Черен циганин съм, но не престъпник, откровеничи Сали

Станал депутат, за да оправи живота на "ромското население"
Обновена: 19 юли 2013 13:55 | 19 юли 2013 12:41,
352
Черен циганин съм, но не престъпник, откровеничи Сали
Доволният Сали - депутат. Снимка: БТА

Аз съм Сали и съм циганин. Циганин съм и се гордея от произхода си. Това, че съм черен циганин, не ме прави престъпник. Сали може да бъде законодател, обяви след клетвата си в парламента новоизбраният депутат от ДПС Александър Методиев – Сали.

"Аз съм дошъл в парламента на Република България, за да променя отношението към нас циганите", продължи с признанията си новото попълнение в редиците на парламента, който зае мястото на Емил Иванов, избран преди дни за областен управител на София.

Сали продължи с откровенията: "Имах строително-ремонтна фирма, бях общински съветник в Самоков, капитан на футболния клуб "Рилски спортист", завършил съм ВИФ".

Методиев обяви, че симпатизира на ДПС, защото прави нещо за ромите и си спомни, че е бил зам.-председател на "Евророма", цели 17 години, но сега страницата била затворена.

Още по темата
 "След 17 години видях ,че "Евророма" не прави нищо за ромското население", заяви още новоизбраният депутат.

Сали пое ангажимент пред журналистите, че ако срещу него се докаже някаква вина по скандалните разкрития с незаконното енерго в Самоков и с купуването на ромски вот, ще подаде оставка.

"Не е вярно. На този въпрос ще отговорям оттук натам само в съда. Не искам да ме забъркват в неща, с които нямам нещо общо. Ще водя дела до дупка, закани се той, като настойчиво обясни, че това е "последно предупреждение" към медиите.

"Имам чисто съдебно минало, аз не съм подсъдим. Няма да позволя без доказателства някой да споменава и да ме обижда", категоричен бе той.

По думите му тече "някакво" разследване за частното енерго в Самоков, но той нямал нищо общо с него.

Александър Методиев обясни още, че знае и кой стои зад атаките срещу него: "Ярослав Мишев – осъждан е многократно за кражби побоища и дори опит за предумишлено убийство".

Новият депутат обаче не каза защо се опитват да го злепоставят, но зад въпросния Мишев седели други хора.

"Питайте го него, попитайте тези хора, които го накараха", настоя депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
45
 
! Отговори
Хак ни е преди 10 години
Хак да ви/ни е!!!!!!!!!!На следващите избори, ПАК НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!Стойте си вкъщи, ходете за гъби, риби, правете се на сърдити...Тоя ви не харесвал, оня бил н`ам к`ъв си.... Ето избраха ви/ни го депутатина!Тоя ще ви/ни гласува законите, бюджетите. А ние целокупно ще го д*хаме!Гласувайте, бе хора! Като не ви харесва никой - надраскайте бюлетината - поне не се "брои" и не се прилепва вашия глас в полза на такива ***, както ако не гласувашЧакам бесепари и бАтакари да ми наслагат минусите ;)
49
2
 
28
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
ПРОТИВНИ са ми всички гласували за БСП ДПС и Юуруш
48
1
 
21
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 10 години
Даа, започва да просветлява бъдещето на България! Явно занапред такива ще са ни депутатите! Натам е насочена и политиката на управляващите! Да живее европейския път на България, с нашите славни ръководители Съси, Мести и Откачан! Последния да загаси осветлението...
47
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да положиш клетва и веднага да започнеш да се оправдаваш, обясняваш и гласиш да съдиш.... Лошооооооо!17 години са му трябвали да разбере, че "Евророма" не прави нищо за ромското население... Лошоооооо!
46
0
 
8
 
! Отговори
plamen.grudev.3 преди 10 години
Тука ст'нах депутат да може да помага на всичкото братя в мах'лата да дава на нашето ток за 'сички. Да има и за старите и зъ младите, и за дицата, щот той е най-важен. И ний сме роми, ама сме и хора. Нашто братя нямаме пари да миймье, съ къпимье, съ таковамье. Писнъ ми вечер 'съ въобразявам кат жена, за да изхранваме петчленно дите. Ходиме при кметъ, ама той дава само на свойте, на българите, па на нас апартаменти ни ще. И подаваме жалби, жалби, жаби, ама не, и за това искаме - ДА БЪДЕ СМ'РТ!!!
45
49
 
4
 
! Отговори
_IsmaiL_ преди 10 години
Напред Сали!Каквото и да сториш няма да е по лошо от Тиквуня.
44
1
 
45
 
! Отговори
потребител преди 10 години
Мисля, че турските сериали са обречени при такава конкуренция която новото правителство и този парламент представляват. То стига дневно само да прочетеш за няколко нови назначения, преглед на тефтерчетата и ФБ и сапунката е пълна
43
2
 
37
 
! Отговори
Боже,Боже!!! преди 10 години
да ни е честит новия представител ...народе!!!какво му разбира акъла на бат ви Сали от законотворство,моля ви се!
42
2
 
53
 
! Отговори
1 преди 10 години
Само БСП може да докара България до такова унизително положение, никой друг! Само и само да са на власт се коалират с онези, които уж бяха жертви на възродителния процес и поставиха държавата в зависимост от един глас и то не на кой да е, а на Волен! Само БСП може толкова нагло да демонстрира,че от нищо не им пука и няма да си тръгнат, само БСП може да даде Доган да управлява. В този смисъл, ако щете, даже ГЕРБ са алтернатива, изринаха ДПС и БСП от властта, затова те са толкова гладни сега
41
11
 
27
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
Сали продължи с откровенията: "Имах строително-ремонтна фирма, бях общински съветник в Самоков, капитан на футболния клуб "Рилски спортист", завършил съм ВИФ".--А! Ама това е Бойко Борисов в *** вариант! :)
40
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щеше да е смешно ... ако не беше жалко.
39
1
 
39
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Израза "Лъже като дърт ***" не е специално за бат'Сали ама в случая си е точно на мястото.
38
1
 
21
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 10 години
Новите 'спецове", светли и честни личности - в Парламента" от ДПС ..:))..Хахахааааааа................dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=6675&pid=44890
37
0
 
38
 
! Отговори
DeadZeppelin преди 10 години
хахахахахахахахахахахахахахахахаххахах.. не знам какво др да ви кажа братлета. Май май ще се стягат куфари скоро. знам че мн от вас ще кликнат червения бесепарски бутон. но аз сьм на 25+ години и от мен се очаква да гледам семейство, не да живея като скот и като стана на 40 да умра от алкохол.
36
0
 
14
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
ne mi trite posotvet 4erveni bukluci
35
1
 
23
 
! Отговори
Bastor преди 10 години
За едно е прав - *** може да бъде депутат и образован човек.Комунистите не са избили само белите интелектуалци.Странно в днешно време как никой не говори за *** аристокрация (не цар киро/миро) ама истинска, образована и културна прослойка на обществото.Просто прекалено много интереси има *** в България да са необразовани, подкупни и лесно контролируеми.А за бат цали може да се съди по делата му и хората с които се е обградил - изнудвачи и мафиоти.
34
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И защо ще работи само за ромското население? Значи *** ще работи за ***,Дпс-то ще работи за турците,българските депутати за тях си,а за нас? За нас кой ще работи?
33
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И защо ще работи само за ромското население? Значи *** ще работи за ***,Дпс-то ще работи за турците,българските депутати за тях си,а за нас? За нас кой ще работи?
32
1
 
21
 
! Отговори
Az.. преди 10 години
До Az..Може ли този който ми е цъкнал червения палец да ми обясни с какво се гордее като представител на циганцкия етнос??!!
31
1
 
48
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н Сидеров,Къде сте? Или сте твърде зает да събирате компромати срещу ония от НФСБ? :)))