"Джентълменът" Борисов не ще да нощува с "дама" като Станишев

ГЕРБ не искали да са конструктивна опозиция
Обновена: 26 сеп 2013 14:02 | 26 сеп 2013 09:33,
194
"Джентълменът" Борисов не ще да нощува с "дама" като Станишев
Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ не искат да са конструктивна опозиция, а деструктивна. Това стана ясно от думите на лидера на партията Бойко Борисов. Не искаме да сме конструктивни, заяви Борисов. Да, разбира се, беше краткият му отговор на въпроса дали в такъв случай партията му иска да е деструктивна

Днешното заседание на Народното събрание е напът отново се провали. ГЕРБ бяха в пленарната зала, но отново не се регистрираха, въпреки че днес трябваше да се направи нов опит да се обсъжда вотът на недоверие, който те внесоха. В момента депутатите са в почивка, след която ще има втора регистрация.

Лидерът на ГЕРБ коментира и вчерашното изказване на лидера на БСП Сергей Станишев, че ГЕРБ се държат като кавалер, който седмици наред ухажва една дама, накрая тя се съгласява да излезе с него на вечеря, а той не отива.

Още по темата
Аз с такава дама като Станишев не искам нито да обядвам, нито да вечерям, камо ли да нощувам. Такава дама да си я държат БСП, каза той.

Мнозинството ги няма. Това е тяхна грижа, заяви той по повод на кворума. 10 депутати от БСП и ДПС ги няма, заяви той и допълни, че в зала са се регистрирали 110 депутати.

Това правителство трябва незабавно да си подаде оставката, заяви още експремиерът.

Ще внесем пак вот. Нека да се съберат., заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg дали правителствното няма да падне по-лесно, ако все пак се стигне до вот на недоверие.

Борисов отново призова незабавно и председателят на НС Михаил Миков да подаде оставка.

Мишо Миков трябва незабавно да си подаде оставка, той не може да осигури заседание на парламента, заяви Борисов.

Той отново заяви, че партията му има желание да дебатира, но няма тази възможност, тъй като мнозинството го няма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
10
 
16
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Нека всички видят какъв *** ни е управлявал.Неговата парламентарна група е вярна на девиза "партията винаги е права дори когато греши.
110
10
 
23
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
Борисов сгреши само в едно, като каза, че Орешарски прилича на Пъстърва - Орешарски прилича на много по-евтина риба, която не плува в най-чистите води, а в най-мръсните води редом с други комунисти и фесченца!
109
11
 
15
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Хората ви подредиха преди три месеца, господин Борисов! С поредното евтино шоу само доказахте, че кандидатите за депутати трябва да минават задължително на психотест и на тест за умствен капацитет! Кандидатурата за депутат не е кастинг за посредствено телевизионно шоу!
108
12
 
15
 
! Отговори
az преди 10 години
Когато тиквите говорят на другите им остава само да се смеят.
107
9
 
15
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
След като ГЕРБ за пореден път не се регистрира в парламента и бойкотира дебатите за вота на недоверие, който сами инициираха, Бойко Борисов цъфна в Нова телевизия, за да ни опияни с умозренията си
106
10
 
16
 
! Отговори
Deathstalker преди 10 години
Боко-кюмбето бил джентълмен???????? На един глиган като него колкото и да му се иска да е благороден елен, няма как да стане!
105
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е.Той предпочита Цветанов.Все пак повече имоти има, а на имотна булка по-трудно се отказва.
104
4
 
11
 
! Отговори
Batmanaaa преди 10 години
Barriera престани с *** си изказвания.. всеки път постваш едни и същи работи.. някой ти е написал 5 мнения и ни тормозиш с тях във всяка тема. Ти си типичния гербер пишеш само глупостли - какво станало с 250 000 работни места обещани от БСП... ахаха че те са минали 100 дена какви работни места искаш - само за сведение по ваше време 400 000 останаха без работа.. да говориш за работни места е меко казано смешно и нагло.. а това че управлението на ГЕРБ било ,,успешно" няма смисълда се комент
103
10
 
14
 
! Отговори
Снежана преди 10 години
До Никога вече!!! Заради този *** много хора ще гласуват за БСП, саво и само да се махне това дебеловрато и тъпо туловище
102
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мдаа,преди обиждаше Костов на "Гаргамел" сега пък Станишев бил "Дама"......тоя селски *** така и не надрасна провинциално-кръчмарското си ново.И този каскет има доста значим като КОЛИЧЕСТВО електорат ***.Ето това е лицето на не малка част от нацията.Селяния до смърт.
101
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха, тоя *** Борисов бил джентълмен :) Най-големия виц за днес :)))
100
3
 
6
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
До Анонимен 110Е те точно другарите-капиталисти "дават" 350 лева заплата да опъваш каиша и постоянно да ти натякват, че си мързелив!Срам ме е, че имаме такава страна!
99
8
 
17
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
"Хитрата сврака влиза в капана с двата крака" това е една изключително прецизно точна поговорка за Тиквата от Банкя.
98
1
 
1
 
! Отговори
kuki преди 10 години
Baba mi bi se izrazila za dumata gei , kakto go otraziava Dnes......
97
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бедни сме защото ограбването на държавата беше запланувано и реализирано от партийните другари много преди 89 година, а след това методично и системно беше довършено. Те много добре знаеха какво предстои и подготвиха и реализираха грабежа професионално. А днес искат да точат и от европейските фондове, защото каквото ценно имаше в БГ отдавна е в техни ръце.
96
5
 
15
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Да ходи сега да се оплаква на радио Ереван и Арменския поп, Тиквата проста!!! Ама още по стриктни мерки им трябват..влязат ли в зала...вратите им от вън да са им заключени до почивката !!!!
95
6
 
23
 
! Отговори
Никога вече!!! преди 10 години
Сега стана ли ви ясно, геребрунгели, защо сме толкова бедни? Защото избираме хора с психични отклонения да ни управляват. Не защитавам БСП и ДПС ни най-малко, но вашият вожд кърти мивки с неговата умствена дейност. И ако има избори, ще гласувам за всеки, който няма да позволи отново това срамно малоумие да ни завладее отново. Знам, че за голяма част от вас това не е проблем - вие ще си намерите нов вожд, ще продължите да шмекерувате на дребо, но за нормалните хора това не нетърпимо.
94
2
 
21
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Председателят на Народното събрание Михаил Миков го финтира с правилника и направо му прокара топката между краката, като успя да открие заседанието и без ГЕРБ да се регистрират.
93
0
 
8
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
До удри 83БГ е най-бедна, щото много се краде навсякъде!И при соца се крадеше сега пак!Как да сме богати с европейски цени и български заплати?
92
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиката е ***.ал и съвсем по женски не няма мнение за повече от 5 минути.