Блокират границата с Гърция заради Муса Палев

Всяка седмица ще го правим, закани се Джамбазки
Обновена: 24 юни 2013 11:30 | 24 юни 2013 11:26, Камелия Цветанова
50
Блокират границата с Гърция заради Муса Палев
ВМРО се закани да блокира границата с Гърция. Снимка: БТА

Назначението на новия областен управител Муса Палев за поредна тази сутрин събра пред областната управа в Благоевград протестиращи.

Те са категорично против представител на ДПС да заема този пост.

Протестите ще продължат, като в сряда в 12.00 часа ще блокираме пътя при Банско, съобщи зам.-председателят на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки.

Оттук нататък всяка седмица ще блокираме ГКПП при Гоце Делчев, при Петрич, Сандански, Симитли, Кресна, Струмяни последователно, докато този човек разбере, че не е желан, закани се той.

Още по темата
"Сто и една години след Освобождението на Пиринска Македония от турско робство ние ставаме свидетели на едни събития, които определено за ВМРО не са нещо нормално. В Благоевград ни се насажда назначаването на един областен валия от ДПС, който за пореден ден не се появява на работа", заяви Георги Васев, член на ръководството но ВМРО-БНД и общински съветник в Благоевград.

От ВМРО-БНД коментираха и някои изказвания на Муса Палев, които считат, че насаждат междуетническо напрежение и верска омраза, и би трябвало да се проследят и вземат под внимание от съответните органи.

Ангел Джамбазки обяви, че протестът ще продължи и по-късно днес, когато се открива православният кръст, издигнат край Благоевград.

Продължава и събирането на подписи под петицията на ВМРО-БНД срещу назначението на представителя на ДПС за областен управител на Благоевград.

Ако някой провокира етническо напрежение в Благоевградска област, това е ДПС, с това арогантно и нагло назначение, с това несъобразяване с мнението на хората и с този опит да бъде овладяна административната и политическата власт в регион, в който продължават попълзновенията на радикалния ислямизъм, заяви още Джамбазки.

Затова ние продължаваме този протест срещу Муса Палев, докато той не се откаже или не бъде уволнен от министър-председателя Орешарски. Ние ще внесем сигнал в прокуратурата с извадки, цитати от медиите, от явни източници по повод на изказвания на Муса Палев, свързани с нагнетяване на  етническо напрежение, добави той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обикновените хора в България без значение каква вяра изповядват са смазани. Единствено противопоставянето им ги държи на страна и да станат заедно и да направят погроми в царските палати. Да нне се поддаваме. Но да сочим изрУдите ***. Подкрепям!
34
2
 
7
 
! Отговори
viki123 преди 10 години
Наглостта на БСП е безмерна, на ДПС не я коментираме. Струва ми се че малко повече говорим "против турците". Това заиграване с етноса е единствено в полза на ДПС, а и не е безопасно. Да псуваме на комунисти и ДПС, но не на "турци". Призовавам!
33
2
 
9
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 10 години
До RumuРуми ,може ли да ми кажеш колко българи са в парламента в Турция .И назначени като областни управители също. Аз съм била в Израел и знам там хората са от 120 страни събрани ,но само еврей са в парламента. Нещо да ми кажеш по този въпрос.Също да те попитам за отричането на Ботев и Левски от зам . министърката. Преди всичко аз съм БЪЛГАРКА
32
1
 
2
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
kakvy e tozi premier na BULGARIA nemoje da mahne edin oblasten upravite , ne vijda li 4e tozi 4ovek musa shte dokara etni4eski konlikt tova ne shega gospodin premier zamilste se malko
31
6
 
3
 
! Отговори
Rumu преди 10 години
До LILIAНе ми е ясно всеки втори бълг. има приятел/ка/ от турски произход какви са тия драскачи по фей....Турция живеят 72 вида хора които не са мюсл... но не гонят от там нито евреи и т.н.Защо като си турчин трябва да те гонят в Турция?
30
3
 
3
 
! Отговори
тетака преди 10 години
Ангел Джамбазки го гледах как скачаше и оплюваше предишното правителство! Има една приказка - ,,кой какво сам си направи ,друг не може да му стори,,!!! Много добре се знаеше,че ВМРО не може самостоятелно да направи и под въпрос дали изобщо, ще мине бариерата на изборите?! Случи се очакваното, Герб в изолация и кои партии остават?! Сега стачкуваме и не искаме това правителство! ЗАСЛУЖИХМЕ СИ ГО!!!КАТО СМЕ СИ *** НАРОД СЪС СЛАБА ДЪРЖАВА!!!
29
3
 
10
 
! Отговори
LILIA преди 10 години
До НеанонименТУРСКА ***. ПРОСТО СИ ЛИЧИ ЧЕ СИ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ. НЕ ЗНАМ ЗАЩО СИ В БЪЛГАРИЯ ,А НЕ В ТУРЦИЯ ДА ТИ СКЪСАТ ПРОДАЖНИЯ *** *** НЕЩАСТЕН
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Странно е колко нагли и безотговорни люде заемат такива постове... Значи събират се хора на протест, изискват среща, обяснения или направо оставка и тея кел?ши презрително отговарят или напълно игнорират мнение на хора от обществото което управляват! Каква е работата на този човек?- Да се грижи за проблемите на хората в окръга и да е готов с решения и съвети удовлетворяващи потребностите... то па сякаш има смисъл да ги пиша тея работи- МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ- това е решението.
27
29
 
5
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Дали това, което правите не е насаждане на етническа нетърпимост. Дори и Муса, дори и от ДПС той ще бъде длъжен да изпълнява БЪЛГАРСКИТЕ закони. Сигурни ли сте и как ще гарантирате, че предложен от вас човек ще се справя по-добре.
26
1
 
6
 
! Отговори
pak az преди 10 години
Когато инсталирате Adblock Plus , можете да забравите за нея, блокиране на реклами автоматично.Adblock Plus е популярно разширение за Firefox, Opera, Chrome и Android, което блокира досадни реклами и опасни.Друга интересна особеност е свързана с Adblock Plus блокиране на бутоните за контакти като Facebook, Twitter или Google Plus., за да не виждат тези бутони, за да се предотврати тези социални мрежи, събиране на данни от сърфирането ви. adblockplus.org/bg/chrome
25
2
 
22
 
! Отговори
orlinpetkov преди 10 години
Непрекъснати протести до сваляне на правителството!!!!!!!100% мажоритарни избори Ясни правила за отзоваване на депутати.Пасивна блокада по цялата държава:- Блокиране на основни пътни артерии, железопътни гари, морски гари, летища, държавни институции от големи групи хора по входовете.- Забавяне на всякакви плащания към банки, мобилни оператори, ел. дружества, топлофикации, държавни институции, данъчни.
24
14
 
5
 
! Отговори
янка преди 10 години
Джамбазки и ахмед доган ми звучат еднакво по турски
23
1
 
6
 
! Отговори
koko преди 10 години
До KOSTAS LINKEВнимавайте с хапчетата.
22
2
 
18
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
toq tur4in ne moje da govori pravilno balgarski,ama se natiska eiii ako be6e 6to gode normalen 4ovek 6te6e da se otkaje do sega pri vida na tolkova xora deto ne go iskat,al4nost bratko,udaril deto se vika kioravoto 4akai da pusne kokala
21
2
 
34
 
! Отговори
Алф Орешарски преди 10 години
Трябва да се блокират всички пътища не само с Гърция но и с Турция особено е много важно . Да се блокират важните пътни кръстовища и магистрали за 7 дни поне но не от хора а от тежка техника и правителството колкото да го подкрепя интимният приятел на СерГей Станишев ШВУЛЪТ М. Шмит-БОЛ ШИТ няма да му помогне ще падне подобаващо барабар със всичките си еничари ще си отидат от власта и ще настъпи мир и любов
20
1
 
26
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Джамбазки ме кефи, само дето е сбъркал партията.Да стъпва правилно и ще успее.
19
3
 
45
 
! Отговори
Енчев преди 10 години
Очевадно е, че все повече *** губи националната си идентичност, и че дребнособственическата им душица ги прави апатични към всичко, което се случва в последно време. България е на българите, а не на турските ***. На европейските българи - не на комунистическите клики и протежета като Серго-гей и оня смешен мишок Волен, който си продаде ***. Докато се държим като овце, които гледат да си запазят сенцето, и в замяна са стригани и прочее - така ще е. Подкрепям Ангел!
18
1
 
4
 
! Отговори
VD преди 10 години
До Fuckingdnesadblock-plus.softonic/ Функцията на Adblock Plus за блокиране на реклами, банери и други елементи, които често забавят зареждането на страницата и да се предотврати бързо и удобно четене.
17
33
 
8
 
! Отговори
БГ Съдия преди 10 години
И защо блокират границата тия мухльовци ? Как точно ще помогне това?
16
2
 
33
 
! Отговори
провинцията преди 10 години
ако неблокирате изходите на СОфия, няма да падне правителството.