Атакисти опитали да не си платят сметка в ресторант

Ресторантът ги обвинява, националистите категорично отричат
Обновена: 1 окт 2013 07:09 | 30 сеп 2013 22:27,
325
Атакисти опитали да не си платят сметка в ресторант
Националистите отричат да има подобен случай. Снимка: архив Булфото

Депутатите от „Атака”, които миналата седмица бяха на посещение в Брюксел, са направили скандал в местен ресторант и са се опитали да си тръгнат без да платят сметка от над 1530 евро. Това потвърдиха за bTV от самото заведение „Къщата на лебеда”.

От ресторанта не си спомнят на чие име е била резервацията, но не отричат, че са обслужили група от 20-ина българи. Според служители на заведението българите поръчали голяма количество вино и в едни момента алкохолът им дошъл повече.

Поведението им ескалирало в изблици на насилие към останалите клиенти. Викаха сервитьорите като ги замеряха с тапи и въобще тапи хвърчаха из цялото заведение, разказа Мажори Букен, управител на „Къщата на лебеда”. Заливаха с олио палачинки, които приготвяхме на място за останалите клиенти. Накрая взехме решение да им спрем алкохола, разказва Букен.

По нейни думи тогава атакистите решили да се измъкнат без да платят сметка от порядъка на 1530 евро – 1600 евро. От ресторанта обаче успели да спрат част от групата и си прибрали парите.

Националистите категорично отрекоха да има подобен случай. Според представители на „Атака” това е пореден опит да се вкарат депутатите й в скандал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
3
 
25
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Атака, като са "патриоти", защо подкрепят правителството на тези, които 500 години са издевателствали над нас?
183
4
 
6
 
! Отговори
:) преди 10 години
Това ми звучи като следният виц:Седнали апостолите да ядат и пият и така цяла нощ. Започнали да си тръгват доволно почерпени. На сутринта кръчмаря бута Юда, който спи на масата и му подава сметката. Юда гледа, чеше се, боли го главата и си мисли - Майка му стара, откъде да ги взема сега тия 30 сребърника?
182
4
 
26
 
! Отговори
men преди 10 години
*** *** челеби ашколсун. атака я по добре разкажете за проектозакона с който давате стотици хиляди декари на турция. и за това как помогнахте на партия със имам нема 10 процента вот да узурпира половината постове в държавата. ердоганчо и ционистите здраво ви държат май а?
181
2
 
11
 
! Отговори
До 220 преди 10 години
Дюд, има логика в това което казваш, но от друга страна, като се сетя колко е криво правосъдието у нас - само пари да имаш, необходимата присъда сама ще ти се предложи...А и като си спомня за масовата амнезия за изцепките на фон Смолхаузен на магистрала Тракия, случката с американсикя посланик, стюардесата на Аерофлот, нещо съм по-склоне да вярвам, че има крушка опашка.
180
0
 
2
 
! Отговори
Вижте преди 10 години
Защо ми изчезна линкът от предишното съобщение?
179
0
 
8
 
! Отговори
Вижте, за да знаете преди 10 години
Те тука народните избраници трезво обмислят какво още да направят за добруването на народа. Така да се каже, коват нашето светло бъдеще. Защото своето са си го изковали вече
178
16
 
5
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
софиянец *** - Волен Сидеров осъди слави трифонов - но минаха 4 години, в които *** като тебе повтаряха, думите на *** слави трифонов относно Волен - и тия, които пишат тия тъпотии знаят, че хората като тебе са прости и докато се докаже нещо в съда минава време и тия прости хора са лесни за манипулация
177
13
 
4
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
215абе - защо тия, които обвиняват не докажат - точно това е начин на мислене на *** от новия световен ред- ти си виновен по презумпция - докажи, че си невинен - а точно обратното - трябва да се докаже, че някой е виновен
176
13
 
7
 
! Отговори
глупости! преди 10 години
Стига сте писали глупости! Само разпространявате слухове! От отдела за дезинформация на асоциалните от социалните мрежи!
175
5
 
19
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Не са виновни пияндетата от Атака.Те са се "заразили" от съпартийците си от БСП и са възприели комунистическия почин "Нашето си е наше,а чуждото общо..."
174
4
 
43
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Ха ха ха ха . Сидер Луфтханзата не за първи път се напива и прави скандали. Никой не му обръща внимание в Европа и за да го забележат прави простотии.
173
14
 
9
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
СОФИЯНЦИТЕ *** ли сте - значи някой почва да клепа и ти почваш да пишеш по всички вестници, че си невинен - ненормални ли сте? Не може ли тоя дето обвинява да вземе сводката от полицията и да покаже има ли такова нещо или не?
172
4
 
34
 
! Отговори
ЕДИ КОЙ СИ преди 10 години
ТОЯ *** НЕ ЗАПЪРВИ ПЪТ СЕ ИЗЯВЯВА КАТО ГАНГСТЕР А ВСЪЩНОСТ ИЗЛЕЗЕ ЕДИН МНОГО ГОЛЯМ КОЙТО ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИТЕ,ПРОДАЖНИК ПОДЪЛ ЗАТОВА ЛИ ХОРАТА ГЛАСУВАХА ЗА ТЕБ НЕЩАСТНИКОМРЪСНИК.ПОДЛЕЦ.ДОЛЕН,ГАДЕН ЛЪЖЕЦП Р Е Д А Т Е Л
171
4
 
24
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Всички се възмущаваме от тези извратеняци, но само на маса наред с ракийката и салатката.Иначе около 100 човека са на протести пред народното събрание.Това сме ние.Българите.Питам се ,какво трябва още да стане за да изметем ***?
170
3
 
19
 
! Отговори
koko преди 10 години
НА ТЕЗИ МУШМУРОЦИ ЩЕ ИМ БЕРЕМ ГАЙЛЕТО.*** СЕ НАВСЯКЪДЕ.И МАСИТЕ НЯМА ДА ПОМОГНАТ...ЩЕ ИМ СЧУПЯТ ГЛАВИТЕ ДРУГИЯ ПЪТ.
169
6
 
42
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
Волене , Левски 5 пъти в гроба си се обръща само като ти чуе името *** проклет! Целия народ продаде! С псевдо турците се коалира продажна ***! Комунистите потдържаш продажниккк! За колко златни гроша си продаде душата уруде? Господ ще те накаже най-жестоко тебе ! Господ най - мрази продажниците и предателите! Предаде братята си говоедо турско! Ти нямаш право да съществувш по тази си форма долен *** !
168
17
 
10
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
не помнели името за резервацията ама БИЛИ ДЕПУТТИ
167
21
 
8
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
jordanow6565нЕ ВИ ЛИ Е ИЗВЕСТНО ЧЕ ТОВА СА ГЕНЕРАТОРИТЕ НА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА И СТЕФАН СОФИЯНСКИ .ЦЕЛИЯ РЕГИОНГО ЗНАЕ САМО МЕДИИТЕ ВСЕ НЕ РАЗБРАЛИ .ГОРКИЯ БОЙКО МИЛИЯ.Една жена казала на пазара, че Сидеров еди си какво - а пък заради цветелина и софиянски ще глобяват България - гарантирано от герб - пък вий плюйте по Сидеров
166
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НЕ ВЯРВАМИнтервюто с собственичката на ресторанта май не стига а ?
165
21
 
7
 
! Отговори
НЕ ВЯРВАМ преди 10 години
Както знаем в България всеки МОЖЕ ДА НАПИШЕ ЗА ВСЕКИГО ВСИЧКО. Дайте ДОКАЗАТЕЛСТВО заедно с тази статия! А коментиращите сякаш това са чакали- като ЧАКАЛИ -зли и като тапири ***