Младенов за ордена на Отие: Външно реставрира ДС!

Бившият министър от ГЕРБ смята, че президентът ще реагира
3 сеп 2013 14:20,
63
Младенов за ордена на Отие: Външно реставрира ДС!
Николай Младенов. Снимка: Булфото

Бившият външен министър в кабинета на ГЕРБ Николай Младенов окачестви невръчването на орден "Стара планина" на френския посланик Филип Отие като гаф на Министерството на външните работи.

"Това действие е в резултат от пълната реставрация на кадрите на ДС в МВнР. Франция е съюзник и приятел на България. Ордените в България се връчват от президента. Надявам се той и опозицията да реагират остро и категорично", написа той във Facebook.

"А защо да не получи символичен орден от протестите?", коментира още Младенов.

По-рано днес БНР съобщи, че Отие ще отпътува от България без традиционно раздаваното в края на мандата на всеки дипломат у нас най-висше държавно отличие орден "Стара планина".

Предложението за удостояването с подобна дипломатическа чест трябва да бъде направено от външния министър и след това одобрено от Министерския съвет, а реализирано от президента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че те го раздават то зи орден на *** и Пульо, аре спрете се малко! Пък и въпросният е работил за интересите на своята държава, да му дадат те орден. Дайте доказателства за негов принос към развитието на България! И не само негов, 95% от наградените не заслужават да го имат- само политически мижитурки и "бизнесмени". А пък този *** от снимката да не се обажда неподготвен, да си гледа службичката при *** и да мълчи!
49
8
 
7
 
! Отговори
SS преди 10 години
дреме ми на оная работа за френския посланик
48
3
 
3
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До Цион $И на Моника Йосифова братчето да не забравиш!!!
47
3
 
2
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До АнонименТо па сегашният,на какво прилича на........
46
3
 
2
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До АнонименТо па сегашният,на какво прилича на........
45
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя, бившия министър на Външните работи на какво прилича само?!?Тая отвратителна физиономия как се гледа в огледалото всек ден?Вместо да се скрие някъде и да не досажда, той изпълзя от дупката си и пак ни се натрапва
44
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
няма по-гнусно и долно нещо от предателитегербавите биха предали всеки - независимо какъв е комунист фашист мюсулманин или християнинвсички на чело с боко и тоя на снимката са такива тая си е направо за разстрелшефовете му го уредиха в някяква организацийка на хранилка за национални предатели
43
6
 
18
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Тоя *** от снимката офоциално подкрепи главорезите-бунтовници в Сирия!Цялото ГЕРБ е една гнусна комунистическа терористична групировка, тръпки ме побиват.
42
0
 
20
 
! Отговори
Dnes.bg.1 преди 10 години
Знае си урока! Нали точно неговият ТАТКО е бил офицер от ДС? А чичо му е другарят Петър Младенов?
41
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някои български политици направиха страхотен бизнес от продаването на националните ни интереси. Благодарение на такива алчни мекерета сме бедни и окаяни, монополи са ни яхнали, а чужди господари вече чертаят бъдещата ни история според своите нужди. Бедна България!
40
4
 
20
 
! Отговори
55 преди 10 години
И след всичката тази помия изляна върху всички и всичко в последните 24 години, и при това че в момента всеки втори лъже, *** краде не само от частни фирми а и от държавата не се ли сещате че в лошота ДС е защитавала и Държавният интерес на тази държава.Сега кой се грижи за това?"Изтегляме всички агенти от чужди посолства" - г-н Жельо Желев.И каква полза от това, да сте чули някоя друга държава въобще да си е признала за такива? За съжалени няма такива други продажници като нас.
39
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма такава подла слуз, като този *** Младенов. Каква човешка *** !!!!
38
4
 
24
 
! Отговори
Цион $ преди 10 години
Ето го соросоистчето ционистко! Ето го, вижте го. Другите са ясни...Соломон Паси, Марин Райков, Росица Плевнелиева и т.н.
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДС отроче говори за ДС
36
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как да му дадат орден на човека.Барети скачат с парашути у нивите на селяните ни да крадат люцерна.Франсетата ромите ни гонят и не ги искат........То няма смисъл, ама аз да попитам ... Нашият посланик ако се бе изцепил за политиката на Оланд, дали щеше да си иде с орден от Франция, че се не сещам? Щото основен принцип в международното право е ... реципрочността, нали?
35
4
 
29
 
! Отговори
tuzarya преди 10 години
Младенов, Младеноввввв..! Ти отроче комунистическо си много, много болен! Какво реставриране на ДС виждаш в болния си мозък?!
34
3
 
15
 
! Отговори
Разбирачев преди 10 години
Каква е приликата и разликата между Вигенин и *** Марийкин, т.е Никито Младенов?Приликата - и двамата са гейове , не по-точно са ***.Разликата - различни мъжки приятелки. Освен това Вигенин е доста мазен, а Никито се прави на мъж. Какъв мъж бе, с тая сцепена халка....
33
5
 
16
 
! Отговори
Данъчен преди 10 години
Колкото до награждаването с орден на Отие, според мен човека заслужава наградата и най-добре е тя да му бъде поднесена от протестърите, те пари имат събират съответната сума, отиват в монетния двор купуват ордена и президента му го поднася на площадчето пред президентството, и фонтан има в страни е археологическия музей, а около тях контра-протестиращи - мила родна картинка.
32
3
 
12
 
! Отговори
Данъчен преди 10 години
До Олег КошевойНадявам се знаеш кой е Олег Кошевой, за какво се е борил и как е загинал..... Аман от скрити лимонки/комунисти/ в център-дясното пространство! Очаквам скоро и Зоя Космодемянская да се появи с "грижа" за БСП. Не знам Бойко как ви е избирал, ама понякога къртите паважа.
31
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Важното е Младенов,че ти повече власт няма да помиришеш.