh neshto za firma s koeto oporochavash imeto i si podsudim s ogrombi globi.tova koeto pravi toi e odvratitelno dori za nashite standarti a te sa dosta zanijeni
178
7
 
24
 
! Отговори
за разлика от ГЕРБ преди 11 години
Опорочи предизборните дни и ни осрами пред света с наглостта си и интригите си