Борисов хока кабинета пред британския посланик у нас

"Новата тройна коалиция няма подкрепата на българите"
9 юли 2013 18:55,
165
Борисов хока кабинета пред британския посланик у нас
Бойко Борисов и Джонатан Алън Снимка: ГЕРБ

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обсъди вътрешнополитическата ситуация в страната с посланика на Великобритания у нас Джонатан Алън, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Борисов обяснил пред Алън, че ГЕРБ е напуснала парламента заради „безпрецедентния опит на БСП, ДПС и Атака да изолират от управлението на страната най-голямата парламентарна група, която спечели изборите“. 

Новата тройна коалиция няма подкрепата на българските граждани и това личи от продължаващите вече над 20 дни многохилядни протести по площадите на страната, подчертал  Борисов. 

„Бизнесът, синдикатите, неправителствени организации и президентът свалиха доверието си от правителството на Пламен Орешарски и призоваха за предсрочни избори. Това правителство и този парламент са изгубили каквото и да е обществено доверие, включително и това на посланиците. Затова нашата позиция остава непроменена – ще се върнем в парламента само за промени в изборното законодателство, след които да се върви към незабавни избори“, заявил още експремиерът. 

От своя страна посланикът на Великобритания Джонатан Алън предал на експремиера Бойко Борисов писмо от британския му колега Дейвид Камерън. В него британският премиер отбелязва, че приключването на управлението с толкова нисък дълг и бюджетен дефицит е истинско постижение.

Камерън изказва своята благодарност към Борисов за сътрудничеството и приятелството им през последните четири години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
2
 
16
 
! Отговори
strandjata преди 10 години
Na kakav ezik mu go obiasni, mnogo mi e interesno!
100
15
 
5
 
! Отговори
Ебах*ти педалите преди 10 години
в тоя червен говорилник. То аслъ само пендъли в столетницата - стари - като ген. Гоцев, по-млади - като Жан виден0ff, и най-млади - като Серж и ***. Халал да им е *** калашник
99
13
 
6
 
! Отговори
Червените БОКЛУЦИ преди 10 години
И няма край на шир и длъж! НИКОЙ НЕ ИСКА ЧЕРВЕНИТЕ *** !!!!
98
3
 
14
 
! Отговори
Митко преди 10 години
Не може винаги да се оправдаваш с другите. И как всички ще фалират като Турция е на върха на благополучието си. Ние сме пак с втората колона на Балканите.
97
7
 
22
 
! Отговори
п преди 10 години
И тея не са свет,но ти Боико си пълен ***.
96
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде бе давайте идеи как да се управлява държавата. Нали сме много вещи и имаме кадърни кадри. Давайте имена. Кой ще правим министър-председател, кой президент, кой кмет. Със заеми и аз мога да я управлявам - сам.
95
5
 
29
 
! Отговори
Ива преди 10 години
Този освен че е много ***, но е и много грозен. Надут като депутатско кюфте и ревльо като нащипана мома, че му откраднали мандата. Ами като си *** и не можа за 4 години да осъзнаеш, че за тази работа трябва и акъл, какво си се захванал с политика бе ***. Спрете да го публикувате, че замърсявате интернет пространството. Пишете за смислени и хубави неща. Стига с тези грозници и простаци.
94
9
 
24
 
! Отговори
Тиква и достойнство преди 10 години
До 1 ХА!ХА!ХА!ХА!ТИКВАТА И ДОСТОЙНСТВО!ТИКВАТА И МОРАЛ!!!ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ ТИКВАТА ПОДАДЕ ОСТАВКА СЛЕД КАТО БЕЧЕ ПРИВИКАН В ПОСОЛСТВОТО НА НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА ДЪРЖАВА-САЩ!!!
93
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ти какво би свършил, когато всички държави около тебе фалират? Щеше да изтеглиш един тлъст заем дето ще ни загроби за още 25 години. Ама нали баце ще си построи 3-ти етаж на село ко да му пука.
92
1
 
13
 
! Отговори
BG преди 10 години
edin shopski yrod se dokaza pred zapadni alchni yrodi kak se machka edin narod tarpeliv i do kade mogat da stignat sas experimenta si tezi posledni 4 godini na gerb
91
29
 
8
 
! Отговори
es преди 10 години
втоЗИ САИТ САМО ЧЕРВЕНИ ***
90
10
 
27
 
! Отговори
Митко преди 10 години
След Брендовата афера, която завърши логично със затвор благодарение на съвестните италиански правораздавателни органи, сега отново ни клепат пред Европа. Аз ако бях на посланника бих му се изсмял в лицето. Че какво толкова свърши самият Борисов като премиер, че да критикува други.
89
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ами това е то,,,,,,,проС шоп
88
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 97В качеството си на първа политическа сила в България. Проблем има ли?
87
8
 
35
 
! Отговори
ревльо преди 10 години
Добре,че посланика говори български, че иначе с ШМЕНТИ-КАПЕЛИ И ТИНТИРИ МИНТИРИ как ще обсъди проблема си наш Боко-пръв, а наритан в миша дупка. Ами просто е бе, Винету-като детската игра Народна топка е- най-едрия си, най-""кадърния" си, най-""умния си, на никой не иска да си играе с теб и да е си в отбора му. Сам си отговори ЗАЩО. Въпросът е риторичен, разбира се-за отговор се иска повече от една прочетена книга и със сигурност не е ВИНЕТУ
86
15
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В качеството си на какъв критикува правителството и до кога ще се излагаме пред света? Какво го еня британския посланик за българския народ, та сме седнали да му се обясняваме?
85
7
 
28
 
! Отговори
@#$%& преди 10 години
Ако ми помогнете да се върна на власт - ще направя каквото пожелаете! Други посланици вече видяха на какво съм способен:) Маскара!! Ако Левски или Ботев бяха живи..
84
36
 
12
 
! Отговори
1 преди 10 години
Заглавието не отговаря много на същината на статията, ама днес.бг са си червени списвачи. Бойко може да е всякакъв, но е достоен и си тръгна достойно, никога не би се унижил както тези сегашните, мъжкар е, не го беше страх от избори. Много е смешно Гея да коментира Боко, такава посрана мишка е, без грам мъжкарство. Също нагло и смешно е Гея да коментира Плевнята, съселът няма един ден работен стаж, осмисляте ли това, един ден не е работил миличкия гей, а Росен се е блъскал в чужбина. БСП=НАГЛОСТ
83
4
 
18
 
! Отговори
цъъъсс преди 10 години
кой е тоя гей бе боко / ти само с такива ли си имаш работа /
82
5
 
37
 
! Отговори
Кракатау преди 10 години
Борисов като някакъв бацил обикаля и се чуди къде да се лепне. Защо не разкаже неговата мафиотска партия как злоупотребяваше с властта си и как си разиграваха коня и държавата, сякаш им беше бащиния