Сали от Самоков се закле за депутат от ДПС

Александър Методиев сяда в стола на губернатора Емил Иванов
Обновена: 19 юли 2013 09:50 | 19 юли 2013 09:50,
154
Сали от Самоков се закле за депутат от ДПС
Александър Методиев – Сали. Снимка: ДПС

Александър Методиев–Сали положи днес клетва като депутат от парламентарната група на ДПС.

Той заема мястото на назначения за областен управител на София Емил Иванов, чиито правомощия като народен представител бяха прекратени в сряда.

Около имената и на дватамата през последните седмици се завъртяха шумни скандали.

Още по темата

Оказа се, че в зората на демокрацията Иванов е работил във вездесъщата ВИС-2. Той на няколко пъти обясни, че е бил обикновен застраховател, всъщност май бил брокер, пък и тогава други застрахователни дружества нямало.

Името на Александър Методиев – Сали пък беше замесено с частното енерго в ромската махала на Самоков, известна още като "Седми квартал". Незаконната мрежа е от над 10 г., а около десет хиляди роми в махалата са нелегално свързани и не знаят що е електромер.

Сали е бил зам.-председател на партията на Цветелин Кънчев "Евророма". През годините е прескочил и до БСП, за да стигне сега в ДПС.

Влизането на Александър Методиев в парламента предизвика буря от недоволство и вдъхнови протестиращите за нови остроумни подмятания.

"Искаме и ние частно енерго", крещяха те в сряда при освобождаването на Емил Иванов като депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Това вече не е парламент, както и нямаме нормално правителство! В НС *** до ***, хора без морал! Като се започне от трибуната с Мая Манолова, толкова недостойна жена, та се стигне до бат Сали! Боже господи, това не е истина, искам да се събудя от този кошмар в България!
98
4
 
1
 
! Отговори
:) преди 10 години
vauuuuv *** dirjava podkupeni Bilgari prost narood 500 godini sa vaa upravlyavali i o6te 1500 dava upravlqvat pak nqma dashe opravite
97
28
 
1
 
! Отговори
Emo преди 10 години
Ей много лоши хора има в тая нашата родинаАз съм *** и не се притеснявам да съм такъв! Имам си образование,работя,плащам си данъците, и какво ако реша да стана депутат няма да мога нали? Защото съм ***!Искам да ви кажа,че вашия любимец буда-тиквата с нищо не е повече от този човек който вие плюете!Всеки гражданин на България, който се е изучил,образовал и тнт има право да се развива!Ясно че ви харесва пожарникари от Банкя да ви управляват, но аз не искам той да е моя представиел в НС!
96
1
 
4
 
! Отговори
vyara.peycheva преди 10 години
Есенцията на настоящото управление на всички нива.https://facebook/photo.php?fbid=10201601931073754&set=oa.380760842023672&type=1&ref=nfИ питат, защо имало протести и, че не можели да "работят" комфортно...
95
1
 
4
 
! Отговори
Едмундо преди 10 години
Нека само погледнем снимката и да се впечатлим от народния представител:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p320x320/1000449_10200241594350212_1580532651_n.jpg
94
2
 
18
 
! Отговори
кръв преди 10 години
с мирни протести нищо не става. Левски: Не думи, дела трябват.
93
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
щом българите не гласуваме така ще става,ще ни управляват *** и турци
92
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой пишат че е расиъм това че хората не го искат а истината е че този не става и то доказано.Бат Сали е типичен член на ДПС и БСП в НЕТА ИМА МНООООГО ИНФО С КОЛКО НИ Е ОЩИТИЛ.
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да благодарим на Сергей Станишев, Стефан Данаилов, Мартин Захариев, Мая Манолова, и този Кку Ку р ум буру ашев и т.н. все изтън чени изтък нати социалисти, браво, дръжте кабинета здраво, да не падне.
90
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До titotiАко прочетем повече за Априлското въстание,ще видим,че и тогава повечето българи са "гледали зад дувара".Дано най после нещата се променят,но като чета коментарите ми става ясно,че робската ни психика няма лесно да се промени.
89
2
 
7
 
! Отговори
Нероден Петко преди 10 години
Не мога да кълна,не мога да псувам,но ако ми падне този ще го кастрирам без упойка да не може да се възпроизвежда ,урода му ***.Как можа този народ така да изпадне.
88
2
 
9
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Айдеее вкараха и *** в парламента..Е това вече е прекалено.. Не стига че са назначени областни упоравители от ДПС, не стига че ДПС взе министерството на инфрастурукурното развитие или инвестициите или както там го измъдриха, ами и *** вкараха в парламента.. Орешко определено трябва да си ходи!!!!
87
1
 
11
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
СРАМ за БЪЛГАРИЯ
86
2
 
44
 
! Отговори
иван преди 10 години
ПОЗОР!!! П О З О Р!!!! ПОЗОР !!!БСП не мога, нямам думи да изразя благодарноста си към вашата партия-пълна с престъпници , продажници, мошеници .Всички ,които се чустваме БЪЛГАРИ е необходимо да протестираме.БЪЛГАРИ подкрепете протестите срещу БСП - ДПС - АТАКА .
85
36
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Расизам и нисък манталитет ,,български,,. Made in bulgaria.
84
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нас наистина ни управляват ***, с буквално определение на медицински - "Вродено слабоумие, неизлечима психическа болест, съпроводена с пълно разрушаване на нормалната умствена дейност"!!! Това назначение е пълна ПОДИГРАВКА с народа и с всички хора, които повече от месец са на улиците и искат тези слабоумници да си ходят!!!
83
1
 
37
 
! Отговори
titoti преди 10 години
Браво на бг. политиците. Лъснаха.Цяла България разбра, че *** е мошеник, че краде на поразия - в случая електроенергия, а те го прибраха под крилото си в парламента.Българи, настана време за ново АПРИЛСКО ///// ЮЛСКО //// ВЪСТАНИЕ. Но категорично заявявам: без БСП,ДПС, ГЕРБ, СДС, ДСБ и другите въшки пиещи народната кръв.
82
1
 
34
 
! Отговори
Бай МангаУ преди 10 години
А, да ни е честито! Днес един *** в парламента, утре 240. Това е бъдещето на България, *** и турци ще ни управляват след няколко години, а ние все така ще се боричкаме помежду си. Ние ще си се заяждаме на дребно, а *** и турците тихомълком ще се сипят в парламента.
81
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България е най-смешният и трагичен цирк в цяла Европа.
80
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде са сега плюещите комунистически *** да коментират новината...*** комунистическа ***, нищо не остана от България. Окрадоха я, изнасилиха я и продължават да настояват, че трябва да ги оставим да 'работят'.. ОСТАВКА!!!!!!!!!!! ВЪН, вие не сте българи!!!!!