Черен циганин съм, но не престъпник, откровеничи Сали

Станал депутат, за да оправи живота на "ромското население"
Обновена: 19 юли 2013 13:55 | 19 юли 2013 12:41,
352
Черен циганин съм, но не престъпник, откровеничи Сали
Доволният Сали - депутат. Снимка: БТА

Аз съм Сали и съм циганин. Циганин съм и се гордея от произхода си. Това, че съм черен циганин, не ме прави престъпник. Сали може да бъде законодател, обяви след клетвата си в парламента новоизбраният депутат от ДПС Александър Методиев – Сали.

"Аз съм дошъл в парламента на Република България, за да променя отношението към нас циганите", продължи с признанията си новото попълнение в редиците на парламента, който зае мястото на Емил Иванов, избран преди дни за областен управител на София.

Сали продължи с откровенията: "Имах строително-ремонтна фирма, бях общински съветник в Самоков, капитан на футболния клуб "Рилски спортист", завършил съм ВИФ".

Методиев обяви, че симпатизира на ДПС, защото прави нещо за ромите и си спомни, че е бил зам.-председател на "Евророма", цели 17 години, но сега страницата била затворена.

Още по темата
 "След 17 години видях ,че "Евророма" не прави нищо за ромското население", заяви още новоизбраният депутат.

Сали пое ангажимент пред журналистите, че ако срещу него се докаже някаква вина по скандалните разкрития с незаконното енерго в Самоков и с купуването на ромски вот, ще подаде оставка.

"Не е вярно. На този въпрос ще отговорям оттук натам само в съда. Не искам да ме забъркват в неща, с които нямам нещо общо. Ще водя дела до дупка, закани се той, като настойчиво обясни, че това е "последно предупреждение" към медиите.

"Имам чисто съдебно минало, аз не съм подсъдим. Няма да позволя без доказателства някой да споменава и да ме обижда", категоричен бе той.

По думите му тече "някакво" разследване за частното енерго в Самоков, но той нямал нищо общо с него.

Александър Методиев обясни още, че знае и кой стои зад атаките срещу него: "Ярослав Мишев – осъждан е многократно за кражби побоища и дори опит за предумишлено убийство".

Новият депутат обаче не каза защо се опитват да го злепоставят, но зад въпросния Мишев седели други хора.

"Питайте го него, попитайте тези хора, които го накараха", настоя депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
0
 
3
 
! Отговори
Теменужка преди 10 години
Това, че е А. Методиев е ***, далеч не се явява същинският проблем. Проблемът се състои в това, че дори да не е виновен в нито едно от тези неща, в които го обвиняват, на първо място той идва с идеята да защитава правата на една малцинствена група в България и да промени според думите му отношението към нея, а той преди всичко трябва да влезе във функциите си на народен представител на целокупния български народ - не на определена група от него.
289
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как ще ги оправи ***?То *** население е добре само като смуче българска кръв!та направете си извода как ще ги оправи.....
288
0
 
1
 
! Отговори
rom преди 10 години
До 6502na nikoi ne pre4i6 bolen
287
0
 
0
 
! Отговори
jon преди 10 години
До БГama imali blgari be be eni4ar
286
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали искате (демокрация),еми ето ви я ,тя (демокрацията) от западен тип,която излезе,че не е нищо друго освен ционистка измама и жидовски грабеж и унищожение на белите държави .В нашия случай се използват от ционистите за тормоз на българите нашенските *** щедро финансирани от еврейна Сорос чрез неговите фондации и манговците са открито подкрепяни от посланниците наСАЩ,Израел и ЕС-еврейският съюз.При бай Тошо *** не смееше да гъкне.
285
0
 
0
 
! Отговори
tryt преди 10 години
"I am not a CROOK..."-бат Сали
284
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
G-N SALI, SHTE NAKARATE LI VASHIA ETNOS DA SI PLATI TOKA ILI VODATA?
283
1
 
8
 
! Отговори
до 321 преди 10 години
Просто е,ние ще им плащаме ток,вода,спешна медиц.помощ,раждания,ще им даваме пари за всяко новородено *** до детеродна възраст,ще плащаме на безработните *** социални помощи,енергийни помощи,итеграционни пари,ще се превиваме ,докато плащаме данъци за да живеят волно ,без задължевия ,но много привилегии,а те ще се държат надменно като ни натякват от Парламента,че са черни *** и са горди от факта
282
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
лъже - не е ***... баща му и майка му са ***
281
2
 
4
 
! Отговори
keles преди 10 години
Егати глупавия ***. Обидно ми е дори да му чета простотиите. Никога няма да се оправи мизерната ни държавица, всеки си разиграва коня както си иска - разграден двор без кучета!!!
280
2
 
8
 
! Отговори
БГ преди 10 години
по грозен *** не сам виждал...боже какво доживяхме...хора или да емигрираме или да ги захващаме ве4е писна ми е нема такова нагло и крадливо правителство..НА ОРУЖИЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ.
279
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И как ще ,,оправи'' живота на ромското население?
278
2
 
4
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Назначените политолози какво правиме.Дайте яснота у нас *** ли има или роми или и двата етноса и каква е разликата между тях.
277
0
 
3
 
! Отговори
ганю ут мажериту преди 10 години
Почвам да си мисля че властуващите искат гражданска война...и то умишлено...а ест след една такава интересът ще е мн за дпс и турция...какво си мислите че ще стане след такова нещо?"турците"тоест българите наричащи себе си така,ще поискат автономия,както стана с косово..проблема не е че човека е ром....проблема е че има минало и е психически разстроен,а камо ли способен да решава проблеми...и това го правят умишлено за да дразнят хората...не се поддовайте на провокации...има и мирен начин-бойкот
276
1
 
1
 
! Отговори
ROMAN EMPIRE преди 10 години
HORAHAITE I DACITE SA RAZLI4NI OT ROMEITE .
275
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябвали са му 17 години за да разбере че Евророма не прави нищо за ромите. Това момче неистина загрява пределно бавно. Колко ли време ще му трябва да прочете един законопроект? А да го разбере? Дали ще му стигнат 17 години? Боко изглежда като гений до него.
274
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боже, какви хора решават съдбините на България!? Трагедията е пълна, държавата е мъртва...
273
1
 
1
 
! Отговори
wc преди 10 години
ima i beli *** po opasni i nagli ot vseki balgarin sas po tamen cvjat na kojata
272
2
 
11
 
! Отговори
до гурбетчията преди 10 години
Абе тъпан.Ти не разбра ли че в тоя вмирисан парламент си вкарват и ***,уж видиш ли каква демократична държава сме?Хем чисти,хем в играта.Досега не бях виждал *** там ноооо и тва доживях.*** животните дето сме.Нооо всичко до време,после не ми се мисли
271
5
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Вие пък българите само може да посочвате с пръст и да обиждате хората, вие не сте никаква нация...само се замислите, турците са *** 500 год подред, а има турска партия в парламента, която ви се меси в политиката... и още по лошото е, че ви командва прави си каквото си иска, що за нация би дупуснала това?...покажете ми една такава? ***