Протестиращи в Благоевград: Къде е Муса Палев?

Десетки нахлуха в областната управа, но отговор не получиха
20 юни 2013 10:21,
36
Протестиращи в Благоевград: Къде е Муса Палев?
Десетки протестират срещу Палев. Снимка: Reuters

Протестиращите в Благоевград нахлуха в сградата на Областна администрация и отправиха своите въпроси към главния секретар Диана Атанасова.

Те поискаха отговор защо не е на работното си място новоназначеният губернатор Муса Палев и как работи областната управа в момента.

Още по темата
Хората приканиха Атанасова да излезе сред другите недоволни граждани. Първоначално тя не прие, но впоследствие се съгласи и излезе.

Отвън й беше зададен същият въпрос: "Къде е Муса Палев и кой подписва документите в момента?"

В отговор Атанасова посочи, че към настоящия момент той не е на работното си място.

"Има обаче устройствен правилник, в който са определени неговите задължения", каза тя.

Полицаи следят на място за опазване на обществения ред и недопускане на безредици.

Към момента протестиращите започват да се разотиват, като приканиха гражданите отново вечерта да излязат на протест.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
1
 
! Отговори
ФЕС преди 10 години
ДОЛУ ГЕРБ, ДОЛУ милиционерско управление !
19
0
 
18
 
! Отговори
златан преди 10 години
Долу ДПС! Долу турското робство!
18
8
 
8
 
! Отговори
ФЕС преди 10 години
Е-е-е-е, големи протести, голямо нещо, скандирания "ОСТАВКА", а сега питания: "Къде е областния управител?!", че Вие изобщо знаете ли какво искате и за какво да протестирате ?!? Ето доказателството, че сте платени, прости - не ... то няма дума, която да Ви опише какви сте !!! Пореден път се доказа, че българският народ не знае за какво протестира и че са от прости по- прости !!!!ХАЙДЕ, със здраве и много поздрави на тия протестиращи в Благоевград !
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страх ме е че се разиграва фарс със скрита цел да падне валутния борд и да се напълнят втори път гушките на тези с големите кредити. Хора, бдете! Сега няма изявена партия която да искаме да спечели изборите и да изведе страната от ямата. Сега е момента да подготвим такава партия, да се вдигне бариера за влизане в Парламента на 5%, та да не влезнат маргинали като Кунева, Костов, националисти... а избори чак догодина!
16
0
 
14
 
! Отговори
BoBo преди 10 години
До БуревестниковСтига сте наричали ДПС турска партия. Това само отклонява правилната посока за борба с това образование.Единственото турско в тази партия е познаване на турски език от по-голямата част от електората им.Истината трябва да се знае. А тя е, че ДПС е дъщерна партия на БСП, създадена от един безродник - Андрей Луканов и един сребролюбец - агент Сава /Ахмед Доган/- също
15
3
 
21
 
! Отговори
abfg преди 10 години
Браво благоевградчни! Не позволявайте на този фес да Ви се качи на главата!
14
2
 
10
 
! Отговори
Македонец преди 10 години
Хах, македонци - пълен майтап! Навремето ВМРО са бесили по тополите за нищо и никаква кражба и в целия югозапад месеци наред не е имало нито едно престъпление, нито едно, а сега? Та, вместо стачки да напишат едно протестно писмо пред македонскийот премиер за уронване престижа на името "Македония". Човекот може да вземе мерки и да вкара армията в България ... ;)
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА БЪЛГАРСКИ СЪВЕТСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯБЕЗДАРНИТЕ И ПРОДАЖНИ АРТИСТИ ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗТЕФАН ДАНДАНИЛОВЦИ В ПОРЕДНИЯ ФИЛМОТ ВЕКОВНИЯ КРЕМЪЛСКИ СЕРИАЛ НА МОСФИЛМ
12
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде,македонци!Още ли го траете този ***?!
11
14
 
4
 
! Отговори
абе преди 10 години
Абе тия сигурно са на Янето хората... Той с противоречива ориентация, те с противоречиви искания. Хем боли, хем сърби.
10
0
 
6
 
! Отговори
KKK преди 10 години
Много си *** Сашееее, много!
9
4
 
38
 
! Отговори
потресен преди 10 години
Ами някой май направи грешката да закача една чувствителна част от България - Македонския край. Там хората няма да понесат наглостта на комунистите и ДПС, и ще дадат пример за поведение на всички българи. Това положение вече е непоносимо.
8
25
 
12
 
! Отговори
fsdfsd преди 10 години
Първо не го пускат в общината, после "Защо не е на работното си място?".. тези ли са нещо ненормални или на мен просто не ми се връзват нещата...
7
27
 
8
 
! Отговори
Ха преди 10 години
"Къде е Палев?"Ами нали не искате да идва в областната управа - ми е на, човека не идва :). Сега пък защо не идва?!?!? За вас угодия няма :D.Иначе, правилно сте се ориентирали да си ходите и да дойдете пак по хладно, че двете хакерки на снимката отпред да не вземат се гънат в тия горещени. Ама то всяко зло за добро - после може да го обвините и в убийство ;)
6
1
 
33
 
! Отговори
Буревестников преди 10 години
.... Освен това, все пак НЕ СЕ намираме в Турция а сме в България! За да постигат толкова чрез наглостта си... някой трябва да им РАЗРЕШАВА нали? Някой трябва да се ПРОДАВА , нали? А тези които им разрешават и се продават на ДПС в огромната си част са БЪЛГАРИ !!! :( Я вижте колко БЪЛГАРСКИ ИМЕНА има депутати и изобщо в листите на една ТУРСКА ПАРТИЯ В МАЙКА БЪЛГАРИЯ?!?! Това не ви ли навежда на някой мисли?!?! Просто Българите в голяма част са ПРОДАЖНИЦИ и чисти БАЙ ***!.... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ :(
5
2
 
36
 
! Отговори
Илиева преди 10 години
този господин като го слушах как говори... Не може да говори чист български, бутат го полицаите да влезе в кабинета че хората не го пускат.... колко трябва да си нагъл ?!?!
4
2
 
34
 
! Отговори
Буревестников преди 10 години
НАГЪЛ... ПО- НАГЪЛ... НАЙ- НАГЪЛ... БГ ПОЛИТИК... ДПС!!! Хитрите турчеляци с всяка изминала година чрез "опиване и сондиране на почвата" стават все по нагли и по нагли... И "захапват" все по голяма част от "дългата ръка,която ги храни" - БКП и ДС! Забележете само колко Министри и заместници им си "вкараха" в смешния кабинет на ОЛИГАРХски и на кои градове точно искат "техни хора" да са Областни управители ?! Пробват си хората докъде могат да се разпрострат в наглостта си.. и успяват за съжаление!
3
0
 
26
 
! Отговори
Социаглист преди 10 години
Муса (Мойсей-на арабски) отиде да нарушава божиите заповеди!
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Dojivqxme otnovo da badem upravlqvani ot DPS ...
1
1
 
25
 
! Отговори
Буревестников преди 10 години
А ? Къде е батко , бе ?!?! :))) ....