Малцина варненци дадоха вота си на изборите за кмет

Гласували са едва 25.22 на сто от имащите право на глас
30 юни 2013 21:16, Петя Славова
56
Малцина варненци дадоха вота си на изборите за кмет
Снимка: БТА

До съвсем скоро жителите на Варна бяха едни от най-активните демонстранти и изявяваха бурно протестите си.

Именно пред  общината в морския град се самозапали и Пламен Горанов. На днешния ден, обаче бе регистрирана рекордно ниска избирателна активност.

Още по темата

Според Кристиян Богоев от Общинската избирателна комисия, пред урните са застанали 25,22 на сто от хората с право на глас. Богоев уточни, че вече са обработени резултатите на първите три секционни комисии, пише БТА.

Близо 290 000 варненци имаха право да гласуват през днешния ден. В общината бяха отворени 385 секционни комисии. Варненци избираха между деветима кандидати. Четирима от тях бяха издигнати от инициативни комитети, останалите пет бяха партийни кандидатури на ГЕРБ, Атака, Либерален алианс, БСДП и ЗНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: изборикметапатияВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
14
 
! Отговори
alsasi преди 10 години
До Анoнименами то на българина угодия няма. Като не ви харесаха (въпреки че имаше независими кандидати, за които съм сигурна че вие който казвате че няма за кого да гласувате, съм 100% сигурна, че не сте си мръднали пръста да проучите кандидатите. И нали сте голяма маса негодуващи, обединете се и издигнете ваш кандидат, кандидат на НАРОДА, какво роптаете само?!?!
30
0
 
1
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До аз И ще си го преместят в другия крачол...........
29
2
 
9
 
! Отговори
Малеев преди 10 години
До ЦЕЦОЗа кого да гласувам? Посочи един, който да става.....5 анонимника, Бозов - *** на БСП/ДПС, Портних - ГЕРБ (кадър на Мултигруп м/у другото), за Марешки колкото по-малко, толкова по-добре....кажи ми за кого да гласувам? Нито един от тия *** не отговаря на това, което искам да виждам от бъдещия кмет на Варна....
28
2
 
7
 
! Отговори
ЦЕЦО преди 10 години
" ВЪВ ВАРНА ИМА ПЕНСИОНЕРИ И КЮЧЕК ..... ЕЕЕ ГАТИ МОРСКАТА СТОЛИЦА..КАКВО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ - НА ТЯХ ТРЯБВА ДА ИМ ЗАБРАНЯТ" . НЕ МИСЛЯ ТАКА И СЪМ МНОГО РАЗОЧАРОВАН ОТ АКТИВНОСТТА!!!!!!
27
2
 
2
 
! Отговори
Анoнимен преди 10 години
tiq deto kritikyvat 4e ne sme glasuvali. POKAZHETE MI EDIN ZA KOITO DA GLASUVAM BE.
26
0
 
12
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До alsasi Бай *** е цар на оплакването и плюенето - всички са маскари, само той е хубав.... все други са му виновни
25
6
 
10
 
! Отговори
alsasi преди 10 години
До Муко, ами като все роптаете, че никой не ставал, издигнете си вие кандидат и гласувайте за него. Вие само можете да излизате на улицата, да роптаете и нищо друго. Е да, ама не става така. Трябва да иявите гражданската си позиция, ама не като седите на улицата и роптаете, а вземете се съберете, издигнете кандидат и гласувайте за него, колко е простичко, но знам по-лесничкото е да седите като лентяи на улицата и да освирквате!!!!!!!!!!
24
1
 
11
 
! Отговори
аз преди 10 години
Голямо гласуване 19%, затова отиваш и пускаш празна бюлетина и показваш 90% гласували но за никой, тогава ще разберат че не стават за кмет.
23
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" Варна защо не гласувахте???? Излагация. Затова трябва да се въведе задължителното гласуване."Гласувахме сляп ли си?! 75% от нас гласуваха против предложенити от мафията марионетки.Много добре показахме нагласеният кмет които искат да ни сложат.
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До МукЩо така бе Варна? Ми те утре и магаре ще ви сложат!
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След всичкото купуване на гласове: по малко от 3ма на 10 чвека са "гласували" за подставените лица наречени кандидати.75% от варненци гласувахме ПРОТИВ всичките предложени мекерета. Какъв избор е това, да избираш между бои със зелена или оранжева пръчка?!?
20
8
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Варна защо не гласувахте???? Излагация. Затова трябва да се въведе задължителното гласуване.
19
12
 
11
 
! Отговори
Varnenec преди 10 години
Бозов или Портних.... Мисля, че избора е лесен.. Поне за мен.Доц.Бозов е за мен! Родопчанин с голямо сърце, цял живот учил и се доказвал. А не това *** Портних дето незнайно как има общо 2милиона динги, това *** дето се оправда с Кирчо " избрахме по-малкото зло"Аз ще гласувам за Бозов!
18
2
 
10
 
! Отговори
AlekoKonstantinov преди 10 години
Революция, уважаеми съграждани, не се прави с митинги или с протести, а с ... кръв. Да, с кръв. Поровете се из историята и вижте. Но, моментът е изпуснат. Трябваше това да бъде сторено през 1989 или най-късно през 1997. Сега може да е прекалено късно, мафията се срастна с държавата като *** в една неразделима симбиоза, за да премахнеш първото трябва да убиеш и второто...
17
9
 
24
 
! Отговори
Бат Ицо преди 10 години
Протестираш, а не гласуваш - е това не мога да го разбера.
16
8
 
13
 
! Отговори
морска мишка преди 10 години
Всеки град си заслужава кмета!
15
4
 
12
 
! Отговори
край преди 10 години
Някой пък чака да му "дадат" да избира между по-добри кандидати. Ми що си ги не издигнахте тия кандидати бе. чисто мажоритарен избор в град дето всички се знаете. Това което изберете за кмет - това сте вие и града. Така че, не роптайте като след некоя година магаре ви стане кмет.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 14Виж 13
13
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Варненска тъпотаварненска тъпота друг път, евала на хората много ясно, че няма да гласуват.хората вече не желаят да гласуват за "по малкото зло" дават ти да избираш някви хора кой от кой по големи мошенници ти върви гласувай после, който и да избереш все си прецакан.. стига вече с подобни избори това не са никакви избори !!
12
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ВарненецАми направете си подписка и си издигнете кандидат който да бие *** ,................. ,ама че сте прости , то затова града ви заприличва на ***