Сидеров се подигра с вота: Не коментирам нероден Петко!

Националистът отказа да обяви как ще гласува "Атака"
Обновена: 18 сеп 2013 16:58 | 18 сеп 2013 16:30,
157
Сидеров се подигра с вота: Не коментирам нероден Петко!
Волен Сидеров. Снимка: Булфото

Не можем да коментираме "нероден Петко", така лидерът на "Атака" Волен Сидеров коментира готвения от ГЕРБ вот на недоверие.

Националистът припомни, че ГЕРБ няколко пъти е променила позицията си за какво точно ще бъде вота – първо се обявили, че е за цялостна политика, а после са решили да е частичен, срещу Министерството на инвестиционното проектиране.

"Очакваме утре да обявят, че са се отказали", заяви още Сидеров и отказа да обясни как ще гласува партията му.

Лидерът на "Атака" обаче се похвали, че партията му е предприела инициатива - да внесе в парламента решение за налагането на мораториум върху закупуването на земеделска земя от чужденци до 2020 г.

Той припомни, че по време на управлението на Симеон Сакскобургготски парламентът е гласувал да се даде право на чужденци да закупуват земя и това влиза в сила от 2014 година.

"Ние се обявяваме против и предлагаме мораториум до 2020 година", обяви Сидеров.

По думите му българската земеделска земя в момента е 10 пъти по-евтина от средната цена в Европа и по тази причина е твърде възможно след 1 януари 2014 огромни парцели да бъдат изкупени.

Според него това ще създаде реална опасност за българското земеделие.

Още по темата
"Ние искаме то да бъде запазено в български ръце, за да може да храни страната", аргументира се лидерът на "Атака".

По сметки на националистите у нас средната цена на декар е около 440 лв. или 22 евро, докато в Холандия средната цена е 2930 евро, а в Италия - €1430.

Така експертите на "Атака" изчислили, че при настоящите цени обработваемата земеделска земя на страната - 37 млн. дка, би струвала 8 млрд. евро.

Като сравнение Волен Сидеров посочи, че печалбите на Facebook за 2013 г. възлизат на 100 млрд. евро.

"Една компания би могла да изкупи половин България и да осъмнем гости в собствената си държава", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
7
 
18
 
! Отговори
h преди 10 години
А турската *** къде се беше скрила до сега. В сарайте на Доганчо да му мие крачетата ли?
100
13
 
25
 
! Отговори
даскал Кольо преди 10 години
Национални предатели: 1. Поп Кръстьо2. Волен Сидеров3. Йордан Цонев4. Христо Бисеров5..Делян Пеевски6..Николай Бареков7..........................8............................ Списъкът е отворен Нека ги видят всички!
99
7
 
14
 
! Отговори
1 преди 10 години
Че е ***,*** е.Ама за съжаление е прав за земите.Ще ги изкупят на безценица и накрая и хлябът ще си го внасяме от чужбина,щото няма как бедният българин да се бори сам срещу големите корпорации,дето изкупуват всичко на едро.
98
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХЕЙ КЛОУН КОГА ЩЕ СЕ ИЗВИНИШ, ИЗВИНИ СЕ БЕ,ИЗВИНИ СЕ БЕ,ИЗВИНИ СЕ БЕ *** СМОТАН
97
9
 
17
 
! Отговори
NBC преди 10 години
TOZI E ZA PSIHIATRIQ!!
96
6
 
22
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
И как се е "подиграл"? Коментирайте следващите парламентарни избори или следващият министър председател. Можете ли? Аман от *** заглавия. Аз не виждам никаква подигравка, напротив, много разумно се е изказал. Като дойде вота и го видим какъв е, тогава приказките.
95
16
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
*** БЕЗПОДОБЕН! ТУРСКИ ШПИОНИН! ***!
94
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ибрика или ан*лния чистач болен лидеров е най смешния политик в цялата история на България от 681 г до днес.
93
13
 
23
 
! Отговори
? преди 10 години
ТОЯ *** КАК ДОБИ СМЕЛОСТ ДА СЕ ПОКАЖЕ ИЗ ПОД МАСАТА ???
92
10
 
20
 
! Отговори
жоро преди 10 години
Другарю Долен Ибриков , твоите коалиционни другари от БСП преди години се опитаха да подарят 116 милиона декара българска земя на твоите пияни господари.
91
13
 
8
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Волен сами си го избрахте, при положение, че подкрепи ГЕРБ категорично и се излъга мноооого отдавна, но явно чак сега го разбирате. Дано не забравите това за следващите избори!
90
10
 
25
 
! Отговори
ОВЕЧ преди 10 години
АБЕ ОТДАВНА НЕ БЯХ ГО ВИЖДАЛ ТОЯ ФЕС
89
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По сметки на националистите у нас средната цена на декар е около 440 лв. или 220 евро, докато в Холандия средната цена е 2930 евро, а в Италия - ?1430.,,,, - именно затова пазара трябва да се освободи за чужденци а не само за ,,нашите партийни другари". ако не беше забраняващия закон нашата земя щеше да е по 3000евро. но целта беше ,,другарите" да фалират земеделието , и да изкупят земята без пари и сега да я продадат на чужденците 10 пъти по-скъпо. комунист земя не работи - той краде земя.
88
1
 
6
 
! Отговори
daaaaa, ama ne преди 10 години
мильо, колко примера искаш да ти дам, за закупени предприятия при който новия собственик се задължава да задържи работниците и да продължи с същото производство също така и да инвестира определени пари в него, а на практика какво се получава, новия собственик казва "това си е мое ще правя каквото си искам" и закрива, разпродава и никои две не може да му каже, а тира с бумагите е наи-лесно, кинти на този и онзи и всичко е готово. Прочети "Япония като за Япония" и ще ти светне лампата.
87
9
 
23
 
! Отговори
hehee преди 10 години
"Националистът отказа да обяви как ще гласува "Атака" аз пък ще му кажа как ще гласуват хората на изборите-със средно пръстче за ибрика и сие
86
8
 
32
 
! Отговори
БГ Съдия преди 10 години
*** Сидеров, ти си най-долното нищожество, ходило някога по българска земя!
85
8
 
27
 
! Отговори
Ботев преди 10 години
Волен е един *** на Людовик Местан. Маа му морни м-инети за пари. Предаде народа на турците.
84
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички, които не сте съгласни с изнесените факти, сте просто *** и не смятам повече да ви чета простотиите. Не си заслужава.
83
3
 
17
 
! Отговори
1 преди 10 години
Късно е либе за китка.Над 70% от земята е изкупена от фирми на крупни земевладелци .И сега няма никакъв проблем една германска или друга фирма да си купи земя от българска фирма.От догодина и физически лица - тоест граждани ще могат да купуват земя. А господарите на ибрика на снимката се страхуват, че това ще вдигне цената на земята и малкото останали дребни собственици ще могат да продадат земите си на една по-достойна цена.Така че болен ибрика отново обслужва интересите на олигархията
82
4
 
17
 
! Отговори
Лук преди 10 години
Швестера Сидеров няма да види парламент и през крив макарон на следващите избори! Той го знае и затова използва момента, да ръси абсолютните си глупости!Ще си ходи в къщи със същото кожено якенце, с което дойде в парламента! Обаче след като гущна 5 - 10 милиона от ДПС, вече не му пука за нищо.Тоя предател трябва да го хванем някъде на тъмно и без свидетели!