Малцина варненци дадоха вота си на изборите за кмет

Гласували са едва 25.22 на сто от имащите право на глас
30 юни 2013 21:16, Петя Славова
56
Малцина варненци дадоха вота си на изборите за кмет
Снимка: БТА

До съвсем скоро жителите на Варна бяха едни от най-активните демонстранти и изявяваха бурно протестите си.

Именно пред  общината в морския град се самозапали и Пламен Горанов. На днешния ден, обаче бе регистрирана рекордно ниска избирателна активност.

Още по темата

Според Кристиян Богоев от Общинската избирателна комисия, пред урните са застанали 25,22 на сто от хората с право на глас. Богоев уточни, че вече са обработени резултатите на първите три секционни комисии, пише БТА.

Близо 290 000 варненци имаха право да гласуват през днешния ден. В общината бяха отворени 385 секционни комисии. Варненци избираха между деветима кандидати. Четирима от тях бяха издигнати от инициативни комитети, останалите пет бяха партийни кандидатури на ГЕРБ, Атака, Либерален алианс, БСДП и ЗНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: изборикметапатияВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
13
 
16
 
! Отговори
край преди 10 години
Властта се упражнява от тези които имат воля и желание за това. Това е положението Изгонихте Киро драматично, палихте се и накрая какво - не ви се ходи на избори. е тогава не знам кой ви е виновен. Приемете че живота е несправедлив един има вестници и банка, друг лъскава кола а трети свадлива и грозна жена. От утре ще нося плакат да "да го ду ха т бедните.
10
13
 
26
 
! Отговори
Варненска тъпота преди 10 години
е на *** НАРОД , после кой ми *** в гащите .............пълен Народен *** .................а после защо Комунистите и Социалистите , Демократите и Либералите Ви яздят като магарета ................нека *** Ви изберат КМЕТ ......все пак те са Български ГРАЖДАНИ
9
8
 
7
 
! Отговори
k^r преди 10 години
e tva mnogo me drazni, purvo horata ne glasuvat, a posle mrunkat che ne im iznasq...
8
6
 
9
 
! Отговори
izroda преди 10 години
imashe kupuvane na glasove i te bqha gerbarite dane obvinqvat drugi partii pone da igraqt cestno
7
13
 
13
 
! Отговори
bobi преди 10 години
Алооо 4 - ами издигните честен и гласувайте за него бе "***"....без участие няма как да изберете честен кмет....демокрацията изисква активно участие, а не само коментари тип "площадни"..."кръчмарски"....и т.н.
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами нали затова хората протестират, защото мафията е превзела всичко и "изборът" е кой нейн представител да продължи да ги мачка. Ако гласуват усилено, ще си трайкат, а междувременно само ще легитимират мафията и тя ще е доста по-спокойна.
5
2
 
25
 
! Отговори
абе преди 10 години
абе хората искат промяна бе !! не го ли разбрахте това ???? да повтарям за вас глухите и слепите - П-Р-О-М-Я-Н-А !!! това е ! промяна не се гради върху старото, върху гласуването и/или не гласуването, промяната става с промяна на мисленето, начина на живот, УВИ не става от днес за утре....
4
5
 
43
 
! Отговори
Мук преди 10 години
И какво да избираме?! Предлагат ни крадец, мошеник, престъпник, измамник, предател, комунист, гад и ***! Да не сме ***, че да ходим да избираме подобни ***? Нека знаят, че бъдещият кмет е избран от *** и комунисти! На нормалните жители на Варна подобни дяволски изчадия не са нужни!И новия кмет след два - три месеца ще прогоним като Киро - крадливото йоркипе - с камъни!
3
4
 
47
 
! Отговори
Варненец преди 10 години
Докато *** владеят града, който и да е кмет - все тая .....
2
2
 
18
 
! Отговори
Анoнимен преди 10 години
mi kato izbora e sulio i pulio normalno
1
0
 
19
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
И каква е тенденцията? Кой ще спечели изборите?