Не сме се договаряли за избори, категоричен е Борисов

Хакнаха ми сайтчето, оплака се той за Facebook
30 авг 2013 19:53,
135
Не сме се договаряли за избори, категоричен е Борисов
Борисов в Бургас. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично отхвърли твърденията, че е договорил с БСП предсрочни парламентарни избори през май. В последните дни в публичното пространство се появиха подобни твърдения. Днес обаче Борисов ги нарече „поредна манипулация”. Според него тя е направена от левицата.

"Нито сме имали срещи, нито уговорки, нито телефонни разговори.  По този начин се цели да се объркат протестиращите и хората в България, които не ги понасят вече", обясни лидерът на ГЕРБ в Бургас.

Лидерът на ГЕРБ пристигна в Бургас за среща с кметове, общински съветници и активисти на партията му. Той отново обясни, че правителството трябва да падне час по-скоро и допълни, че е целият актив на партията ще разяснява на хората колко е важно това да се случи.
 
Всяко тяхно назначение предизвиква скандал, добави Борисов. Той каза още, че вече няма никакви колебания, че сегашните управляващи биха могли да направят нещо, тъй като са "кадрово неподготвени".
 
Борисов още веднъж потвърди, че членове на парламентарната му група ще влязат в парламентарните комисии. Той обаче беше категоричен, че ПГ на ГЕРБ няма да се включи в ръководството – нито на парламента, нито на комисиите.
 
Лидерът на ГЕРБ обясни и причините за решението си: „Да ги принудим да имат кворум, защото сега с по пет-шест човека взимат решенията. Второ, за да можем да алармираме по-своевременно обществеността за това, което мислят да правят”, каза Борисов.
 
Лидерът на ГЕРБ коментира и новият политически проект на отцепници от ГЕРБ – ”БАСТА”. "Пожелал съм им успех, обаче не можеш да кажеш на това, което си правил  четири години - "Баста!", заяви Борисов. Той припомни, че един от основните участници в проекта – Мирослав Найденов, е бил земеделски министър 4 години в неговия кабинет. Той обясни, че не може да разбере защо щом управлението на ГЕРБ не му е харесвало, не си е тръгнал.
Никой на сила не го е държал дори и минута, обясни Борисов и допълни, че не може да разбере защо новата формация се е съсредоточила само в критики срещу неговата партия.
 
Борисов коментира и темата с изчезналия му профил във Facebook. Както Dnes.bg вече писа, профилът на лидера на ГЕРБ изчезна в сряда от социалната мрежа.
 
Хакнаха ми сайтчето, уплашиха се. Сега в понеделник ще вляза в Twitter да видя там какво ще направят, заяви Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
4
 
! Отговори
Профила или Сайта преди 10 години
Профила или Сайта , кое от двете?Тодор Живков беше същия кравар и офчар преди 1989 , сега тоа , това е подобно на шменти-капели на Пресконференция в Германия където се изложи Бойко
90
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От кого ли го пазят пазвантите ? Народът толкова много го обича !
89
6
 
4
 
! Отговори
освободител преди 10 години
Какво става с тези 250 000 нови работни места ? Да не би да ги отварят утре а ?Дано да успея най после да разбера. А заплатите 1000лв ли ще са ?
88
0
 
7
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Константин Тренчев веднага в Затвора за излъчения Док. филм на германскта телевизия Das Erste - - Exclusiv im Ersten: Deutschlands neue SlumsDas Geschaft mit den Armutseinwanderern ;тука став въпрос за ТРАФИК на ефтина работна ръка от България чрез така наречените ZEITARBEIT фирми посредници в Германия
87
4
 
11
 
! Отговори
Знаещ преди 10 години
Вервайте му! За първи път да каже истината.Никой не го иска нито леви нито десн. И за това и никой не разговаря с него, камо ли за предсрочни избори.
86
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нямаш си представа колко народ и тебе не може да те понася,но тези платени журналисти ни те натрапват всеки ден -и какво слушаме глупостите ти.Но длъжни сме да те търпим,имаш пари и се тресеш всеки ден по телевизии, вестници и блогове.И престани да обиждаш противниците си с тези долни епитети като селска клюкарка ,а по добре виж себе си -един застаряващ селянин -елементарен,без всякакъв вкус,а простотията ти с възрастта ти все повече излиза наяве.Прихиатрите и диагноза са ти поставили вече.
85
7
 
13
 
! Отговори
До Б.Б. преди 10 години
"Хакнаха ли ти сайтчето"? Нека ти дам един приятелски съвет, първо, научи какво е сайт, какво е профил и второ, не се занимавай нито с Интернет, нито с политика, защото не ги рабираш! Със здраве!
84
6
 
10
 
! Отговори
КРАДЛИВИЯ СЪСЕЛ преди 10 години
Яяяяяяя, позитановчетата са си отворили по една купчина браузери и шлякат минуси Хахахаха! Ай като остана след обяд свободен ще ви дам един урок по "харесвания'. Ххахахах! Смешковци!
83
7
 
6
 
! Отговори
Бръчков преди 10 години
Какво толкова се спекулира с тези назначения ? Всяко правителство идвайки на власт от 24 год. насам винаги с това е започвало ! А що се касае за какването , сигурно с часове са му обяснявали какво значи това ... и кога най-после ще каже кога му е кеф да има избори !?
82
2
 
6
 
! Отговори
E преди 10 години
KAKVO MOJE DA KAJE EDNA MUTRA NI6TO POVE4E OT LAJI TI POJARNIKARU NIKOGA POVE4E NIAMQA DA VIDI6 VLAST ZA6TOTO SI TAP KATO BOB PAK I SRETAN TE KANI NA KAFE
81
6
 
25
 
! Отговори
до 108 преди 10 години
Добро утро, пъпчиви Гейберчета! Цецо дава ли ви премии в събота?
80
6
 
15
 
! Отговори
дo 106 преди 10 години
Добро утро Герберасти!
79
14
 
8
 
! Отговори
КРАДЛИВИЯ СЪСЕЛ преди 10 години
Добро утро, ***!
78
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе какви избори бълнуваш ТИКВО ТАКАВА!
77
15
 
7
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До ВасилевХората продължават да се самоубиват,само че никой не го прави на политически проблем!Червените кхмери се наместиха и рахатясаха...
76
14
 
6
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До ВасилевХората продължават да се самоубиват,само че никой не го прави на политически проблем!Червените кхмери се наместиха и рахатясаха...
75
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе, от кога фейса стана със сайтове, по мое време си имах профил???
74
9
 
28
 
! Отговори
ИВО преди 10 години
Хакнаха ми сайтчето, уплашиха се. Сега в понеделник ще вляза в Twitter да видя там какво ще направят, заяви Борисов.ИЗКАЗВАНЕ НА БОКО ПРОСТОТИЯ И ТЪПИЗЪМ
73
10
 
23
 
! Отговори
Мария преди 10 години
Дано на тиквата и изсъхне дръжката ! По *** човек от него няма . На "сайтчето" кой пише на Винету,понеже съм убедена ,че той не може да си включи сам компа?
72
5
 
6
 
! Отговори
Нике1класик преди 10 години
до ренегат------Какво имаш ти против седесарите,сякаш незнаеш кой ни е родния гьол?СДС не е разрушило нито Варшавския договор нито пък е разрушило СССР!А в нашия общ роден гьол България имаше възродителен процес и СДС ни спаси да не падат незнаини бомби от самолети върху главите ни!С помощата на БКП и ДС естественно гарнирано с обща лапачка