ГЕРБ ще пребъде, убеден е Цветан Цветанов

Зад отцепниците стои Бареков, твърди той
Обновена: 8 юли 2013 09:12 | 8 юли 2013 08:40,
184
ГЕРБ ще пребъде, убеден е Цветан Цветанов
Снимка: архив, Булфото

Убеден съм, че няма да има вълна от напускащи партия ГЕРБ, категоричен бе зам.-председателят на политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов.

"В събота бях във Враца, където приеха нови членове и всички изразяват подкрепа", допълни той пред Нова телевизия в коментар на вчерашното писмо на петима отявлени ГЕРБ-ери да напуснат партията и да основат нова политическа формация.

Вчера Иван Петров, Павел Димитров, Недялко Недялков, Константин Хаджигаев, Емил Димитров разпространиха декларация до медиите, че започват поетапно прекратяване на членството си в ГЕРБ.

Още по темата

В декларацията им се посочва, че през последните години партията е била овладяна от хора, непритежаващи съвкупността от морални, политически и професионални качества, изисквани и очаквани от обществото.

Цветанов днес обясни, че членството в партиите е доброволно и всеки сам преценява дали да остане или да си тръгне.

По думите му зад отцепниците от ГЕРБ най-вероятно стои Николай Бареков, защото "знаем, че той ще прави политически проект", каза Цветанов.

Според сметките на дясната ръка на Бойко Борисов в ГЕРБ членуват над 70 хиляди души.

По темата за протестите и това дали те ГЕРБ седи зад тях Цветанов каза, че няма как за часове да се организират 20 хиляди души.

"Това са спекулации. Протестът е справедлив, защото е недопустимо държавата да се управлява по този начин", аргументира се бившият вътрешен министър и добави, че лицата на ГЕРБ не присъстват на тези протести.

Времето трябва да покаже истината, а истината е, че съм невинен. Съдът е този, който преценява дали едно лице е виновно или не", коментира той сблъсъка си с Темида по вече двете образувани срещу него дела – едното за възпрепятстване на разследването срещу бившия началник на ГДБОП във Велико Търново Орлин Тодоров, а другото, че е допуснал безконтролно подслушване.

За обвиненията срещу него Цветанов обясни: "Това е опит за дискредитиране, както на мен, така и на ГЕРБ. Аз съм невинен и това ще се докаже с времето. Ханс Пьотеринг, депутат от Бундестага ще участва също в защитата ми", посочи той.

"Що се отнася до това, че съм възпрепятствал използването на СРС-та, СРС-тата е един технически способ, а има много други оперативни способи, които могат да се използват. Следователите са тези, които трябва да доказват твърденията си", обясни още бившият вътрешен министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
37
 
! Отговори
nono преди 10 години
ЕЙ ЦВИНОКИО ТИ И БОКО *** ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА СТЕ В ПАНДЕЛАТА.ТИ СИ ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ И АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК.
72
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Що ли нещо не му вярвам на тойзи господин. Освен ако от вчера, след като се е наспал /ако може/ да е станал чисто нов човек. Мисля, че медийните изяви на гусин Цветанов са само по повод текущи събития, а в действителност обработка на общественото мнение във връзка с обвиненията срещу него, сегашни и бъдещи. Защитна стратегия и адвокатщини.
71
0
 
31
 
! Отговори
Реплика преди 10 години
Добре е подслушвал, но защо не са в затвора ?
70
1
 
22
 
! Отговори
akud преди 10 години
hehehe павел димитров от варна кой не е чувал за този адвокат измамник на дребно
69
7
 
29
 
! Отговори
151516515656115516 преди 10 години
АКО УОРЛИК БЕШЕ ТУК, ЩЕШЕ ДА ОГЛАВИ ГЕЙПРОТЕСТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА
68
8
 
27
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
До всички нормани тук: От партийните централи на БСП и Атака е спуснато разпореждане платените драскачи да копират никовете на нормалните хора и после да пишат идиотщини от "тяхно " име. Прави се с цел хората да бъдат объркани кой на какво мнение е. За да избегнете това си направете "ник" в който да НЯМА ДУБЛИРАЩИ СЕ БУКВИ НА КИРИЛИЦА И ЛАТИНИЦА.
67
9
 
21
 
! Отговори
USA преди 10 години
До ГЕРБЕРАСТКИ ***, PLANETATA NE POMNI PO GOLIAMA GNUSOTIA NARECHENA komunism. IDEA, KOIATO E OSNOVANA OT MOSHENIKA marks I NAIVNIA IDEALIST ENGELS I ZAVARSHILA S MUTRO-MAFIINA GROTESTNOST.
66
3
 
33
 
! Отговори
151516515656115516 преди 10 години
РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ ТОВА Е АМЕРИКАНСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ, МНОГО БОГАТИ И СТРАШНО МНОГО КАТО КОЛИЧЕСТВО БЕДНИ И ПРОСЯЦИ, ХОРА УМИРАЩИ ОТ МИЗЕРИЯ, ГЛАД И БОЛЕСТИ ПОД МОСТОВЕТЕ И В ГЕТАТА. АМЕРИКА НЕ Е ЕВРОПА, В ЕВРОПА НЯМА ТАКОВА НЕЩО, НЯМА ПРОСЯЦИ РОВЕЩИ ПО КОНТЕЙНЕРИТЕ. ТАМ ИМА СРЕДНА КЛАСА, СОЦИАЛНА СИСТЕМА- ДВА РАЗЛИЧНИ СВЯТА НО В ЕВРОПА ТАКИВА КАТО ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ СА В ЗАТВОРИТЕ
65
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе стига сте тръбили с тоя контрапротест. Събрали се 30 бабички на седянка и в всички новини ги дават. Те по-скоро са там за сеира и да ги дават по телевизията.
64
6
 
31
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
кои напуснаха Герб Дотук:1Мирослав найденов - бивш -министър на земеделието, приближен на Бойко Борисов2Емил Димитров - депутат от Герб, щеше да прави Герб 23Павел Димитров - ръководител във Варна4Недялко Недялков - ръководител в Стара Загора5Цветан Сичанов - общинсски ръководител на Герб6Бивш депутат от Герб - ИВан Петровот днес започав поетапон напускане на герб, а сред депаттите зрее недоволство - включителон и по социални причини (свършиха парит
63
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Понеже днес няма да има 'сутрешно кафе' ще оправдая надницата като богославя шефа. ГЕРБ ще пребъде вовеки. Внуците на нашите внуци ще бъдат ГЕРБ-ерчета. И те с умиление ще си спомнят когато искаха да ни цепнат как ние се държахме мъжки.
62
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много му хареса властта на физкултурника, но той ще е причината за смъртта на тази партия заедно с Фидоската.
61
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как става така че всички са невинни не знам.Пък и тоя Барек виж какви ги е забъркал.Я КУКЛОВОДА да му дръпне конците.
60
5
 
35
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
Най-лявата партия сред левите партии - живковистите от Герб се сцепи на две защото креденето свърши и част от тях ще се връщат в парламента.
59
12
 
47
 
! Отговори
ГЕРБЕРАСТКИ БОКЛУК преди 10 години
НАГЛОСТА И АРОГАНТНОСТА НА СЕЛСКИЯ ФИЗКУЛТУРНИК ЦЕЦО КРАДЕЦО Е НЕВЕРОЯТНА.ТAЯ СЕЛСКА ВУНЯЩА ФИШКИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА ,А НЕ ДА СЕ ЛЕНЗИ ВСЕКИДНЕВНО ПО ВСИЧКИ МЕДИИ .
58
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"ГЕРБ ще пребъде" Това ми прилича на надгробно слово за ГЕРБ.Те и комунистите твърдяха,че социализма ще пребъде, ама непознаха :)
57
19
 
30
 
! Отговори
USA преди 10 години
DOBRO UTRO NA VSICHKI MRASNI I GADNI COMUNISTI V TOZI SIDE . BORISSOV I TZVETA NOV SA EDINSTVENITE POLITITZI KONFRONTIRALI MAFIATA V BULGARIA. GERB, GERB I SAMO GERB.
56
15
 
53
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Никога повече герб!
55
13
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До протестиращ 49На Бойко му дадоха мандат да състави правителство, той го отхвърлил И ходи да хленчи из Европа. Срамота!
54
8
 
42
 
! Отговори
151516515656115516 преди 10 години
до 66Да определено е играч, на пазара за амфетамини, цигари и в мутроохранителния бизнес. Ти си луд бе, същински гербераст, АМЕБА