Сидеров се подигра с вота: Не коментирам нероден Петко!

Националистът отказа да обяви как ще гласува "Атака"
Обновена: 18 сеп 2013 16:58 | 18 сеп 2013 16:30,
157
Сидеров се подигра с вота: Не коментирам нероден Петко!
Волен Сидеров. Снимка: Булфото

Не можем да коментираме "нероден Петко", така лидерът на "Атака" Волен Сидеров коментира готвения от ГЕРБ вот на недоверие.

Националистът припомни, че ГЕРБ няколко пъти е променила позицията си за какво точно ще бъде вота – първо се обявили, че е за цялостна политика, а после са решили да е частичен, срещу Министерството на инвестиционното проектиране.

"Очакваме утре да обявят, че са се отказали", заяви още Сидеров и отказа да обясни как ще гласува партията му.

Лидерът на "Атака" обаче се похвали, че партията му е предприела инициатива - да внесе в парламента решение за налагането на мораториум върху закупуването на земеделска земя от чужденци до 2020 г.

Той припомни, че по време на управлението на Симеон Сакскобургготски парламентът е гласувал да се даде право на чужденци да закупуват земя и това влиза в сила от 2014 година.

"Ние се обявяваме против и предлагаме мораториум до 2020 година", обяви Сидеров.

По думите му българската земеделска земя в момента е 10 пъти по-евтина от средната цена в Европа и по тази причина е твърде възможно след 1 януари 2014 огромни парцели да бъдат изкупени.

Според него това ще създаде реална опасност за българското земеделие.

Още по темата
"Ние искаме то да бъде запазено в български ръце, за да може да храни страната", аргументира се лидерът на "Атака".

По сметки на националистите у нас средната цена на декар е около 440 лв. или 22 евро, докато в Холандия средната цена е 2930 евро, а в Италия - €1430.

Така експертите на "Атака" изчислили, че при настоящите цени обработваемата земеделска земя на страната - 37 млн. дка, би струвала 8 млрд. евро.

Като сравнение Волен Сидеров посочи, че печалбите на Facebook за 2013 г. възлизат на 100 млрд. евро.

"Една компания би могла да изкупи половин България и да осъмнем гости в собствената си държава", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
5
 
! Отговори
Мильо ВИПОНДов преди 10 години
До daaaaa, ama ne могат да купят земя, обаче без един тир бумаги и разрешения не могат и кол за домати да забият!
80
1
 
9
 
! Отговори
иде му края преди 10 години
Ще играеш по правилата на ония,иначе няма да има Атака на следващи избори,а такива ще има-идва и вашия ден за разплата...
79
2
 
7
 
! Отговори
daaaaa, ama ne преди 10 години
абе умниците, какво ще стане например, ако чрез поставени лица ШЕВРОН изкупят голямо парче замя кудето си поискат из България, и утре вземат да си "дупчат" за каквото им е кеф, осерат и заразят всичко наоколо. Тогава продажни царвулии друга песен ще запеете, Как само от далеко промиват мозъците на кокошкарите и ви подготвят да ви резнат тъпите кратуни, Хайде на минусите, ***, то друго не ви остава.
78
0
 
6
 
! Отговори
Мильо ВИПОНДов преди 10 години
До Анонимен 90 За да купи някои "половин България" - първо някои трябва да я продаде. И какво значение има дали ще я купи българин (защото според Сидеров това не е проблем) или чужденец? И едния и другия може да ти каже "махай се, на моя земя си"?
77
2
 
8
 
! Отговори
До 91 преди 10 години
Аз не знам колко е твоят умствен багаж, но такива като теб докараха България до това състояние /на дъното/. И не ви стига това, а мислите какво още има и може да се унищожава в държавата. Ти и такива като теб са позора на България. Вие сте готови и майките си да продадете за няколко гроша. За такива продажници има едно решение и то е смърт.
76
6
 
8
 
! Отговори
Мильо ВИПОНДов преди 10 години
Другаря Сидеров е предател! Предаде народната милиция! Тръгна да изнудва баш милиционера на България да го прави кандидат президент, ама негово тиквочество другаря Борисов не се подаде на натиск (той без пари на нищо не се подава) и Сидеров се озлоби срещу любимия милиционерски вожд. Сега пак подля вода на милиционерското сдружение в НС. Само че другаря Сидеров пропуска че който е тръгнал срещу нардоната милиция - добро не е видял!
75
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 10 години
До коциТи със завидното "пипе", задръж си го за теб. На мен такова пилешко пипе не ми трябва. Много ги разбираш нещата, сигурно си бог на кръстословиците.
74
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Една компания би могла да изкупи половин България и да осъмнем гости в собствената си държава". Такива са фактите. Плюещите по Волен Сидеров по-долу с кое не са съгласни. Нима това не е голата истина. Тук не става въпрос за личността и политика Сидеров, а за принципна позиция за земята. Някой изобщо дава ли си сметка какво означава това, ако стане факт. И после пак ще почне плюене пък против земевладелците, както срещу монополите. Хора мислете, задълбочено мислете и след това говорете.
73
7
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
Този тук на снимката ми прилича на мъртвец ... Егаси Грозника
72
7
 
7
 
! Отговори
daaaaa, ama ne преди 10 години
специално за закопуване на Българска земя, на каквато и да е цена, смятам, че Сидера е прав. Колкото сме голями (като територия) да не осъмнем един ден след 20 години купени от рептилите които от доста време точат зъби за китната ни страна, и смятат да се преместят тук, от израел, след като изгонят Българите и за нула време се справят с останалите ***.
71
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров е патриот и истински син на майка България! Първият дето каза, че трябва да пазим неутралитет спрямо Сирия, че трябва да затворим границата си с Турция за вълната от чалмалюги и да не продаваме земята си на чужденци! Герой на РБ!!!А вие герберошебеци си мажете вазелина когато плюете по Сидеров, защото атакистите не спят, а дебнат... Питайте г-н Гурчо ако не вярвате!)
70
4
 
7
 
! Отговори
хм преди 10 години
Защо се плюнчите, а не прочетете какво правят държавите, които тачат род и родина? Идете в Унгария, или Германия и кажете, че искате да си купите ДВА квадрата, за да си направите курник! Кажете им - още, че ще платите по 2000 евро за квадрат и да видим какво ще Ви отговорят! Ако не знаете отговора, ще Ви го подскажа:- ако не си гражданин по родословие на тези държави, може-само, да си затваряш в буркани, техен въздух!
69
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак говори глупости този... да но да има някой да я изкупи че пустее... а и за да купи - трябва някой да продава. Кой е Сидеров че да ми забрани да си продам нивата??
68
16
 
14
 
! Отговори
коци преди 10 години
Колкото и да го плюете,тоя човек винаги е казвал нещата такива каквито са !! И не е *** на никого,върти всички на средния си пръст ! Само че се иска пипе за да се разбере,а не платено плюене !!
67
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво очаквате да коментира тоя ***, само общи приказки и популизъм ръси .Какво му вдигате рейтинга на тоя клоун, като му задавате въпроси и го карате да се чувства значим .Оставете го , че медийното внимание задълбочава болестта му и пак ще трябва да ставаме свидетели на изцепките и простотиите му
66
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болните мозъци които плюят по Сидеров да прочетат първо статията....А това че бил предал някого....предал е баба ви...с какво точно ви предаде вас *** или искате следващото правителство да е зависимо от ДПС а не от АТАКА....?????
65
1
 
9
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 10 години
Финансист. "440 лв или 22 евро", брей, тея комунисти са девалвирали лева десеторно без да разберем.
64
7
 
16
 
! Отговори
CIVIL WAR WANTED преди 10 години
OSTAVKA I BOI ZA TOZI GNUSEN PREDATEL!!!!!!!!!
63
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БГ нищо добро не я чака с тая ненормална "Атака"!
62
8
 
22
 
! Отговори
ааа преди 10 години
Еи го фанатика живеещ на дрога.Навремето плюеше турците а сега им ближе лаината.ПРЕДАТЕЛ НА МАИКА БЬЛГАРИЯ И СОБСТВЕНАТА СИ МАИКА.