"Джентълменът" Борисов не ще да нощува с "дама" като Станишев

ГЕРБ не искали да са конструктивна опозиция
Обновена: 26 сеп 2013 14:02 | 26 сеп 2013 09:33,
194
"Джентълменът" Борисов не ще да нощува с "дама" като Станишев
Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ не искат да са конструктивна опозиция, а деструктивна. Това стана ясно от думите на лидера на партията Бойко Борисов. Не искаме да сме конструктивни, заяви Борисов. Да, разбира се, беше краткият му отговор на въпроса дали в такъв случай партията му иска да е деструктивна

Днешното заседание на Народното събрание е напът отново се провали. ГЕРБ бяха в пленарната зала, но отново не се регистрираха, въпреки че днес трябваше да се направи нов опит да се обсъжда вотът на недоверие, който те внесоха. В момента депутатите са в почивка, след която ще има втора регистрация.

Лидерът на ГЕРБ коментира и вчерашното изказване на лидера на БСП Сергей Станишев, че ГЕРБ се държат като кавалер, който седмици наред ухажва една дама, накрая тя се съгласява да излезе с него на вечеря, а той не отива.

Още по темата
Аз с такава дама като Станишев не искам нито да обядвам, нито да вечерям, камо ли да нощувам. Такава дама да си я държат БСП, каза той.

Мнозинството ги няма. Това е тяхна грижа, заяви той по повод на кворума. 10 депутати от БСП и ДПС ги няма, заяви той и допълни, че в зала са се регистрирали 110 депутати.

Това правителство трябва незабавно да си подаде оставката, заяви още експремиерът.

Ще внесем пак вот. Нека да се съберат., заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg дали правителствното няма да падне по-лесно, ако все пак се стигне до вот на недоверие.

Борисов отново призова незабавно и председателят на НС Михаил Миков да подаде оставка.

Мишо Миков трябва незабавно да си подаде оставка, той не може да осигури заседание на парламента, заяви Борисов.

Той отново заяви, че партията му има желание да дебатира, но няма тази възможност, тъй като мнозинството го няма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
9
 
13
 
! Отговори
glarus 3 преди 10 години
колко е жалко да си комунист или "социалист" в днешно време.за да управляваш,трябва да си с високо вдигнати крачета към резАн и психо сайдера.клатят те както си искат,а ти обираш парсата и течностите И трябва да се обясняваш,като магистрална "жрица" пред хората колко е весела ситуацията!!!колко е жалко да си комунист на име сергей в днешно време.колко ли ще го изтраят истинските социалисти?
130
15
 
19
 
! Отговори
з преди 10 години
НЕВИЖДАНА ПРОСТОТИЯ И ОЗЛОБЛЕНИЕ ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ДЕРИБЕЙСТВА И ТОЗИ Е БИЛ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА..
129
11
 
9
 
! Отговори
До Страстен гей... преди 10 години
До Страстен гей до СержАман от простаци! Абе всички бойковисти - увехнали гербери сте толкова *** и л..няноусти? Нарушавам принципите си д се изразявам възпитано, ама се питам, дали трябва! Имам организационно предложение: Име - истинското + ЕГН. И всеки да си пише без цензура, но под зоркия поглед на закона! Пишеш - плащаш! Пишеш - лежиш в панделата! Харесва ли ви? А иначе това си е кошче за душевни отпадъци, не е форум за обсъждане, мнения, дебати. Просто - клоака, откъдето надзъртат плъхове
128
19
 
17
 
! Отговори
фен преди 10 години
Крайно време е да му го набутат на Боко в устата, че ми омръзна да му слушам простотиите.
127
19
 
20
 
! Отговори
МАРШ МУТРИ ПРОСТИ преди 10 години
ФИЛИП ЗЛАТАНОВ ХВЪРЛИ ОСТАВКА, И.Ф.-АТА И ТЯ ПО-РАНО. КОГА ЩЕ СЕ ИЗМЕТАТ ОТ ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО ДРУГИТЕ ГЕРОИ НА ТЕФТЕРЧЕТО НА ВЛАСТТА - Б.Б./БОКО БОРИСОВ,НЯКОЙ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ Е БРИДЖИТ БАРДО/ И Ц.Ц./НЕ Е ЦЕЦКА ЦАЧЕВА С РАБФАК ПРАВО И НЕ Е ОНЯ ЦЕЦО ЕЛВИСА/. СМТРЪДЛИВЕЦА БУДА БАНКЯНСКИ ДА СИ ОДИ ДА КОПА И САДИ КОМПИР, ДА ГЛЕДА ПРАСЕТА ЗА ФИЛИЙКАТА С МАС. АРЕ,ЧЕ НИ ПИСНА.
126
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно Борисов е много наплашен от Вигенин и Азер Меликов, щом не иска да си ляга с дама като Станишев.
125
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е Боко, задължение на Миков е да осигури кворум, защото той е излъчен от т.н. мнозинство. Опозицията има право ако иска да се явява на заседанията ако не иска да не се явява, от нея нищо не зависи в държавата в момента. Законодателната и изпълнителната власт са в ръцете на БСП, ДПС и Атака. Щом можаха да вземат властта, трябва дя могат и да я упражняват. Сега се оказва, че не могат да си изпълняват задълженията щото опозицията им пречела. То това е работата на опозицията да пречи.
124
14
 
17
 
! Отговори
Страстен гей до Серж преди 10 години
Скъпи , не се ядосвай на тоя *** Борисов!! Аме че е гаден и космат!! Аз ще си те чакам в нашето гнезденце и ще си вечеряме и ще си нощувкаме...
123
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този мазен нерез или няма представа за това, какво са го питали, или пък е толкова *** и нагъл, че си позволява да се подиграва с журналистическата аудитория! Но и в двата случая личи, че ни е "управлявал" ***, умствените способности на когото достигат само да разрушава (какво ли да очакваш от ниско ниво мутра)?! Тръгнала и сестра му да се пъчи, колко е велик наглият й брат - едва ли е по-добра от него, видяхме и нейните изпълнения! Не е ли по-добре да убием Тиквата с мълчание и презрение?!
122
7
 
15
 
! Отговори
вв преди 10 години
Как може лидер на европейска партия да говори за деструктивна опозиция ? Това не са ли номера на червените кхмери ?
121
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 138 Така е поведението на Станишев е повече от просташко бих го нарекъл предателско но какво да очакваш от украинец
120
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Странно и от най-големите профани, които са му поддръжници, чувам, че поведението му е просташко...не мога да повярвам
119
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Народе, пак не гласувай на следващите избори........ или наистина политиците ни са показателни за нашия манталитет
118
7
 
10
 
! Отговори
тинтири-минтири преди 10 години
Боце, вземи се прежали, фани та я натегли "момата", она зорлем си го проси! Ама има един проблем, може да ви хареса и на двамата!После кажете, че не всички са маскари!
117
2
 
26
 
! Отговори
G@Z преди 10 години
Няма ли психиатър в Народното Събрание ???
116
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма ли кой да му каже, да си пие по- редовно хапчетата човека !
115
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе дайте да му намерим на тоя една тиха и спретната лудница със здрави санитари и добри психиатри.
114
21
 
25
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Тоя забрави, че народа го свали и май верно е мераклия на нагнети напрежението до ескалация в гражданска война?
113
16
 
25
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Бойко Борисов, който изобщо не умее да губи и е готов да всичко, за да се върне на власт и да диктаторства, този път с злостен реванш, пак се прояви във Фейсбук, демонстрирайки удивително грамотен правопис, който няма как да е негов
112
16
 
21
 
! Отговори
Batmanaaa преди 10 години
do 121 ИлиянТова е коментар на умопомрачен и умественоизостанал човек.. Нали уж искате да сме европейска държава.. Как искате да имате големи заплати и да се оправим като се радвате на евтини циркаждийски трикове на един банкянски селянин.. Този човек уби държавността в България, съсипа имиджа на народно събрание парламент всичко с неговата ,,АЗ".. АЗ направих аз това аз онова.. Тези злини, които този човек направи ще тегнат още дълги години.. А вие гербери сте изключително прости хора