Борисов хока кабинета пред британския посланик у нас

"Новата тройна коалиция няма подкрепата на българите"
9 юли 2013 18:55,
165
Борисов хока кабинета пред британския посланик у нас
Бойко Борисов и Джонатан Алън Снимка: ГЕРБ

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обсъди вътрешнополитическата ситуация в страната с посланика на Великобритания у нас Джонатан Алън, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Борисов обяснил пред Алън, че ГЕРБ е напуснала парламента заради „безпрецедентния опит на БСП, ДПС и Атака да изолират от управлението на страната най-голямата парламентарна група, която спечели изборите“. 

Новата тройна коалиция няма подкрепата на българските граждани и това личи от продължаващите вече над 20 дни многохилядни протести по площадите на страната, подчертал  Борисов. 

„Бизнесът, синдикатите, неправителствени организации и президентът свалиха доверието си от правителството на Пламен Орешарски и призоваха за предсрочни избори. Това правителство и този парламент са изгубили каквото и да е обществено доверие, включително и това на посланиците. Затова нашата позиция остава непроменена – ще се върнем в парламента само за промени в изборното законодателство, след които да се върви към незабавни избори“, заявил още експремиерът. 

От своя страна посланикът на Великобритания Джонатан Алън предал на експремиера Бойко Борисов писмо от британския му колега Дейвид Камерън. В него британският премиер отбелязва, че приключването на управлението с толкова нисък дълг и бюджетен дефицит е истинско постижение.

Камерън изказва своята благодарност към Борисов за сътрудничеството и приятелството им през последните четири години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
13
 
43
 
! Отговори
И какво-мъж БИЛ? преди 10 години
За първи път в съвременната ни история ПИШМАН политик се оплаква на чужди посланици като:ОПИКАНА МОМА в детска градина.Това ли ти е мъжеството бе ***?Да те ..........!!Спирам, защото искам да спазвам добрия тон.А тоя заслужава................................
80
4
 
26
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До Анонимен 85 Предния път катоо обикаляше посланиците се озова с оставка в парламента :)
79
39
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само така.Европа трябва да разбере,че тези се опитват да ни стъпят на врата.Интерпретират изказвания на посланици,ти му казваш: искам оставка,то вика:те нямат ясни искания.Опитват се да влияят на медиите и за слепеца е видно,че успяват.А пък да не говорим за техните медии начело с капута и вестниците.Всеки ден трябва яко плюене,ако това ще ни отърве от червената чума.
78
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЧИФТЕ ПИДАЛИ
77
15
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво е тръгнал като цветарка да обикаля посланиците.Чак смешно!
76
50
 
15
 
! Отговори
dim преди 10 години
тука е пълно с платени 4ервени ***
75
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бате,ми кво ша праимкогато нащте дуПедатизапочнат да се връщат в НС!Ми то само един стига!Ъ?!
74
5
 
32
 
! Отговори
Ципов преди 10 години
Манипулаторите от "Типинг пойнт"преследват успешно известното психологическо обработване на общественото мнение.С теорията на манипулацията става всичко.Учуден съм,че след всичко случило се,герб спечелиха във Варна.
73
7
 
43
 
! Отговори
Геро преди 10 години
даааа 200 бушмени крещят и вандалстват .. това ли е народа ? Не му излязоха сметките :)
72
52
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко си е нормален човек , вслушва се в народа си ,вслушва се и в Европа - когато му кажат че не го искат си подава оставката , а не като тези *** вкопчили се във властта като вампири и смучат ли смучат кръв .
71
23
 
22
 
! Отговори
Дилев преди 10 години
Дали е успял да му обясни какво значи "гей,бей и злодей"...
70
10
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАЖИ МУ МУТРА И ГО ОСТАВИ
69
14
 
55
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
Боко = ***!
68
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въпрос към редакцията на днес, този материал ви го пратиха ПР-те от герб, ако е така помник как пак бяха дописвали дипломатически изказвания, да се почеткат малко сами.
67
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
чета каментари и се чудя : Къде са тия хора на живо- крият ли се -съществуват ли изобщо.Или ги е срам на живо да си споделят мнението-защото си е за срам да подкрепяш очевадно крадлива сбирщина която узурпира властта (не бих казал управляващи)
66
12
 
50
 
! Отговори
ДА АМА НЕ преди 10 години
Ревльото си е ревльо и такъв ще си остане.Много е зле човека.
65
42
 
11
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Мачкай Боко!
64
6
 
50
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
Бойко, защо не идеш да се жалваш в пред работниците от ВМЗ или ОЦК... Или защо не искаш подкрепа от лекарския съюз или сдружението на онко-болните? Може и в някои университет, да обясниш на бъдещите инженери и лекари как трябва да стават овчари и да ядът филии с мас.... Сигурен съм че ще срещнеш разбиране...
63
8
 
56
 
! Отговори
London calling преди 10 години
Ако този кух мързелив и плешив банкянски глиган не се вземе в ръце и тръгне да работи скоро ще изложи България напълно. За четири години направи страната на цирк и изглежда че това не е било достатъчно та сега ходи и хленчи навсякъде.
62
4
 
30
 
! Отговори
1 преди 10 години
До Гошо...***,реве на американски,защото английския не го владее,нагла тиква неграмотна.