Благоевградското БСП към "Позитано": Махнете Палев

Зоват протестиращите да не пренасят недоволството си срещу мюсюлманите
24 юни 2013 17:21,
31
Благоевградското БСП към "Позитано": Махнете Палев
Червените искат Юлиян Гошев за губернатор на Благоевград. Снимка: БТА

БСП в Благоевград, общинската организация и областната организация на партията, излязоха с категорична позиция, че оставянето на областния управител, излъчен от ДПС, не е приемливо.

"Това назначение нанася удар на Пиринския край, без по никакъв начин да се опитвам да предизвиквам религиозно или друго етническо напрежение", обяви на пресконференция левият депутат Емил Костадинов, който е и председател на Областния съвет на БСП.

Още по темата

Той посочи, че не познава лично и не коментира персонално назначения за областен управител Муса Палев.

"Благоевград е много специфична територия, много чувствителна територия, нещата, които се случват в Благоевград, имат резонанс не само тук в областта и в страната, имат и международни резонанси и ние трябва да държим сметка за тях", отсече той.

Костадинов призова благоевградчани да проявят зрялост и мъдрост и да не пренасят недоволството си от този конкретен акт, от недоволство си към ДПС, към хората, които изповядват исляма.

Той подчерта, че счита въпроса с областният управител на Благоевград за неприключен.

"Всеки божи ден аз полагам усилия в тази посока, като се опитвам да търсим и да намерим решение, което да съхрани достойнството на всичките страни", допълни той.

Емил Костадинов счита още, че въпросът сега е в полето на двамата лидери – на БСП и ДПС.

По думите му БСП в Благоевград има своята убедителна кандидатура, тя е на Юлиян Гошев и продължава да е актуална.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
3
 
! Отговори
един Помак преди 10 години
администрация".
28
1
 
12
 
! Отговори
един Помак преди 10 години
Муса Палев не трябва да бъде областен управител, не защото е мюсюлманин и се казва Муса, а поради простата причина, че е един некадърник. Но като го махнете и сложат някой Иван примерно ви съветвам да останете на площада, ако и той е некадърник.... Що се отнася до Муса Палев, съветвам някой журналист да го попита в ефир да му зададе няколко елементарни въпроса, примерно "Към централната изпълнителна или към местната власт се отнася фигурата, длъжността на областния управител и неговата администр
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не е вярно, че във всяка партия има достойни хора! в дпс няма такива. обикновени гласоподаватели може да има свестни, но не и ръководителите. и не опира до религия, опира до интереси. там няма ни един, който да вярва истински-нито християнин, нито мюсюлманин.вярват в парите.а въпросното *** муса палев, умишлено го наричам така, е сложен точно с цел да предизвика местен кървав конфликт-родът му е точно от онези, които клаха в батак. хората беснеят неслучайно-защо никой не руга вежди рашидов?
26
4
 
11
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Явно дори и в БСПС има останали няколко читави хора, които са омерзени от коялицията - гей, бей и новообрязания *** сидер ага. Оставка на некомпетентното правителство на Олигарски!Бойкот на медиите на Пеевски!
25
3
 
5
 
! Отговори
ЗАЩО? преди 10 години
ДО КОМЕНТАР 9 ЗАЩО НАСОЧВАШ КЪМ ДПС, НАЛИ МНОЗИНСТВОТО В ПАРЛАМАТА, КОЕТО УПРАВЛЯВА СЕГА , Е ОТ БСП? И ПИТАМ КОЛКО ПОЛУЧИ ЗА ТОВА ???
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДПС=БСП дружинката в момента цели да раздели хората етнически и да вкара максимум хора от ДПС навсякъде. За да може постоянно да тлеят етно конфликти и да бъдем държани като *** в робство. Та не е важна партията а това че тези . То за тех думата хора е странна. Но тези биха продали и родната си майка стига да им го поискат. ***.
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вярно е! КОстов е единствения индиец станал министър в чужда страна, гордост за всички копанарски цига... роми!
22
2
 
12
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
dps e partia koiat osyzdava etni4eski konflikti ,tazi partia e opasna za etni4eskia mir i sled vreme moje da stene po opasno zatova tazi partia triabva da se izkara ot vlasta vedna i da se zabrani
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 18 seiraЗабравяш, че имахме министър председател, който определено си беше ***.И на последните избори гласувах за него.А от ЕВРОРОМА няма никакъв шанс да издигнат достоен човек.Българин или не, щом е от ЕВРОРОМА, гаранторано ще е омазан в ла*на и оплетен в паяжини.
20
3
 
19
 
! Отговори
до 20 преди 10 години
Етнически българи- така ли се казва вече.Навремето им викаха - еничари.Те са по-опасни, защото са продали душите си за гласове от Турция.
19
3
 
12
 
! Отговори
seira преди 10 години
Колкото до ДПС, там отдавна има много етнически българи.Е, питам се:ИМА ЛИ ПРАВО ДПС ДА БЪДЕ НЕ ЕТНИЧЕСКА, ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ?Отговорете си сами...
18
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Паднат ли Палев,Каймаканов и сие пада и БСП.То и без това сте го докарали дотам да сте сателит на ДПС.Затова повечето зам.министри са от ДПС.По голяма отврат от БСП в момента не е имало в историята ни.БСП е срам за нас като българи.
17
19
 
12
 
! Отговори
seira преди 10 години
НИЕ постоянно се кичим с твърдения от рода на това, че сме европейци, че в ХХ-ви век живеем в обединена Европа, че имаме демократична Конституция и закони, че не сме расисти, а дали е така?...ВЪПРОС:Ако имаме достоен човек за президент от *** произход, издигната кандидатура напр. от ЕВРОРОМА, само заради произхода и партията ли ще го отхвърляме?...ВЪВ ВСЯКА ПАРТИЯ ИМА ДОСТОЙНИ ХОРА!!!ВАЖНОТО Е ДА БЪДАТ ОТКРИТИ И ПОДКРЕПЕНИ!!!
16
19
 
11
 
! Отговори
seira преди 10 години
Нещо не е ясно...Въпросния управител е назначен от кабинета. По закон управителя може да бъде ВСЕКИ, който кабинета прецени, че ще свърши работа.Това назначение може да се прави по различно усмотрение - длъжността не е изборна!Колкото до това дали управителя е член на ДПС - какво от това?Няма мотив, по който да се отхвърли ЗАКОННО този служител...Може управителя да е етнически със сенегалски произход и да е член и на ГЕРБ или която й да е партия - това не го дискриминира!
15
3
 
34
 
! Отговори
N преди 10 години
Просто не знам какъв *** трябва да си,че да гласуваш за БСП=ДПС.Знам че комунист да мисли и слон да бърза няма,ама чак толкова големи *** да съществуват направо не е човешко,е кво да е човешко IQ-то на един комунист се равнява на зеленчук.
14
2
 
23
 
! Отговори
до гущер - преди 10 години
не знам знам дали е умен. Пиринския край открай време е българска крепост- Паисий, Георги Измирлиев; прочети данните на Георги Стрезов! И НЕДЕЙ да изкарваш хората разбойници!
13
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
оставка не само на палев а и на орешарски с всичките му велики експерти!!!
12
1
 
17
 
! Отговори
Благоевград преди 10 години
Добре де, не може ли да се организира някакъв референдум в областта и тогава да видим колко хора искат този слуга на турския мафиот Доган и колко не го искат. Нека да видим демокрацията в действие !
11
2
 
37
 
! Отговори
Ivan преди 10 години
И още каза, че сега не му е времето за оставки:)... Боже, какъв наглец! Хайде ,че протеста започва след малко! Да си върнем България!
10
0
 
28
 
! Отговори
Запознат преди 10 години
Как бре вие луди ли сте днеска серГея каза, че протести имало само в столицата! Сега аз на очите си ли ще вярвам или на бащицата серГей! Еее бива ли такива неща това е протести в Благоевгратско нема и това е! Слушаите какво казва вожда и не коментираиите много много!