Атакисти опитали да не си платят сметка в ресторант

Ресторантът ги обвинява, националистите категорично отричат
Обновена: 1 окт 2013 07:09 | 30 сеп 2013 22:27,
325
Атакисти опитали да не си платят сметка в ресторант
Националистите отричат да има подобен случай. Снимка: архив Булфото

Депутатите от „Атака”, които миналата седмица бяха на посещение в Брюксел, са направили скандал в местен ресторант и са се опитали да си тръгнат без да платят сметка от над 1530 евро. Това потвърдиха за bTV от самото заведение „Къщата на лебеда”.

От ресторанта не си спомнят на чие име е била резервацията, но не отричат, че са обслужили група от 20-ина българи. Според служители на заведението българите поръчали голяма количество вино и в едни момента алкохолът им дошъл повече.

Поведението им ескалирало в изблици на насилие към останалите клиенти. Викаха сервитьорите като ги замеряха с тапи и въобще тапи хвърчаха из цялото заведение, разказа Мажори Букен, управител на „Къщата на лебеда”. Заливаха с олио палачинки, които приготвяхме на място за останалите клиенти. Накрая взехме решение да им спрем алкохола, разказва Букен.

По нейни думи тогава атакистите решили да се измъкнат без да платят сметка от порядъка на 1530 евро – 1600 евро. От ресторанта обаче успели да спрат част от групата и си прибрали парите.

Националистите категорично отрекоха да има подобен случай. Според представители на „Атака” това е пореден опит да се вкарат депутатите й в скандал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
10
 
37
 
! Отговори
пор13 преди 10 години
Чета и се мая тук що за писания има. Четох няколоко поста с много + ове, как ВС го "вкарал до ушите на герб" Само да изясним, че Волен си го набута смъртоносно дълбоко този път и никой не може да заблуди масата от народ пак да гласува за него. ВС яж и пии предателю, че това ти е... Гласувах за вас, защото наивно вярвах, че ще удържите на думата си и няма да се поддадете, но уви. Преди години Симо гладката мисъл така подведе народа и стана премиер..ВС се докопа само до подметка,пу нещастници..
143
8
 
46
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
Явно от Атака са свикнали друг да им плаща сметките.Лошото е че не са само те.В последна сметка ВСИЧКИТЕ СМЕТКИ НА АЛЧНИТЕ, НЕКАДЪРНИ И КОРУМПИРАНИ български "политици" ПЛАЩАМЕ ПАК НИЕ.Така ни се пада, щом сами си ги избираме.
142
8
 
33
 
! Отговори
Будю преди 10 години
Банда хулигани
141
7
 
13
 
! Отговори
american boy преди 10 години
Kazvat, 4e Medi Doganov bil prevyrzal topkite i malkiq penis na Volen SIderov s koprinen konec, i taka mu izsyhnali i okapali. Zatova i Kapka mu bila shuta na Volen.
140
32
 
14
 
! Отговори
компира преди 10 години
Все още по-голям *** и *** от тиквата няма е има милиарди, а вие *** нещастни където му припадате..... санирахте ли си поне панелките бе ***
139
1
 
18
 
! Отговори
ro6ko преди 10 години
Плоското отрицание "вкарат депутатите й в скандал" си е направо почти сигурно потвърждение на твърденията. Първо били ли са 20 (бройка включително имената могат да се установят) от депутатите в посоченото заведение, по кое време, поръчвали ли са нещо и т.н..
138
12
 
14
 
! Отговори
az преди 10 години
tiq ku4ki atakisti skoro 6te gi izmetem na bokluka
137
10
 
24
 
! Отговори
Мен преди 10 години
До Гур4о. Какъв е тоя глупав коментар ??? Личи си , че си Същия като Болен .... Кькьвто лидера , такива и феновете му ... Смях
136
12
 
16
 
! Отговори
Realist преди 10 години
Какъв срам !!! И това ми било политици .... Пияндурници докога сте се излагате вас си и целия български народ ... !!!!
135
24
 
17
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 10 години
Поредната измама на ГРОБ !Грозна, *** и нескопосана като самата партия на Тиквата !1 500 евро сметка за 22 депутати от АТАКА както уж твърдели от ресторанта ... Ами, *** ми, герберасти, това прави по 70 евро на човек ! Смешна сума като се има предвид, че един български депутат взима по 3 000 лв заплата !Не можете да простите на Волен, че ви го вкара до сливиците, нали ?! :)
134
16
 
17
 
! Отговори
бананова бьлгария преди 10 години
АЗ МИСЛЯ ЧЕ Е ДОЛНОПРОБНА ГРОБАРСКА ЛЬЖА ИЗМИСЛЕНА В КОТЕЛА НА КОМПРОМАТИТЕ НИ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОТ ГРОБ ЦВЬКИ ЦВЕТАНОВ И ТИКВУН БУДЕВ. Е ТОЗИ ПЬТ НЕМОЖАХА ДА СИ НАКУПЯТ ДЕПУТАТИ ОТ АТАКА И РЗС И БУДА СЕГА ПИКАЕ ГАЗ! ПРЕД ТИЯ ДВАМЦАТА МИЛИЦИОНЕРСКИ ОТРОЧЕТА ВОЛЕН СИДЕРОВ МИ СЕ ВИЖДА СВЕТЕЦ.
133
9
 
14
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Добре е този случай да се провери по- обстойно/ само да не кажете , че нямасредства г- да управляващи/ и ако дори половината от написаното се окаже , че е вярно....неми се мисли! А ако е лъжа да излезнат от под масата с необходимите факти и изчистят името сизащото поведението им е на дрогирани мутри!
132
2
 
4
 
! Отговори
9667 преди 10 години
До Анонимен 225Да, споменава. Кажува - твоята си е твоя, чуждата е обща! ;-) Като правоверен мюсюлманин, и аз се вслушвам и следвам съветите му. И между другото, какво мислиш за предложението ми хората трябва да преминават тест за интелектуална зрялост преди да им се даде достъп до форумите? :-)
131
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ох как обичам да дискутирам някои въпроси с правоверни мюсюлмни;)
130
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ястреб, моята и след 15 години в едно легло ми изглежда чаровно сладуранче. Ако ти твоята си я избирал с чергилото на главата, не на петата година, още на петия час може да ти се види като УРУНГЕЛ ;). Ако не си я избирал с чергилото, то или ти не биваш, или тя не бива. А и Аллах не споменаваше ли нещо за чуждите жени ;)... А иначе вашите да са с фереджета а ;)? Толкоз ли ва е срам от тях?
129
6
 
8
 
! Отговори
ЕС преди 10 години
Ако поседи месец в Брюксел болния, съм сигурен че ще е изкарал поне три седмици в лудница, защото там се грижат за хората с психо проблеми и не само. И дори не смятам че Бай *** заслужава да бъде сравняван с това незапомящо се петно...
128
3
 
4
 
! Отговори
9667 преди 10 години
До софиянецНе се притеснявай комшу - след петата година така или иначе жена ти почва да ти се вижда като УРУНГЕЛ! ;-) И сега си помисли като кава ми изглежда моята, след близо 30 годишен брак с нея! :-)))
127
7
 
7
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
С поведението си те наказаха самите си избиратели, които им гласуваха доверие!
126
3
 
12
 
! Отговори
Бай Ганю в Брюксел преди 10 години
Паспортните данни на всички били изискани, а Волен бил заплашен с арест за неподчинение. Дори го затворили в полицейска кола, където след 5-минутен разговор Сидеров излязъл, мек като памук.Явно Волен е разбрал, че Брюксел не е София и номерата му няма да минат безнаказано.Припомняме, че депутатите от ПП Атака пропуснаха вота на недоверие в парламента именно заради посещението си в Брюксел където евродепутатите бягаха от тях като от чумави и атакаджиите не направиха нито една среща.
125
1
 
3
 
! Отговори
9667 преди 10 години
До софиянецНе се притеснявай комшу - кога душа ни сака да видим голи жени, прескачаме до България! Машаллах, улиците на горката ми родина са като нудистки плаж, дори насред зима. Не напразно българките се славят около света като много горещи жени! ;-)