Мишо Бирата поръчан от Цветанов, хвърли бомбата Волен

Националистът твърди, че на бизнесмена била инжектирана отрова
Обновена: 11 юни 2013 14:49 | 11 юни 2013 09:31,
479
Мишо Бирата поръчан от Цветанов, хвърли бомбата Волен
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на "Атака" обяви, че разполага с "неформална информация на хора от ГЕРБ", че лично бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е поръчал убийството на Мишо Бирата.

Националистът обяви пред TV7, че на бизнесмена е била инжектирана отрова, която да симулира инфаркт.

"Много достоверна е тази информация и е база за нови разследвания. Поръчката е извършена от криминална структура", твърди Сидеров.

Михаил Михов-Мишо Бирата, собственик на пивоварната "Леденика", бе открит мъртъв в хотел "Правец Ризорт" на 30 март 2011 г.

Още по темата
Името му нашумя, след  като бяха разпространени записи на разговори между бившия премиер Бойко Борисов и шефа на Агенция "Митници" Ваньо Танов.

Във въпросните разговори Борисов настояваше да бъде спряна митническа проверка срещу “Леденика“. По думите на експремиера той бил "поел ангажимент да не пипа Мишо Бирата".

В парламента Борисов пък обясни, че е имал разговори с бившия президент Георги Първанов за Михаил Михов.

Лидерът на "Атака" сподели още, че в момента Яне Янев изпълнява политически поръчки на ГЕРБ.

Сидеров допълни, че подозира, че от бившата управляваща партия държат компромат, свързан с лидера на РЗС, който го принуждава да действа в тяхна полза.

"Това е единственото логично обяснение за обрата на Янев", заяви Сидеров, който обяви, че са били отправяни заплахи от страна РЗС към хора от "Атака".

"Хора от кръга на Румен Николов-Пашата и "Котараците" в момента създават криминална групировка. Този слух се носи упорито сред групите на протестиращите", продължи с разкритията си Сидеров.

Лидерът на "Атака" направи и опит да се защити заради подкрепата си към кабинета "Орешарски".

Той обяви, че осигурил кворума, след като се вслушал в молбата на своите избиратели, които го били призовали да не допуска връщане на правителство на ГЕРБ.

По този повод Волен Сидеров обяви, че в момента е мишена №1.

"Тази, които се правят, че правят протести, те дори не протестират срещу министър-председателя Орешарски или мандатоносителя Станишев, те визират мен, защото нанесох удара на Борисов", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


479
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
330
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А Сега сериозно. Господарите на Сидеров му заповядаха да подкрепи това правителство. Ако ли не се задаваха нови избори, и тогава като не можеше пак да намерят бюлетини, или да измислят друг скандал, ГЕРБ печели, влиза и Валери Стоянов и сбогом власт, сбогом пари.
329
6
 
13
 
! Отговори
калейчо преди 10 години
...Това беше златния момент Болен Сидеров да направи пари,......МНОГО ПАРИ....!!!Без значение от кой са....те нали не миришат...ама .....Сидеровите смърдят от където и да го погледнеш...ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА...!!...нищо че продаде всичко ...и ВСИЧКИ!!!!
328
6
 
11
 
! Отговори
калейчо преди 10 години
..Сидеров че е обречен-това е ясно...поп Кръстю пасти да яде.....Но!!!..че историята с Мишо Бирата ВОНИ И СМЪРДИ...и ще тежи на ГЕРБерската съвест не го разбра само Цацата...Чадърите вече -не са на мода../Г.Марков.....
327
5
 
27
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Тоя борсук,че е луд, луд е, но защо и медиите са полудели покрай хамалинът Сидеров ? И не само медиите, но забелязвам и някакви хампита тук и те знаели кой е поръчал бирата, а пък аз зная, че българите са най-*** племе на планетата, дори в амазонските джунгли диваците са по-интелигентни от който и да е българин живеещ в България.Такова племе се манипулира най-лесно и след това всеки го язди и яха както намери за добре, а то само реве и скимти и на следващите избори пак си надява хамутът само.
326
13
 
19
 
! Отговори
неутрален преди 10 години
Още ли не са го прибрали този психопат?
325
8
 
9
 
! Отговори
lud преди 10 години
ДО 393Познаваш ли човек който да не е вярвал на ГЕРБ през 2009?
324
17
 
12
 
! Отговори
Лог преди 10 години
Убийството е поръчано от Първанов и Борисов. Цветанов е само организатор, ако убийството не е извършено от НСО. Цветанов е прикривал и следите, а може да е организирал и убийството на съпругата.
323
13
 
31
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Волен ще си извади жълта книжка, че е луд и няма да могат да го осъдят от ГЕРБ
322
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
вие българите сте много наивен народ... заслужавате си каквото си имате......
321
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Засрами се бе, Волене! Как може да пускаш такива слухове, недоказани и лишени от факти! Ами ти така мижеш да очерниш и всеки член на Атака! Голям *** излезе!
320
11
 
15
 
! Отговори
kuku преди 10 години
Аз не мога да си обясня тия глупави подхвърляния-Волен луд , боленА бе вие не знаете ли какво е крайно дясна партия!?Струва ми се ,че народа трябва да придобие някаква политическа култура,именно от него може да започне промяната!
319
13
 
28
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
*** гласуваха за "Атака", така че скъпи българските атакисти трябва да се срамуват, че са гласували за *** партия!
318
6
 
17
 
! Отговори
Никола преди 10 години
Господа, чета написаното до тук, но никой не засегна въпроса за ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, за това че не имало разследване, пак според Сидеров, и се чудя ЗАЩО коментирате човек с комплекси и мания за величие, ясно е че се продаде, за много хора е видно какъв е УМСТВЕНИЯ МУ КАПАЦИТЕТ затова , не се хабете да коментирате един еротичен модел завършил семинария.
317
8
 
23
 
! Отговори
малта преди 10 години
някой да му даде хапчетата на тоя човек
316
11
 
32
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
НЯКОЙ ТУК ИМАШЕ ПРЕТЕНЦИЯТА,ЧЕ ФОТОГРАФЪТ НЕ Е НАПРАВИЛ ХУБАВА СНИМКА НА ВЕЛИЧИЕТО СИДЕРОВ.НАРОДА Е КАЗАЛ: МАГАРЕ ЗАСТАНАЛО,МАГАРЕ ИЗЛЯЗЛО!"
315
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз троля, спамя и вредя на този сайт от близо 5 години. Не го правя в името на някакви политически пристрастия защото такива нямам. Правя го за мое собствено удоволствие. Използвам пробойните в системата им които са много. За този период от време сниших нивото на коментарите и коминтиращити значително, но целта ми не е да сривам сайта до дъното. Няма по тъжно нещо за една котка да умъртви мишката набързо. Играта трябва да продължава и да е забавна! Мяу!
314
8
 
12
 
! Отговори
Психиатър преди 10 години
Системна конфабулаторна парафрения, с тенденция към психопатия!
313
31
 
31
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Гербистчетата газ пикаят! Воленчо им го връща тъпкано за гербистките номерца, дето му играха 4 години...Може да изглежда невероятно, но не Бойчето успя да разтури Атака, а Воленчо е на път да разтури герб.
312
21
 
32
 
! Отговори
stanev преди 10 години
Не симпатизирам на Яне Янев но действително Сидеров трябва принудително да бъде подложен на обстоен преглед.
311
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мнооого ми харесва снимката, перфектно подчертава лудостта му. А ако погледнем през ноздрите, се вижда много добре, че на мястото на мозъка му има само черна празнота!