Сали от Самоков се закле за депутат от ДПС

Александър Методиев сяда в стола на губернатора Емил Иванов
Обновена: 19 юли 2013 09:50 | 19 юли 2013 09:50,
154
Сали от Самоков се закле за депутат от ДПС
Александър Методиев – Сали. Снимка: ДПС

Александър Методиев–Сали положи днес клетва като депутат от парламентарната група на ДПС.

Той заема мястото на назначения за областен управител на София Емил Иванов, чиито правомощия като народен представител бяха прекратени в сряда.

Около имената и на дватамата през последните седмици се завъртяха шумни скандали.

Още по темата

Оказа се, че в зората на демокрацията Иванов е работил във вездесъщата ВИС-2. Той на няколко пъти обясни, че е бил обикновен застраховател, всъщност май бил брокер, пък и тогава други застрахователни дружества нямало.

Името на Александър Методиев – Сали пък беше замесено с частното енерго в ромската махала на Самоков, известна още като "Седми квартал". Незаконната мрежа е от над 10 г., а около десет хиляди роми в махалата са нелегално свързани и не знаят що е електромер.

Сали е бил зам.-председател на партията на Цветелин Кънчев "Евророма". През годините е прескочил и до БСП, за да стигне сега в ДПС.

Влизането на Александър Методиев в парламента предизвика буря от недоволство и вдъхнови протестиращите за нови остроумни подмятания.

"Искаме и ние частно енерго", крещяха те в сряда при освобождаването на Емил Иванов като депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
10
 
! Отговори
Хасанчо преди 10 години
Салито братче е да ръководи комисията по етика.Е и това ако е парламент?
78
1
 
18
 
! Отговори
! преди 10 години
Спешни промени в изборния кодекс и нещата ще се наредят. Първо без средно образование никой да няма право да гласува! Второ да се гласува за личности и те да могат да бъдат отзовавани. Трето да има мажоритарен вот защото ти гласуваш за едни и после с тях управляват още 5 партии. След това български граждани, но такива, които не живеят в България повече от 1 година изобщо да нямат право на вот. Ей тия малки работи ще покажат истинските желания на хората. Обществото сега е разделено на ГЕРБ и БСП
77
1
 
26
 
! Отговори
хммммм преди 10 години
Вече съм убеден че се прави умишленно целия този цирк. Може ли да избираш хора толкова пропаднали като този ПРЕСТЪПНИК от малцинствата и да не разбираш, че правиш грешка.Май не искат да сме в ЕС видя им се тясно !!!
76
1
 
23
 
! Отговори
Dan преди 10 години
*** тези имат неизчерпаем ресурс от управляващи бре!!! Като почнеш от Пеевски, минеш през Емил Иванов и "Чершката на тортата", /тук има барабани/.... ДПС представяяяяя /пак барабани/ Бааааат Сааааалиииии....../на барабаните-ретуш/!!! Уаааауууу.... какъв управляващ какъв ерудит, какъв....*** само...идва ми да заскандирам ДЕЕЕ ПЕЕЕ СЕЕЕ, ДЕЕЕ ПЕЕЕ СЕЕЕ, обаче нещо ме стиска за гърлото....от вълнение ще да е няма от какво друго да е!!!!
75
1
 
15
 
! Отговори
Journey преди 10 години
Усещам в този човек от снимката, една такава "вътрешна решимост"....
74
1
 
18
 
! Отговори
Az.. преди 10 години
До ПарламентаА кой представлява България?!! Онези недоразумения които гласуваха с една бюлетина за бсп и дпс или онези с 50 лева и пица или онези нестъпвали в България по 20 и повече години не четат и не пишат на български, но гласуват и тук и там в турция или *** които бълват деца утрешнен "елит" и гласоподаватели??!!!! Те ли да ни представляв3ат като общество??!! Достатъчно са ни "представили" пред света!!!!
73
1
 
9
 
! Отговори
СИЛВЕСТЪР преди 10 години
Ле, ле ,ле ............. ТОЯ , ГЛЕДА МНОГО ЛОШО !!! ТОВА БСП И ДПС НЯМАТ ЛИ ЧИТАВИ ХОРА !??ТЕ ОСВЕН АПАШИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ ДРУГО НЕ ВАДЯТ НА ТЕЗГЯХА !!! Ей, това е доказателство , че се готвят за голям апашлък , слагат" подготвени " хора !!!
72
1
 
17
 
! Отговори
НА БУНТ преди 10 години
Лелелелел Убиват ни БЪЛГАРИИИИ , ДА ГИ ИЗМЕТЕМЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ
71
2
 
34
 
! Отговори
Патриот777 преди 10 години
Лично този усигури 30 000 рома гласа за Бсп във районите на Самоков,Ихтиман,Костенец дори и Дупница във замяна на депутатски стол!После ми кажете кога ще се оправим?Май трябва скоро и Митьо пищова да влезе там пък и Галевите тогава пак мълчете.Протести до дупка до победата.Трябва нова партия партията на народа!
70
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комуноиди червени, къде сте?????
69
1
 
3
 
! Отговори
Pablo преди 10 години
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/996793_4959821004314_1055600033_n.jpg
68
1
 
25
 
! Отговори
Гопето преди 10 години
Поредното ново дъно за България !!!! Как не Ви е срам държавни изменници !!! Въжето за Вас до девето коляно!!!
67
1
 
10
 
! Отговори
Гопето преди 10 години
Поредното ново дъно за България !!!! Как не Ви е срам държавни изменници !!! Въжето за Вас до девето коляно!!!
66
1
 
19
 
! Отговори
DeadZeppelin преди 10 години
баси майката братя, започвам да усещам че тоя целия процес е умишлен и пагубен за всяка една работеща мозъчна клетка от тая държава
65
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, просълзих се. Най после ги интегрирахме. Нямам думи от щастие. Да живее най демократичната партия ДПС на всички земни клъбета. С вас сме до гроб.Гади ми се вече...
64
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
РЕЗИЛ..
63
1
 
24
 
! Отговори
А българите ? преди 10 години
Българите нека си плащат тока, своя и на циганорите.Това ако е държава: Накъдето и да се обърнеш - мафия. Мошеник ли си и депутат ставаш.Толкова ли пропаднала нация сме, че мръсотията е на пиедестала.БСП, ДПС, Атака, ГЕРБ, СДС, ДСБ - да изброявам ли още? ------ съвременните въшки лочещи кръв от народа.Честно, отвращавам се от действителността.Лошото е, че не виждам изход.
62
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ивецатръгвай! Моят син е на твоите години и е в Англия.Казала съм му - ще се виждаме само на английска територия, на наша НЕ!
61
1
 
29
 
! Отговори
Пепи преди 10 години
Дъното отдавна е достигнато....започваме да копаем!!
60
1
 
24
 
! Отговори
Поп Сланинкьо преди 10 години
Как няма да се закълне, та нали неговите хора са пред НДК-то.Няма да се учудя, ако и братя Галеви ги помилват и ги назначат за кмет и главен архитект.