Борисов иска вето на Закона за ДАНС

"Нямах време за тройната коалиция, строях магистрали"
Обновена: 7 юни 2013 14:54 | 7 юни 2013 11:17,
197
Борисов иска вето на Закона за ДАНС
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

ГЕРБ настоява за свикване на КСНС по повод приетите днес на второ четене промени в Закона за ДАНС. Това стана ясно от изказването на лидера на партията Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание.

97 народни представители ще изпратят такова искане до президента Росен Плевнелиев, допълни Борисов и посочи, че партията категорично ще настоява държавният глава да наложи вето върху закона. 

Борисов отново коментира и решението ПГ на ГЕРБ да не влиза в пленарната зала. Той отново посочи, че причина за тези действия е пълното незачитане на парламентарната му група.

Тройната коалиция не се съобразява с нашия глас, обясни за пореден път Борисов.

Самите те казаха, че могат без нас, без първата политическа сила – нека да го правят, заяви експремиерът.

По негови думи обаче депутати от ГЕРБ ще влизат в комисиите на НС, защото там се коват закони и така ще са информирани какво готвят останалите политически сили.

Още по темата
Там се взимат решенията и ще знаем какво са планирали, за да можем от трибунката да информираме гражданите, заяви Борисов.

Според Борисов останалите политически сили се опитвали да организират физическа разправа с ГЕРБ.

Повод за думите му беше отново гласуваната вчера временна комисия, която ще разследва полетите на правителството на Бойко Борисов с „Авиоотряд 28“. От това, което знам, те много повече са летели, коментира бившият премиер.  

По негови думи обаче тройната коалиция унищожила документите за полетите.

Той не пропусна за пореден път да изложи тезата си колко нискокачествени самолети са купили тройната коалиция и как трябва да се разследва и тази сделка.

Експремиерът повтори как не е имал време да разследва сделката, защото се е занимавал с градежи. „Аз тогава строях магистрали, мостове, кръгови движения, естакади. Ние спасявахме държавата и я градяхме“, подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
4
 
3
 
! Отговори
ТОЗИ преди 10 години
До АнонименИ КАК НЯКОИ НЕ ПРОУМЯВАТ КАКВА МУТРА Е БОКО
148
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Медиите и разследващите сега се спотайват, криейки истината от българския народ, че бюлетините от Костинброд са *** това реално е скандалът на годината, защото заради разкритието, че бюлетините са фалшиви, станахме свиделите как изборът на хората бе подмененspinderman 300x230 Медиите и разследващите крият! Бюлетините от Костинброд са ***! (СКАНДАЛЪТ НА ГОДИНАТА)Във Facebook се бият с лошите, а ето кой е посочен като мишенаРазследващите органи на скандалните фалшиви бюлетини се
147
6
 
6
 
! Отговори
някой си преди 10 години
Този човек обърка и обърка всичко в държавата в обратна посока на развитието ни и то в своя полза. Време е да спре да ни досажда с простотиите си и глупавата самодоволна физиономия.Да се маха и то завинаги
146
9
 
4
 
! Отговори
Сретан Йосич преди 10 години
Искам физическа саморазправа с Борисов дайте го насам не ме притеснява че е с имунитет пред нищо не важи.
145
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голяма тикво,от теб вече нищо не зависи.Млъкни,макар,че нямаш срама подлецо мръсен.
144
8
 
9
 
! Отговори
НАШТА НЕВОЛЯ преди 10 години
КОЛКО МЪКА ИМА В ТОЗИ ***
143
2
 
1
 
! Отговори
fen преди 10 години
До удриТи явно си *** защо го вменяваш на цял един народ ?
142
7
 
7
 
! Отговори
ехооооооооо преди 10 години
Кой ваш глас, боце! Този он кафенето ли не е зачитан от БСП? Ами скоро целият народ няма да зачита не гласа ви, а вас самите! Забрана за герб, която ни ограби материално, физически и духовно! Каквото и да е било през годините, колкото и недобре да е живял народът, колкото и ограничения да е имало, НИКОГА НЕ Е ИМАЛО САМОЗАПАЛВАНИЯ!!!!!!
141
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов искаше да анулира всички закони, и го правеше успешно
140
7
 
9
 
! Отговори
бг преди 10 години
издънихте се БОИКО..........сега ви правят за смях,а требваше половината от тия *** да лежат в затвора но уви не го направихте и ..ЗАЩО..????.....маи имак козове с което ви цакат А..?
139
7
 
11
 
! Отговори
удри преди 10 години
Абе.Кво мрънкате че нямате работа и сте бедни.Та от началото на прехода БСП е първа или втора политическа сила а ДПС трета в вие за ПЕТИ път си ги избирате.И като сложа Гоце за 10 години вие какво очаквате и като добавя Голия цар който Мафията ви го доведе Така ви се пада.*** народ слаба държава
138
3
 
13
 
! Отговори
Датиготурна преди 10 години
До АнонименДоган не стъпваше в Парламента по цели мандати бе, кьопек ***! На Делян Пеевски това се оказва, че му е втори мандат като депутат от ДПС !? Някоой да го е виждал изобщо в Пленарната зала преди това ? Много скоро ще ви изритаме фасовете с петолъчките завинаги от България !
137
10
 
10
 
! Отговори
бай Ставри преди 10 години
Браво Бойко *** се радва много,'че си на ДЪРЖАВНА работа,но не се знае до кога Както чувам някои твои приближени ти гласят шапката на баш майстора
136
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквуна е пълен *** .... след днешните му изказвания, за мен това не е сериозен политик, който заслужава даверие...този е пълен некадърник и самозабравил се ***.Какво и на кой градиш бе мутро долна след като народа мизерства .
135
6
 
17
 
! Отговори
дърт пенсионер преди 10 години
Сега ще видите какво е репресия. БОП в ДАНС вече си е политическа репресивна машина.. както преди 10.11.1989 година. Ама на пубери като вас това нищо не ви говори. Ще плачете с кървави сълзи. Ама и това заслужавате, като не знаете какво иската!
134
3
 
3
 
! Отговори
Joro преди 10 години
Edinstveniat variant tazi dyrjava da zapochne da vyrvi napred e vsi4ki chlenove na parlamenta, bivshi chlenove I izobshto hora, koito sa ili sa bili po niakakyv na4in na rykovodni postove, da se iztrebiat, zaedno sys semeistvata im I da imame kysmeta da syberem 1000 chestni 4oveka, koito da zaemat otgovornite postove v dyrjavata s ideiata da misliat za neia, a ne za sebe si.Ima li niakoi,koito da misli, 4e tova e vyzmojno :-(
133
13
 
15
 
! Отговори
kork преди 10 години
Ще иска, ама няма! Време беше личната репресивна гвардия на Цветанов да си замине. Цветанов непрекъснато доказва, че е *** и непочтен човек. Няма да е никак лесно на новия кабинет
132
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Abe toi tova ti kazva ,che si e varshil rabotata a ne kato vashite saselovzi i rqzani chetazi deto samo kradqxa i si pravexa zamenki...zaradi koito skoro EC shte ni osado da plashtame ot 8 - do 16 miliarda .Gladam kakvo stava cheta komentarite vi i ne iskam da povqrvam che che ima tolkova mnogo zabludeni i proti xora.....
131
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Експремиерът повтори как не е имал време да разследва сделката, защото се е занимавал с градежи. Аз тогава строях магистрали, мостове, кръгови движения, естакади. Ние спасявахме държавата и я градяхме, подчерта той. Хахааххахахахахахааааа
130
13
 
18
 
! Отговори
Боко тиквата преди 10 години
Аз съм герберче и тиквапроста мене е родила,в изобилие на тиквикрепне партията мила.Аз съм герберче. Обичамнаште тиквички зелени,по избори да ги избирам-първа радост е за мене.Аз съм герберче без мозък,в свят измислен аз живея,всичко казано от вождалюбя, тача и милея.Аз съм герберче и раснав дни велики, в славно време,че затриваме странатахич, изобщо НЕ МИ ДРЕМЕ!