СДС иска вот наесен, догодина щяло да е късно

Имаме достатъчно енергия и експерти, рече новият син лидер
Обновена: 9 юли 2013 19:43 | 9 юли 2013 19:42,
58
СДС иска вот наесен, догодина щяло да е късно
Божидар Лукарски Снимка: БТА

В края на есента и началото на зимата трябва да има предсрочни избори. Това каза на първата пресконференция след избирането му новият лидер на СДС Божидар Лукарски.

Според него колкото по-бързо се насрочат избори и това  правителство подаде оставка, толкова по-добре за всички. Той смята, че ще е късно изборите да се състоят идната година едновременно с вота за евродепутати. 

Според председателя на СДС изявленията на посланиците на Франция и Германия са безпрецедентни. Той отбеляза, че може би това е опит на западните съюзници да покажат на управляващите къде е проблемът. Явно е, че това правителство е изразходвало своя кредит на доверие и трябва да си ходи, подчерта той.

СДС има достатъчно енергия и експерти, които да предложат политически идеи, принципи и решения на проблемите, с които да бъдем отново припознати от десния избирател. Крайно време е да спрем да занимаваме хората с проблемите на СДС, а е време СДС да започне да се занимава с проблемите на хората, изтъкна още Лукарски. 

Синият лидер коментира и т.нар. реформаторски блок, като обясни, че се водят разговори и се намират еднакви политики и идеи за излизане от кризата. В никакъв случай обаче СДС няма да приеме да му се поставят условия. Ние при всички случаи ще използваме нашата марка и нашето име и ще се стремим да запазим нашата идентичност, бе категоричен Лукарски.

Той посочи, че задачата му е СДС да се върне в следващия парламент. Ако  не го стори, аз съм се провалил, каза Лукарски в отговор на репортерски въпрос.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
0
 
! Отговори
choss преди 10 години
До bariera_61Уби ги Кабапростака и съмишлениците му, подвластни на терберастията които разрушиха Синята коалиция. Костов през цялото време работеше за единение на сините. Синята коалиция беше добър модел, върху който можеше да се надгражда и една година преди изборите социологията отчиташе 15% подкрепа с тенденция към повишение. ДС кукловодите, които пряко ръководят и контролират БокоБудата, не допуснаха това, внушавайки /а и все още/, че ГРОБ е единственото дясно.
42
2
 
1
 
! Отговори
enchoss преди 10 години
СДС иска ... чакай малко, кои бяхте вие, че и искали ...
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе , тези да се скрият някаде. Прибраха и Кунева, която е за затвора. Вчера, Михайлова дето приватизира гаража на ЦК излиза.Крадци долни
40
0
 
4
 
! Отговори
Mария Шварц преди 10 години
Какво СДС, какви 5 лева. Та нали са един москвич хора там. Язък че бях гласувала дълги години за тях и после за ДСБ. А пък за ДСБ нямам думи направо! Един лидер трябва да е ЕНЕРГИЧЕН и ХАРИЗМАТИЧЕН, ама като го гледам Радан горкия, точно това не е той. И за капак в прегръдка с лелката от Държавна Сигурност,Меглена Кунева. Ужас!! Народа ще си самопроизведе автентично дясно рано или късно, помнете ми думата. Това сега е десен Франкенщайн, нужен на БСП/ДПС за спаринг.
39
1
 
4
 
! Отговори
мъкаааа преди 10 години
РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ЕКСПЕРТИ - САМО " ЕКСПЕРТИ " ОСТАНАХА....ПЕТИМА !
38
1
 
6
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
Купете още един файтон, напълнете го и ... сте в парлачента.
37
3
 
10
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
СДС иска... те имат два автобуса гласоподаватели, ама имат искания и претенции :))) Адските сладури! Кефят ме как си вярват...
36
0
 
7
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Силата и влиянието на една партия не се измерват в това колко е стара и колко е била на власт, а каква група избиратели стоят зад партията и колко от тях са я подкрепили да ги представлява в народното събрание. За СДС са гласували под 50 000 души. Трябва ли целият български народ да се съобразява с 50 хил? При десните важи правилото "много вожд, малко индианец" или "много партии, голяма членска маса, никакви избиратели". А през 1997 г. над 2 милиона гласуваха за СДС. Защо се стигна до това днес?
35
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НОВИ ИЗБОРИ ЗА НЯКОЯ. НО ЗА ГЛУХИ БАБИ ДВА ПЪТИ КАМБАНИ НЕ БИЯТ. ИСТОРИЯТА С ИЗБОРИ ДО ДУПКА Е ПОЖЪЛТЯЛА СТРАНИЦА. ИМА КОНСТИТУЦИЯ , ЗАКОНИ И РЕД ЗА ИЗБОРИТЕ. ДОБРЕ Е В ГИМНАЗИАЛНИЯ КУРС ДА СЕ ИЗУЧАВАТ ПРЕДМЕТИТЕ ЛОГИКА, ПСИХОЛОГИЯ И КОНСТИТУЦИЯ КАКТО ПРЕЗ 1958 ГОДИНА.
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СДС са разкъсани на СЪСТАВНИ части...
33
0
 
7
 
! Отговори
336 преди 10 години
Един пич от фитнеса.
32
2
 
11
 
! Отговори
д преди 10 години
Кой е този?
31
15
 
8
 
! Отговори
Десен преди 10 години
Не съм гласувал за ДСБ никога, но смятам че Радан Кънев е една от малките надежди за голямо дясно обединение. Моля, дайте му шанс!
30
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя презерватив на снимката кой го пита какво иска??С 1% електорат тези НЯМАТ ДУМАТА!!!
29
3
 
5
 
! Отговори
watmark преди 10 години
31 кои хора искат силна комунистическа партия? Нашата комунистическа партия се командва от Москва от двадесете години на миналия век. Защо ни е нова? Тя си е истинска зависима и терористична... Забравил си да сложиш Русия в списъка на чужди интереси. Ако руските интереси са и твои значи си предател. Както Геят.
28
1
 
2
 
! Отговори
обикновен преди 10 години
СС е само смешен.ИК е ГРЕШЕН!Раданеее,Радане?И да имаш конци и да нямаш все тая.Жалко!
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** от както ги има само нещо искати нищо не са далие дадоха ни мутанти симеонча, бойко - все *** пребоядисани на ндсв и герби сего реват заради гербавите си мутанти ли бяха мутри лищото знаят че колкото и да се обединяват народа само ще се изплюе върху тях
26
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората не искат нови демократични партии, а искат една нова и силна комунистическа партия, която да забрани предателските демократични партии ГЕРБ, БСП, СДС, ДСБ, ДПС, РЗС, НДСВ управлявали последните 24 години и тази нова БКП да управлява в интерес на българския народ, а не в полза на чужди интереси на Германия, Франция, ЕС, САЩ, Турция.
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Търсих в тълковния речник да разбера като какво е това " десен избирател". Е ,така и не го открих.
24
4
 
1
 
! Отговори
Лала преди 10 години
ОК. Искате влас, щели сте да оправите държавата. Е, ке гласуваме за вас да видиме какво ще направите ама молим се не се усирсите и вие!!!