Малцина варненци дадоха вота си на изборите за кмет

Гласували са едва 25.22 на сто от имащите право на глас
30 юни 2013 21:16, Петя Славова
56
Малцина варненци дадоха вота си на изборите за кмет
Снимка: БТА

До съвсем скоро жителите на Варна бяха едни от най-активните демонстранти и изявяваха бурно протестите си.

Именно пред  общината в морския град се самозапали и Пламен Горанов. На днешния ден, обаче бе регистрирана рекордно ниска избирателна активност.

Още по темата

Според Кристиян Богоев от Общинската избирателна комисия, пред урните са застанали 25,22 на сто от хората с право на глас. Богоев уточни, че вече са обработени резултатите на първите три секционни комисии, пише БТА.

Близо 290 000 варненци имаха право да гласуват през днешния ден. В общината бяха отворени 385 секционни комисии. Варненци избираха между деветима кандидати. Четирима от тях бяха издигнати от инициативни комитети, останалите пет бяха партийни кандидатури на ГЕРБ, Атака, Либерален алианс, БСДП и ЗНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: изборикметапатияВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
3
 
! Отговори
Варненец преди 10 години
Точно така 54. Нашия град си има своите особености, които столичани няма да могат да разберат. Като например, че Кирил Йорданов бе избран като БСП кандидат, но на последните избори се преориентира като Герб кандидат, а сегашните топ кандидати са всъщност неговия заместник кмет и финансиста му. Да са ни честити. А между другото всякакви оттенъци на синьото не са добре дошли тука. Те унищожиха нашето корабостроене и взеха хляба на много варненци.
50
0
 
5
 
! Отговори
Варна преди 10 години
Като нямаш избор, не гласуваш! Не-варненците да не се обаждат моля, защото не са запознати с местните "кандидати!
49
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
После имайте наглостта да протестирате.
48
2
 
7
 
! Отговори
fsb преди 10 години
хора, научете се да гласувате бе, *** безхаберието, после да не тръгнете пак да се палите, щото тоя ви бил винове, оня ви бил виновен, *** апатията, 22% избирателна активноат! Затва никога няма да се оправим!
47
2
 
5
 
! Отговори
PD преди 10 години
Аз пък съм възмутен, от тези, които са възмутени, щото съм бил възмутен. Още повече, когато вместо да са възмутени, сега, трябваше да работят мъдро и умно за полза роду. И след като ме лъгаха и плашиха колко съм важен в театъра избори, вече ми е се тая. Хайде дружно ми обяснете какъв съм, и какъв трябва да бъда. Толкоз ми е писнало, че и в резултат ще си го преместя в другия крачол.
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То сега и в цяла България да има избори пак такава ще е активността на гласувалите.Хората се умориха да избират едни и същи хора но пък искат промяна и стачкуват.
45
0
 
5
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Турците скоро ще ви намерят подходящ кмет и областен - ама тогава да не ревете ,че не го искате,какъвто -такъв
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вечно сте недоволни бе, когато Кирил беше на власт- защо сме били гласували за него с мнозинство, а сега защо почти никой не бил гласувал. Ами просто е, новият кмет ще знае, че е станал такъв с много ниска подкрепа и столът му постоянно се клати, така няма да се крие зад броя на избирателите си като Кирил и няма да се налага пак 70 000 да излизат да го свалят. Единствения начин кметът да върне доверието на варненци към институцията е чрез работа, ако ли не- знае какво го чака.
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Dosta razocherovashto.nie sme mnogo losho obshtestvo
42
13
 
14
 
! Отговори
системата преди 10 години
Варна не гласува,защото всички вие *** хитреци,които си стояхте по населените места и гледахте сеир,ВИЕ ЗАПАЗИХТЕ СИСТЕМАТА,СРЕЩУ КОЯТО СТАЧКУВАХА ПОВЕЧЕТО СТАЧКУВАЩО ВАРНЕНЦИ.вИЕ И ОНЕЗИ ОКОЛО 30%,КОИТО ГЛАСУВАХА,Я ЗАПАЗИХТЕ.А сега ревете,защо варненци,не са отишли да гласуват,за запазената от вас мръсни главочи,система.Вашето безочие,говори,за вашето малоумие.Като не ви харесва "изборът" на варненци,стойте си в мирните населени места и чакайте.Избирайте си,каквито искате кметове.Лаещи палета.
41
12
 
11
 
! Отговори
strephen преди 10 години
И ЗА КАКВО БРАХТЕ СТУД ПО УЛИЦИТЕ ФЕВРУАРИ? ИЛИ ВЕЧЕ СЕ СТОПЛИ И СТРАСТИТЕ ВИ ИЗСТИНАХА! БРАВО! АДМИРАЦИИ!!!! КОГАТО ВСИЧКИ СА НЕПОДХОДЯЩИ, СЕ ИЗБИРА НА-МАЛКОТО ЗЛО - ПО ПРЕЦЕНКА!!!!! СЕГА ЩЕ ВИ СЛОЖАТ ЕДИН БОЗОВ, КОЙТО Е ЗАМЕСЕН В ДАЛАВЕРИТЕ НА КИРО И ПАК ЩЕ РЕВЕТЕ! ОБАЧЕ ИМА ИЗНЕНАДА ЗА ВАРНА! ИЗПУСНАХТЕ ПОСЛЕДНИЯТ ВЛАК! ЖАЛКО! МНОГО ЖАЛКО!
40
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе уж сте умни хора, всяко нещо си има причина. Щом като градът който даде началото на протестите и който имаше най-много протестиращи не излезе да гласува, това е многозначително. Причината едва ли е мързел да се гласува, ако беше така протестите нямаше да има. Съгласете се, че е по-лесно да отидеш да пуснеш бюлетина, отколкото да протестираш дни наред след работно време.
39
3
 
9
 
! Отговори
оп преди 10 години
на Портних жена му ми прилича на мутреса даваха я по ТВ то като го чака да гласува.
38
4
 
6
 
! Отговори
strephen преди 10 години
До Малеев А ЗАЩО ТИ НЕ СЕ КАНДИДАТИРА? ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО? ПО ЛЕСНО Е ОБАЧЕ ДА СИ СЕДИШ У ДОМА И ДА ГЛЕДАШ ТВ! А ПОСЛЕ ДА КРИТИКУВАШ! ТОЛКОВА СЛАБА РАКИЯ СТЕ ВАРНЕНЦИ, ЧЕ НЯМАМ ДУМИ! ЖАЛКО ЗА ТОВА МОМЧЕ - ПЛАМЕН ГОРАНОВ! ЕДВА ЛИ Е ИСКАЛ ДА ВИДИ АПАТИЯТА ВИ!
37
5
 
8
 
! Отговори
варнеа преди 10 години
не смятам да гласувам за Портних защото тои е с ***
36
3
 
8
 
! Отговори
Shop преди 10 години
До Малеев Е, не може всички да са еднакво зле. Няма ли никой, който поне малко да ти харесва? Като не гласуваш има опасност да ти натресат най-лошия.
35
5
 
6
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
Прав е 36 - и тези избори са нелегитимни!!! От утре - всички пак на улицата!!! Комедията трябва да продължи!
34
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"искам да изкажа своето възмущение от Варненци. Искат промяна но само 19 % изборна активност :( Затова искам да им кажа нещо важно, ако искат да накажат политиците трябваше да има 100 % изборна активност и 100% невалидни бюлетини / сиреч: отиваш да гласуваш, отчитат че си там и пускаш празна или пишеш върху бюлетината за кой гласуваш/ "Не стига дето ни се подиграват с избора на марионетки, ами да ни правят и на маймуни като ходим да им пускаме невалидни бюлетини ?!Тези избори са нелегитимни!
33
4
 
13
 
! Отговори
Varna преди 10 години
искам да изкажа своето възмущение от Варненци. Искат промяна но само 19 % изборна активност :( Затова искам да им кажа нещо важно, ако искат да накажат политиците трябваше да има 100 % изборна активност и 100% невалидни бюлетини / сиреч: отиваш да гласуваш, отчитат че си там и пускаш празна или пишеш върху бюлетината за кой гласуваш/ тогава аджеба ще разберат че политиците не стават за никакъв ***. Благодаря за вниманието.
32
0
 
5
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
"МНОГО ШУМ ЗА НИЩО".Не е по Шекспир! Има ли още шашави,които да искат този водевил да се разиграе цяла Българи?!