Мишо Бирата поръчан от Цветанов, хвърли бомбата Волен

Националистът твърди, че на бизнесмена била инжектирана отрова
Обновена: 11 юни 2013 14:49 | 11 юни 2013 09:31,
479
Мишо Бирата поръчан от Цветанов, хвърли бомбата Волен
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на "Атака" обяви, че разполага с "неформална информация на хора от ГЕРБ", че лично бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е поръчал убийството на Мишо Бирата.

Националистът обяви пред TV7, че на бизнесмена е била инжектирана отрова, която да симулира инфаркт.

"Много достоверна е тази информация и е база за нови разследвания. Поръчката е извършена от криминална структура", твърди Сидеров.

Михаил Михов-Мишо Бирата, собственик на пивоварната "Леденика", бе открит мъртъв в хотел "Правец Ризорт" на 30 март 2011 г.

Още по темата
Името му нашумя, след  като бяха разпространени записи на разговори между бившия премиер Бойко Борисов и шефа на Агенция "Митници" Ваньо Танов.

Във въпросните разговори Борисов настояваше да бъде спряна митническа проверка срещу “Леденика“. По думите на експремиера той бил "поел ангажимент да не пипа Мишо Бирата".

В парламента Борисов пък обясни, че е имал разговори с бившия президент Георги Първанов за Михаил Михов.

Лидерът на "Атака" сподели още, че в момента Яне Янев изпълнява политически поръчки на ГЕРБ.

Сидеров допълни, че подозира, че от бившата управляваща партия държат компромат, свързан с лидера на РЗС, който го принуждава да действа в тяхна полза.

"Това е единственото логично обяснение за обрата на Янев", заяви Сидеров, който обяви, че са били отправяни заплахи от страна РЗС към хора от "Атака".

"Хора от кръга на Румен Николов-Пашата и "Котараците" в момента създават криминална групировка. Този слух се носи упорито сред групите на протестиращите", продължи с разкритията си Сидеров.

Лидерът на "Атака" направи и опит да се защити заради подкрепата си към кабинета "Орешарски".

Той обяви, че осигурил кворума, след като се вслушал в молбата на своите избиратели, които го били призовали да не допуска връщане на правителство на ГЕРБ.

По този повод Волен Сидеров обяви, че в момента е мишена №1.

"Тази, които се правят, че правят протести, те дори не протестират срещу министър-председателя Орешарски или мандатоносителя Станишев, те визират мен, защото нанесох удара на Борисов", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


479
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
3
 
3
 
! Отговори
+-+-+-+- преди 10 години
Ами де се изпокриха бандата на кратунковците, бре? Като им гледам умствения багаж, чудно ми е какви ще ги изааааааакат тез дни?
289
9
 
27
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
"Атака" не може да си купи 150 000 гласа на следващите избори, свършено е с тази партийка!
288
17
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Ако е прав ? Какво правим ? Човек да го е страх да е бизнесмен ? Волен каквото му е на душата това му е в устата. Цветанов айде малко на почивка в централния.
287
6
 
5
 
! Отговори
do gerberancite преди 10 години
shto plachete be gerberanci prosti, kat si izbrahte tukvata, ceco kradeco i sviniata fidoska. ha sega plachete i leite sulzi, nema vrushtane nazad, shte im lusnat zadnicite na tikvata i kradeca, na sviniata fidoska i togaz shte zapochne olele-male, u zatvora, konfiskacii na parichkite deto sa gepili i imushtestvata deto sa nakupili.vii plachete, pone shte vi uspokoi zashtoto izduhahte supata, mu-ha-ha-ha!!!Ole-ele-le-e kavo kazah, am ne se gnevete shtoto shte vi mine/az kazah!!
286
11
 
20
 
! Отговори
СС преди 10 години
Руско-турското *** Волен взе бълнуванията си за истина! :))
285
5
 
12
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
До 346Че кой си ти да ми кажеш? Бай турчина от ДПС ли си?
284
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
URODITE BORISOV I CVETANOV KOLKO GADOSTI NAPRAVIHA SEGA TEPURVA 6TE IZLIZA. ETO ZA6RO PROKURATURATA DA IM OTNEME IMUNITETA I NA DVAMATA I VEDNAGA DA BUDAT POSTAVENI POD STRAGA ZA DULGO VRE,ME. 6TOTO OSTAVQT LI GI NAVUN O4AKVAITE O6TE GADOSTI, MNOGO GADOSTI ZA6TOTO GI E STRAH DA NE SE RAZKRIE KAKVI SA GI VUR6ILI. CACAROV DA NE SE KRIE A VEDNAGA DA GI ZAPRE TEZI DVAMATA I ONAZI DEBELATA SVINQ , MASNA GNUS FIDOSVA KOQTO ZATRI SEVEROZAPDNA BULGARIQ. IMALI SME TUPU UPRAVNICI NO KATO TEZI *** NE!
283
7
 
7
 
! Отговори
до Революционер преди 10 години
НАЛИ ТИ КАЗАХ ЧУТУРО ДА НЕ СЕ ОБАЖДАШ БЕ ***,КОЛКО ТРЯБВА ДА ТИ ПОВТАРЯМ БЕ ДИРЕК????????????????
282
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До РеволюционерПо-добре с ДПС отколкото с Касим Дал и Ердоган.
281
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много моля, спрете да наричате волен сидеров НАЦИОНАЛИСТ!Този човек е един измамник с любовта на народа към нацията си.Този човек не е националист. Те може да го сравняваме с Левски и Ботев.Те са се борили за родината си и са отдали живота си, а този е продажник и приятел. Всичко друго е , но не е националист.
280
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ГрозданТова ли ти каза да напишеш Цецо? Няма да го спасиш от затвора.
279
9
 
16
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
До Силвия НиноваВиж какво ще ти кажа моето момиче и си го запиши на лист:Привърженичка си на Сидеров, но а кажи ми не те ли е срам от неговите постъпки? Първо помогна на БСП и ДПС да съставят правителство, после се изгаври с избирателите си, изкачвайки връх Околчица на кон и показвайки среден пръст пред камерите и привържениците си, включително и на теб. За останалото няма нужда да пиша, то е ясно, като го харесваш духай му!
278
14
 
14
 
! Отговори
ДАСКАЛ преди 10 години
ПАДНЕ ЦВЪЦКО - ПАДА И ТИКВУНЯ
277
7
 
14
 
! Отговори
Гроздан преди 10 години
Имах добро мнение за Станишев но след като направи правителство с този психар Волен по-добре да има нови избори.
276
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че това има ли човек, който да не го знае?
275
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може би сте забелязали, че има хора, когато направят нещо лошо, за да не изпитват вина /на кой му е приятно да се чувства виновен-болезнено е/, започват всячески да обвиняват другите. Така сякаш в собствените си очи оправдават лошата си постъпка.Та така и Болен ПРЕДАТЕЛЯ! Как ще си признае сега какво е извършил, даже и на себе си не може! И сега ще иска да ни докаже, че българите се по-лоши от турците.Един вид по-добре е турците да ни управляват, отколкото българи.Това се мъчи Болен да каже
274
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Караибрахим Сидеров Ага се опитва да отклони вниманието на обществото от това,че продаде народа за 30 сребърника на турците! Родоотстъпник! Яне се продаде на Боко, но даде само дупе, а Болен си продаде душата!
273
5
 
17
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Да си припомним как "Атака" влезе в 42-рото народно събрание благодарение на купените ромски гласове и обещанията за 1000 лв. минимална работна заплата и 500 лв минимална пенсия. Според вас "Атака" ***, турска или българска партия е?
272
13
 
8
 
! Отговори
Иво Андонов преди 10 години
На гербаджиите им взеха кокала от устата и им спряха кранчето на далаверите, та сега вият на умряло за власт! Но няма повече да се върнат на власт!
271
0
 
0
 
! Отговори
anonim преди 10 години
До МитьоМного си ***